- 30 Mart 2014
- 944
- 152
- 83
- Konu Sahibi mnspapatya
-
Ayy benim dunde cok vardi tatlim aynen calisma var aksamaa tarihsel bakarsak bugum tam.ovulasyon gunum ama bilmyrm yine caliscazzz artikk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bnm 16.gün ama bilemiyorum tatlım hayırlısı 😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tatlım yanlış anlama ama bebek daha varsa bile karnina yapismamistir bile annesi sen nasıl hissediyorsun ki bu imkansız denecek birşey kendimden biliyorum benimde dün midem bulaniodu doktor hanımla konustum o anlattı bana yumurtlamanin üstünden en az bi hafta geçmesi lazım dio kendini bu kadar uzme kuzucum
Kizlar bu ovulasyon testindeki koyu cift cizgi yumurta catladi anlamina mi geliyo yoksa yumurta yolda anlamina mi ben oyle bi yumurta aki akintiyla karsilasmadim da o yuzden
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
kuzu senin bugün demi koyu çizgi ikiside
kuzu senin bugün demi koyu çizgi ikiside
tatlım birdaha oynamam tamam sende bu günü değerlerdir canım :)
tatlım yanlış anlama ama bebek daha varsa bile karnina yapismamistir bile annesi sen nasıl hissediyorsun ki bu imkansız denecek birşey kendimden biliyorum benimde dün midem bulaniodu doktor hanımla konustum o anlattı bana yumurtlamanin üstünden en az bi hafta geçmesi lazım dio kendini bu kadar uzme kuzucum
YUMURTA 24 SAAT içinde çatlcak anlamına geliyor canım ilişkiye gir öyle koyuluklarda
Kuzum yine tes yaptim yine koyu dunde koyuydu dunle bugun gun asiri iliski gerceklestirdim ama iste o yumurta akini goremedim
Kuzum yine tes yaptim yine koyu dunde koyuydu dunle bugun gun asiri iliski gerceklestirdim ama iste o yumurta akini goremedim
Kim ben mi canim bana diosan yanlislik var ben en az 10 gun gecsin o zaman cikar die dusunuorum zaten 3 gunu varmis tutunabilmesi icin ordan uc gun birde bir hfta ancak 10 gun yani
Bebeğim bak şöyle yap lavaboya git peçete ile hafif bi dokundur sıvı çıkacakmı çıkarsa iki parmağının arasına al öyle sürekli akan bişi değil bnmde ilk defa bu kdr yoğun oldu nedendir blmyrm 5 gün sürüyo 30 yaş altında bnm en yoğun bugndü
hım peki tatlım açıkçası pek dikkat etmedimde gibi ama bugünden sonra dikkat ediyim bazende diyorum aman ben elimden geleni yaptım bu ay cidden bilinçli hareket ettim takip ettim kendimi olursa duam kabul olucak olmazsada artık vardır bi hayır diyerek mayısı bekliyceem :)
çatlamadı işte canım çatlıcak sen devam et
tamam tatlımda walla bu ay ölmezsek iyi yorgunluktan :)
Aynen cnm stres yok heyecan var ikisini mutlaka ayıralım stres kötü heyecan güzel 😊😊
ewet yumoşlarımıda gerginliğile etkilemek istemiyorum sende bu akşam iyi çalış kahve içmeyi unutmayın :))
bende herşey sonlandi ovulasyon testi negatif zaten akıntı falan uctu gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?