- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi mnspapatya
-
yanı cnm bı gıt baklım ne dıyecek
ben daha hamıle kaldıysam dun kalmısımdır sen kac gun sonra denedın
Esim uyansa biii cildirtiyo kavga edicez olacak olan o cok sinirliyim ya yoruldum bu testler moralimi bozdu ciddin ya sorun varmis gibi goruyorum kendimde artik
HTC ChaCha A810e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kizlar ben sizdeki catlama belirtilerini yasiyorum ama test silik diyoben bi doktora gidiyim en iyisi kocayi uyandiriyim gotursun beni
Esim uyansa biii cildirtiyo kavga edicez olacak olan o cok sinirliyim ya yoruldum bu testler moralimi bozdu ciddin ya sorun varmis gibi goruyorum kendimde artik
Dun kalmisimdir derken dun farkli bisi mi yaptin cabuk anlat ben bacaklarimi havaya diktim belim kopcakti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kız yokk dun kasıklarım agrıodu zaten hemen degerlendırım dedım bacaklar havada 1 saat bekledımm baska napcam kocamıda kandırdım sana cay yapcamm falan dıyee usteune adam baktı gıttı dus aldı falan hala yatıom elıme telımı verdıı canın sıkılmasın dıye bıde ustune gıdıp meyve soyup getırmıss garıbımm baktıı karıdan hayr yokk napsın
Ayy sesli guldum.kizzz bende kocama eziyet cektirdm tut bacaklarimi kaldir bak dik tut ay adamcagiz dio olmaz bole bele sert bisi bulcam ben ne guldum bnde bayagi durdum.ole sonrada belime yastk koydm ama yan doncem die aklim cikti uyuyamadmda
Ya bi sakin olurmusun lutfen yoktur bisi hemen celallenmeeee kavgada etme kocacinlaa
Ama umursamiyo bana bak erken kalkmami istedin kalktim gun asiri peryoduna uydum ama simdi huzur ver dedibende tmm dedim ne diyim tek basima mucadele edemem dimi
ben zaten 1 saat sonra dus alıom ole uyuyamam kı maleseff
Ben almadim.dus sabah al dediler bakalim artkk kismet canim
bnde almadım 3 saat sonra lavobaya kalıktım azcık aktı ama napım tutmustr belkı
:)
Kiyamam sana adamlar hep umursamaz zaten sen uzulme lutfen biz variz burda sana yardimci yanindayiz tatlim hem senn kocan calismior mu canim evde hala
Uff ben bacaklarimi.kaldirdgm halde akti ama umarim girmstr birazcikta olsa
Universitede calisiyo bugun dersi yok evde bi nevi tatil gunu seninle daha oncede konusmustuk hani trabzona giderim felan diye ama beyfendi uyumayi tercih ediyo bebisi yerine napim burada tek dok var ozel muayne yeri var erkek tekde gitmek istemiyom
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Bide sey o akan sey hem kendi vucudumuzdan gelen sivi hemde spermleri tasiyan meniymis biraz akmasi cok normal kio zaten giden varmistir gidecegi yere insallah :) ama calismayi birakma :)
Insalah gidecegi yere gider belim.koptu valla aynen bugun yarin yine calisma var sonra bekleme zamani ama dun aksam ikimizde heycandan olcektik ilk gece gibi heycan yaptik. :):):)
Ayy ne guzelll :) igneden sonra 36 saat icinde iliski olmasi gerekiyo ? Ewet hala uyuyo aman bebisim olursa anlaticam babasinin yaptigini yani ne bilim uyku ya dun belgesel izliycegine uyusaydin ki erken uyu dedim bide aman neyse seni cok merak ediyorum olucak gibi bi hisse kapildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?