Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Artik kismet kizceler o kadar calisma var ozen var insallah tutmustur hepimizin de hamisizdir.Rabbim bize bu duyguyu tattirsin.insallah herseyin en.iyisini Rabbim bilir ol der olur o sebeple napalim artik hersyin hayirlisi biz calismalara devamm :):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ankaralı oldum ıcın oynamayı cok sevıyorumm 2 saattır oynuyorumm eger bebek var olacaksada yavrumm kaymıstır yazıkk :))) stres stres nereye kadar yaaaa ohhhh :))

ankaralı oldum ıcın oynamayı cok sevıyorumm 2 saattır oynuyorumm eger bebek var olacaksada yavrumm kaymıstır yazıkk :))) stres stres nereye kadar yaaaa ohhhh :))

Ohhh oyna kizanim.ama ziplama yeni gelin gibi suzule suzule oyna :):)

Kizlarr sabah yaptigim ovulasyon testi gibi ikinci simdi yaptigim testte koyu cikti yani yumurtluyorum simdi bu sabah gun asiri calismamiz oldu tekrar ne zaman calisma yapiyim ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Kizlarr sabah yaptigim ovulasyon testi gibi ikinci simdi yaptigim testte koyu cikti yani yumurtluyorum simdi bu sabah gun asiri calismamiz oldu tekrar ne zaman calisma yapiyim ?

Ay bana doktor sali gunu ultrasonla gosterdi yumoslari cok heycanlandim yaaa kocamda gorms sasirdi oncagizimda

Ay bana doktor sali gunu ultrasonla gosterdi yumoslari cok heycanlandim yaaa kocamda gorms sasirdi oncagizimda

Ayy ne guzel ya senin esinde senin gibi heycnli ve destekcin masallahh

yarın yap artık yada yarından sonra kalıtelı olsun spermler :)

Ayy ne guzel ya senin esinde senin gibi heycnli ve destekcin masallahh

Biz cok zor evlendik cok cok zor kavustk birbirimize canim sanirim ondan biraz daha heycanli ve surekli birlikteyz sagolasin tatlim esimin Maasaallahi varr :):)

Yumurta catlayip giderse ne olcak acaba o zaman tutmaz ki tutar mi tee yarindan sonraya kadar yanii

yumurta 2 gun 3 gun yasıo zaten spermlerde 3 yada bı hafta yasıo olur yanı ama yınede bılmıom gun asrı olmaz ama spermlerın kalıtesı azalıo

Biz cok zor evlendik cok cok zor kavustk birbirimize canim sanirim ondan biraz daha heycanli ve surekli birlikteyz sagolasin tatlim esimin Maasaallahi varr :):)

Allahım mutluluğunuzu bozmasın inşallah mutlulugunuz daha co bebişle taçlansın inşallah kuzucum :)

yumurta 2 gun 3 gun yasıo zaten spermlerde 3 yada bı hafta yasıo olur yanı ama yınede bılmıom gun asrı olmaz ama spermlerın kalıtesı azalıo

Himm anladim canim ee benim sasko doktor uc gun durmak yok dedi napcaz cumadan.sonra denesek.mi yine sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…