Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Ayy benim dunde cok vardi tatlim aynen calisma var aksamaa tarihsel bakarsak bugum tam.ovulasyon gunum ama bilmyrm yine caliscazzz artikk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tatlım yanlış anlama ama bebek daha varsa bile karnina yapismamistir bile annesi sen nasıl hissediyorsun ki bu imkansız denecek birşey kendimden biliyorum benimde dün midem bulaniodu doktor hanımla konustum o anlattı bana yumurtlamanin üstünden en az bi hafta geçmesi lazım dio kendini bu kadar uzme kuzucum

Aynen en erken 6.gün belirtileri başlıyor döllenmeden sonra, 8-9.gündede kan testiylee tespit edilebiliyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bu ovulasyon testindeki koyu cift cizgi yumurta catladi anlamina mi geliyo yoksa yumurta yolda anlamina mi ben oyle bi yumurta aki akintiyla karsilasmadim da o yuzden

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

kuzu senin bugün demi koyu çizgi ikiside

kuzu senin bugün demi koyu çizgi ikiside

Evet tatlim bugunde koyu cizgim var bende o yumurta aki akintisi gelmedi catlamadimi ki kuzum yaa

Kim ben mi canim bana diosan yanlislik var ben en az 10 gun gecsin o zaman cikar die dusunuorum zaten 3 gunu varmis tutunabilmesi icin ordan uc gun birde bir hfta ancak 10 gun yani

YUMURTA 24 SAAT içinde çatlcak anlamına geliyor canım ilişkiye gir öyle koyuluklarda

Kuzum yine tes yaptim yine koyu dunde koyuydu dunle bugun gun asiri iliski gerceklestirdim ama iste o yumurta akini goremedim

Kuzum yine tes yaptim yine koyu dunde koyuydu dunle bugun gun asiri iliski gerceklestirdim ama iste o yumurta akini goremedim

Bebeğim bak şöyle yap lavaboya git peçete ile hafif bi dokundur sıvı çıkacakmı çıkarsa iki parmağının arasına al öyle sürekli akan bişi değil bnmde ilk defa bu kdr yoğun oldu nedendir blmyrm 5 gün sürüyo 30 yaş altında bnm en yoğun bugndü

hani hamilelik belirtisi hissediyormusn ya ondan dedim kuzum

hım peki tatlım açıkçası pek dikkat etmedimde gibi ama bugünden sonra dikkat ediyim bazende diyorum aman ben elimden geleni yaptım bu ay cidden bilinçli hareket ettim takip ettim kendimi olursa duam kabul olucak olmazsada artık vardır bi hayır diyerek mayısı bekliyceem :)

Aynen cnm stres yok heyecan var ikisini mutlaka ayıralım stres kötü heyecan güzel 😊😊

bende herşey sonlandi ovulasyon testi negatif zaten akıntı falan uctu gitti

Aynen cnm stres yok heyecan var ikisini mutlaka ayıralım stres kötü heyecan güzel 😊😊

ewet yumoşlarımıda gerginliğile etkilemek istemiyorum sende bu akşam iyi çalış kahve içmeyi unutmayın :))

ewet yumoşlarımıda gerginliğile etkilemek istemiyorum sende bu akşam iyi çalış kahve içmeyi unutmayın :))

canlarm akıllı tel kullanıyorsanız böyle program indirin takibi daha kolay

Eklentiler

• $1397213417468.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 22
bende herşey sonlandi ovulasyon testi negatif zaten akıntı falan uctu gitti

iyi işte çatlamış olmuş bitmiş şimdi sırada beklemek inşallah buluşur yumoşlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…