Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Bide canim su erken gebelik testinde hafif cikmisti iliskideb 4 gun sonra felan yapmisti sanirim hafif pembeydi acile gitti kan yaptirdi degeri 6 cikti doktor bi kac gunluk gebeliginiz mevcut demis :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Erken gebelik testide ne banada soleyin.lutfennnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erken gebelik testide ne banada soleyin.lutfennnn

Canim kizkardesim erken gebelik testi diye almis aradim az once sordum adi neydi diye unuttum 7 ay gecti dedi eczacilar bilir sanirimda su eski usul karbonat testini yapsana bi denemmis oluruz

Canim kizkardesim erken gebelik testi diye almis aradim az once sordum adi neydi diye unuttum 7 ay gecti dedi eczacilar bilir sanirimda su eski usul karbonat testini yapsana bi denemmis oluruz

Calisiorm kiii nasil yapcam karbonat testini

Bence 24 saat gecmis oluyo sonucta dimi ? Ne kadar azaliyodur ki ?

Bnim doktorum uc gun araliksiz iliski dedi herkes farkli bisi dio ya bos birakcagn gun tam catlama gunu olurs sperm azda olsa bence bulcaksa yolu bulur gibi gelio bana

Banada acikcasi araliksiz olmasi gerekiyo gibime geliyo o bence sperm hucresi kalitesine gore degisiyo takviye sart oncesinde turk kahvesi icirelim bence

ama spermler ıkı gunde bı yenılıo kendısı bnce ıkı gunde bı yap bulmuo anacım kalıtelı sperm lazım bıze

Banada acikcasi araliksiz olmasi gerekiyo gibime geliyo o bence sperm hucresi kalitesine gore degisiyo takviye sart oncesinde turk kahvesi icirelim bence

Banada ole gelio canin aralik olsa dedigm.gibi tutki tam catlama o gun ne olcak kacti o gun turk kahvesi sprem mi arttirio ben kocama sabah aksam ac karnina keci boynuzu ozu iciriom valla :)

Evet doru ama yumurtaciklarinda 6 ile 24 saat arasi dollenmesi lazim ama

Off ne kisa zamann.nasil tuttutcaz yada hamisler nasil tutturuo onlariii ovlasyn testleride biyere kadarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…