- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
bugun 14 gun hıc bı belırtı yok ama dun aksam fecı sekılde kasıklaarım agrıdı dun yumurta catladı dıye dusunuyorum calısmada tamam ama neden bılmıyorumm 4 aydır bos gfectı ıcınmıdır nedır bı umut olsa ıcımde bak merve 4 aydır hep uzuldun bu ay umut baglama dıyoo beynımm :)
ınsallh kuzumm yaa bı 5 gun sonra faln su eskıden evde yapılan gebelık testlerınden mı yapsak hanı ıdrarın ıcıne camasır suyu damlatmak gıbı :)
Dualarımz seninle 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ınsallh kuzumm yaa bı 5 gun sonra faln su eskıden evde yapılan gebelık testlerınden mı yapsak hanı ıdrarın ıcıne camasır suyu damlatmak gıbı :)
O neymiş yaaa 😂ilk defa duydummm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya dun aksam onu sayfamzdaki.bebegim arkadasimz yapti idrarina camasir suyu koydu cok kopurdu bana yap dedi yapamadm.ama koprnce hamis oluormssn sanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hımm o arkadas hamıle mı pekı yada hamıle degılsek nasıl cıkıo kı
[yQUOTE=mnspapatya;34823785]Valla tatlim ulasamadim ogrenemedim ki hamile olma olasiligi olmayan evli olmayan birine denetmek lazim onu ne olcak bakakim ona gore farki anlarizz
Valla tatlim ulasamadim ogrenemedim ki hamile olma olasiligi olmayan evli olmayan birine denetmek lazim onu ne olcak bakakim ona gore farki anlarizz
bır bardaga ıdrar ıcıne bır mıktar bı damla camasır suyu köpururse hamılesın kopurmezse degılsın bir bardağa idrarı yapıp içine bir miktar karbonat atıp köpürürse hamile olduklarını anlıyorlarmış, yada limonun suyunu sıkıp tortuları dibe çökerse yine aynı şekilde hamile olduklarını düşünüyorlarmış,
ınsallah bulursun canım benım ya :))))
Ayyyy ne ilginc seyler kizzz tabi eskiden test cubuklari mi varmis sankii :):):)
Ayyyy ne ilginc seyler kizzz tabi eskiden test cubuklari mi varmis sankii :):):)
Saol tatlim bende su karbonat muhabbetini duydum ama camasirsuyunu ilk duyuyorum
HTC ChaCha A810e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
denıycem :) hepsını tek tek :)
denedınmı cnm camaser syunu bn yaptım kopurdu ama bılmıorum ya :))
Kizlar ben sizdeki catlama belirtilerini yasiyorum ama test silik diyoben bi doktora gidiyim en iyisi kocayi uyandiriyim gotursun beni
HTC ChaCha A810e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
gunaydın canlar :)))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?