- Konu Sahibi mnspapatya
-
Allahım mutluluğunuzu bozmasın inşallah mutlulugunuz daha co bebişle taçlansın inşallah kuzucum :)
Banada ole gelio canin aralik olsa dedigm.gibi tutki tam catlama o gun ne olcak kacti o gun turk kahvesi sprem mi arttirio ben kocama sabah aksam ac karnina keci boynuzu ozu iciriom valla :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin tatlim cok sagol Allah razi olsun insallah canimm Rabbim sanada hayirli evlat nasip etsin insallahh eli ayagi duzgun saglikli evlatlarimz olsun insallahh
Allahım ne şans keşke bizdede öyle olsa keşke benim kız kardeşimde öyle benim düğünümden sonra yıkandı hemen 20 gün sonra arıyo hamileyimm die :)
aynn bnmde ablamlar ole adamlar ceket atsa hamıle kalıolar ya
Himm anladim canim ee benim sasko doktor uc gun durmak yok dedi napcaz cumadan.sonra denesek.mi yine sence
aynn bnmde ablamlar ole adamlar ceket atsa hamıle kalıolar ya
evet ya bana eşim diyo siğara içiyoruz ondan olmuyo dio beynimi yiyo ama benim kız kardeşimde eniştem hele kahvaltı yapmadan siğara içer pöfür içiyo :))
İnşallah kuzum ya az önce kız kardeşimede konuştum oda şu ovulasyon testini saçma buluyodu söleim şok oldu ayy sağ salim inşallah olur arkadaşlarınında seninde die onunda telefondan duasını aldık :) hemde 7.5 aylık hamişşş
türk kahvesi hareketlendiriyomuş canım bende hem kahve hemde mesir macunu yediriyorum kendimde yiyorum :) tadı güsel
evet ya bana eşim diyo siğara içiyoruz ondan olmuyo dio beynimi yiyo ama benim kız kardeşimde eniştem hele kahvaltı yapmadan siğara içer pöfür içiyo :))
Benim kocamda sigara icio cok kiziorm ama napalm kismet artikkk
aynn doktr bna sıgaradan bısı olmas dedı sadece gec hamıle kalırsın dedı olduda :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
aynn doktr bna sıgaradan bısı olmas dedı sadece gec hamıle kalırsın dedı olduda :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sen kac yillik evliydin ki ya gec oldu tatlim
benım artık umudum kalmadı..her ay hüsran
Umudunu hic yitirme arkadasim elbet Rabbim yazdi sana onu zamani vardir hepimiz icin ayni biz istiyoruz Rabbim.vercek umut et ve istemeye devam et
Kızlar şmdi işten çıktım stresliyimmm ya ovulasyon testi de bulamadm yapmıcam bugn yarın yapcam Allahın takdiri
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm yüzümde 3 tane sivilce çıktı yaaa yumurtlama yaparmı acaaba ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen kac yillik evliydin ki ya gec oldu tatlim
3 yıllık tatlım kafa gtt sendede faceden yasıos ya
nerde kaldı bugun kafa :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
3 yıllık tatlım kafa gtt sendede faceden yasıos ya
nerde kaldı bugun kafa :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ay ne bilim burdanda yazdim neyse yazmiom burdan tam tam kafa kalmadi kiizzz yaniom atesim cikti istende cikamadm daha stres basrmtii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?