Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Dualarımz seninle 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ınsallh kuzumm yaa bı 5 gun sonra faln su eskıden evde yapılan gebelık testlerınden mı yapsak hanı ıdrarın ıcıne camasır suyu damlatmak gıbı :)

Ya dun aksam onu sayfamzdaki.bebegim arkadasimz yapti idrarina camasir suyu koydu cok kopurdu bana yap dedi yapamadm.ama koprnce hamis oluormssn sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya dun aksam onu sayfamzdaki.bebegim arkadasimz yapti idrarina camasir suyu koydu cok kopurdu bana yap dedi yapamadm.ama koprnce hamis oluormssn sanirim

hımm o arkadas hamıle mı pekı yada hamıle degılsek nasıl cıkıo kı

hımm o arkadas hamıle mı pekı yada hamıle degılsek nasıl cıkıo kı

Valla tatlim ulasamadim ogrenemedim ki hamile olma olasiligi olmayan evli olmayan birine denetmek lazim onu ne olcak bakakim ona gore farki anlarizz

[yQUOTE=mnspapatya;34823785]Valla tatlim ulasamadim ogrenemedim ki hamile olma olasiligi olmayan evli olmayan birine denetmek lazim onu ne olcak bakakim ona gore farki anlarizz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Ayş çok komikmişş bekle bekle ölürüz bu arada kasığım ağrıyo bnm acaba bugn mü çatlıycak , tutarmı öyle olursaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayş çok komikmişş bekle bekle ölürüz bu arada kasığım ağrıyo bnm acaba bugn mü çatlıycak , tutarmı öyle olursaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Benmdd dun agriodu canim ama bugunde agri var catladigi zman agri yaprmis bugun calisma tavsiye edilir :):)

Valla tatlim ulasamadim ogrenemedim ki hamile olma olasiligi olmayan evli olmayan birine denetmek lazim onu ne olcak bakakim ona gore farki anlarizz

bır bardaga ıdrar ıcıne bır mıktar bı damla camasır suyu köpururse hamılesın kopurmezse degılsın bir bardağa idrarı yapıp içine bir miktar karbonat atıp köpürürse hamile olduklarını anlıyorlarmış, yada limonun suyunu sıkıp tortuları dibe çökerse yine aynı şekilde hamile olduklarını düşünüyorlarmış,

Ayyyy ne ilginc seyler kizzz tabi eskiden test cubuklari mi varmis sankii :):):)

Kizlar ben sizdeki catlama belirtilerini yasiyorum ama test silik diyo ben bi doktora gidiyim en iyisi kocayi uyandiriyim gotursun beni

HTC ChaCha A810e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…