Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

yanı cnm bı gıt baklım ne dıyecek

Esim uyansa biii cildirtiyo kavga edicez olacak olan o cok sinirliyim ya yoruldum bu testler moralimi bozdu ciddin ya sorun varmis gibi goruyorum kendimde artik

HTC ChaCha A810e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Esim uyansa biii cildirtiyo kavga edicez olacak olan o cok sinirliyim ya yoruldum bu testler moralimi bozdu ciddin ya sorun varmis gibi goruyorum kendimde artik

canım ya sıkıntı yapma ben bırazdaj yenıden yapım dur bende ne cıkacak cevapğ yazarımm

Kizlar ben sizdeki catlama belirtilerini yasiyorum ama test silik diyo ben bi doktora gidiyim en iyisi kocayi uyandiriyim gotursun beni

Uyandir kizanim.git bakalim.ne.dicek doktorr beklioruz sni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya bi sakin olurmusun lutfen yoktur bisi hemen celallenmeeee kavgada etme kocacinlaa

Dun kalmisimdir derken dun farkli bisi mi yaptin cabuk anlat ben bacaklarimi havaya diktim belim kopcakti

kız yokk dun kasıklarım agrıodu zaten hemen degerlendırım dedım bacaklar havada 1 saat bekledımm baska napcam kocamıda kandırdım sana cay yapcamm falan dıyee usteune adam baktı gıttı dus aldı falan hala yatıom elıme telımı verdıı canın sıkılmasın dıye bıde ustune gıdıp meyve soyup getırmıss garıbımm baktıı karıdan hayr yokk napsın

Ayy sesli guldum.kizzz bende kocama eziyet cektirdm tut bacaklarimi kaldir bak dik tut ay adamcagiz dio olmaz bole bele sert bisi bulcam ben ne guldum bnde bayagi durdum.ole sonrada belime yastk koydm ama yan doncem die aklim cikti uyuyamadmda

ben zaten 1 saat sonra dus alıom ole uyuyamam kı maleseff

Ya bi sakin olurmusun lutfen yoktur bisi hemen celallenmeeee kavgada etme kocacinlaa

Ama umursamiyo bana bak erken kalkmami istedin kalktim gun asiri peryoduna uydum ama simdi huzur ver dedi bende tmm dedim ne diyim tek basima mucadele edemem dimi

Ama umursamiyo bana bak erken kalkmami istedin kalktim gun asiri peryoduna uydum ama simdi huzur ver dedi bende tmm dedim ne diyim tek basima mucadele edemem dimi

Kiyamam sana adamlar hep umursamaz zaten sen uzulme lutfen biz variz burda sana yardimci yanindayiz tatlim hem senn kocan calismior mu canim evde hala

Kiyamam sana adamlar hep umursamaz zaten sen uzulme lutfen biz variz burda sana yardimci yanindayiz tatlim hem senn kocan calismior mu canim evde hala

Universitede calisiyo bugun dersi yok evde bi nevi tatil gunu seninle daha oncede konusmustuk hani trabzona giderim felan diye ama beyfendi uyumayi tercih ediyo bebisi yerine napim burada tek dok var ozel muayne yeri var erkek tekde gitmek istemiyom

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Uff ben bacaklarimi.kaldirdgm halde akti ama umarim girmstr birazcikta olsa

Bide sey o akan sey hem kendi vucudumuzdan gelen sivi hemde spermleri tasiyan meniymis biraz akmasi cok normal kio zaten giden varmistir gidecegi yere insallah :) ama calismayi birakma :)

Evet canim demstn ama iste onlara bole baglarsan kendini sen uuluorsn gordn mu onun umrunda bile ddgil uyuo bak

Bide sey o akan sey hem kendi vucudumuzdan gelen sivi hemde spermleri tasiyan meniymis biraz akmasi cok normal kio zaten giden varmistir gidecegi yere insallah :) ama calismayi birakma :)

Insalah gidecegi yere gider belim.koptu valla aynen bugun yarin yine calisma var sonra bekleme zamani ama dun aksam ikimizde heycandan olcektik ilk gece gibi heycan yaptik. :):):)

Ayy ne guzelll :) igneden sonra 36 saat icinde iliski olmasi gerekiyo ? Ewet hala uyuyo aman bebisim olursa anlaticam babasinin yaptigini yani ne bilim uyku ya dun belgesel izliycegine uyusaydin ki erken uyu dedim bide aman neyse seni cok merak ediyorum olucak gibi bi hisse kapildim

Valla dun sabah oldum ignemi doktor cars pers cuma iliski dedi bizde uyuyoz doktorcuma adamlar ole benimkide belgesel hastasi izledimi gozunu kirpmaz Allah razi olsun tatlim herkes ole dio ama cokta umutlanmak istemiyorum yaa sonra kotu olurum ben cok duygusalim Rabbim hepimize nasip etsn.insallah ama merak ediorm hamileysek ilk ne zman cikr yani kac gun sonra

Kizlaaarrr bisey sorucam acillll simdi uyanali cok oldu ilk sabah idrarina cikmistim kahvalti felan yapmadim bisi icmedim canim cok sikkindi biliosunuz simdi tes yaptim ve kop koyu gecerli mi sizce ???

Eklentiler

• $uploadfromtaptalk1397127343417.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…