- 13 Ağustos 2010
- 1.018
- 17
- 118
- Konu Sahibi mnspapatya
-
Himmmm yumuttalar 24 saat miymis benim ovulasyon testinde ole yazdigi icin ole dedim 48 saatse iyi o zaman
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
bnm doktr ole dedı bna
kalıtelı sperm ıcın 2 gundebı ılıskı
yumurtalarda 2 gun yasıo spermlerın ıcerde bı hafta yasadgı oluomus ama nerde bısde ole sans
Anacigindan uzaktamisin canim senn kiyamamm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya neler oluoooo anlayamadim
bnm doktr ole dedı bna
kalıtelı sperm ıcın 2 gundebı ılıskı
yumurtalarda 2 gun yasıo spermlerın ıcerde bı hafta yasadgı oluomus ama nerde bısde ole sans
bak orada haklisin nerede bizde o sans :) keske o kadar yasa ya
ankaralı oldum ıcın oynamayı cok sevıyorumm 2 saattır oynuyorumm eger bebek var olacaksada yavrumm kaymıstır yazıkk :))) stres stres nereye kadar yaaaa ohhhh :))
bak orada haklisin nerede bizde o sans :) keske o kadar yasa ya
aynn ya arkadasım adet bıtmıs abdestını almıs ılıskıye grmıs hemen tutmus dogur du bugun
bız ne yapsak olmuo ya
4 saat kuzum
erkn gebelık testınde hemn bellı oluomuss bebek de 6 gun sonra faln
Kizlarr sabah yaptigim ovulasyon testi gibi ikinci simdi yaptigim testte koyu cikti yani yumurtluyorum simdi bu sabah gun asiri calismamiz oldu tekrar ne zaman calisma yapiyim ?
Ay bana doktor sali gunu ultrasonla gosterdi yumoslari cok heycanlandim yaaa kocamda gorms sasirdi oncagizimda
Kizlarr sabah yaptigim ovulasyon testi gibi ikinci simdi yaptigim testte koyu cikti yani yumurtluyorum simdi bu sabah gun asiri calismamiz oldu tekrar ne zaman calisma yapiyim ?
Ayy ne guzel ya senin esinde senin gibi heycnli ve destekcin masallahh
yarın yap artık yada yarından sonra kalıtelı olsun spermler :)
Yumurta catlayip giderse ne olcak acaba o zaman tutmaz ki tutar mi tee yarindan sonraya kadar yanii
aynn ya arkadasım adet bıtmıs abdestını almıs ılıskıye grmıs hemen tutmus dogur du bugun
bız ne yapsak olmuo ya
Allahım ne şans keşke bizdede öyle olsa keşke benim kız kardeşimde öyle benim düğünümden sonra yıkandı hemen 20 gün sonra arıyo hamileyimm die :)
Biz cok zor evlendik cok cok zor kavustk birbirimize canim sanirim ondan biraz daha heycanli ve surekli birlikteyz sagolasin tatlim esimin Maasaallahi varr :):)
yumurta 2 gun 3 gun yasıo zaten spermlerde 3 yada bı hafta yasıo olur yanı ama yınede bılmıom gun asrı olmaz ama spermlerın kalıtesı azalıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?