- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
Masallah Allah bagislasin tatlim darisi basimiza valla aglarim zaten etrfimda kim varsa sen hamile kalinca yandik diyolar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sakin heyecan yok gecek burda iste konusarakkk bizde cok heycan yaptk cars gunu namazimizi kildik duamizi ettik artik hayirlisi insallah tutmustur insallah seninde tutar tatlim
Hahah aman sen hamiş olda nazını çeken çok olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah 9 da gitcez eve geç olmaz dimi 😞
İnşallah 9 da gitcez eve geç olmaz dimi 😞
yok yok olmaz canım sen bu akşam ve yarını değerlendir allahın izniyle olur içini ferah tut stres yapma...
Sağolun kızlar sayenizde stresimm azalıoo 😊seviyom siziiii
Sağolun kızlar sayenizde stresimm azalıoo 😊seviyom siziiii
Olmaz tatlim.sen korkma kotu dusunme yumosu etkileme Allah in izni ile olur sen duanida et besmelenide cek olur sen merak etme yaa aslinda sunu anlamiyrm bizim bi akrabamizn kinasinda adeti bitti dugunnde ilk gecede hamile kaldi anam bizde yumos olsun catlasin die beklioz nasil oluo bu anlamadim gitti
bende bu ay ümitliyim aslında içim öyle diyor ama aklım yapma bu ayda diğer aylar gbi kendını öyle düşündürtme diyor ama diğer aylardan farklı olarak göğüslerim erkenden hemen şişti ve ağırı başladı hafif damarlar görüyorum sanki yeşil yeşil bilmyiorum yaniii ne olucak varmı böyle bekleyen ve adetim çok düzensizleşti ne yapıcam bılmıyorum noralmi onuda bılmıyorum bu ay ki adet günümü dahi hesaplayamadım düzensizleşti
hayırlısı olsun canım tahminin ayın kaçında hastalancaksın rabbim en kısa zamanda bebişini kucağına almaya nasip etsin
amin canımmmmm
valla hep 30 günde bir oluyordum ama evlendikten sonra en son 3 ay düzensizleştim ben oyüzden bilmyorum bu ayımı ilk defaaaa
Bizi bulmaz oyle bi durum mumkunati yookkk ynii :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
bende bu ay ümitliyim aslında içim öyle diyor ama aklım yapma bu ayda diğer aylar gbi kendını öyle düşündürtme diyor ama diğer aylardan farklı olarak göğüslerim erkenden hemen şişti ve ağırı başladı hafif damarlar görüyorum sanki yeşil yeşil bilmyiorum yaniii ne olucak varmı böyle bekleyen ve adetim çok düzensizleşti ne yapıcam bılmıyorum noralmi onuda bılmıyorum bu ay ki adet günümü dahi hesaplayamadım düzensizleşti
Damarlarin belirginlesmesi erken hamilelik belirileri arasinda canim insallah hamissindir duzensiz olunca anlayamiyor insan ama asagi yukari bat tarihin ne zaman
Ayy allah saglikla kucagina almayi nasip etsin kuzum
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
canım valla bu ay hiç bilgim yok hesaplamada bile çıkmıyor 1 ocak
3 şubat
15 mart
baksana son 3 ayım çok düzensizleşti inşlh öyledir damarlaarım irileşmiş canım görüyorum bazen çıkıyor
Anladim.canim simdi yapsn bir turlu yapmasan bir turlu biraz daha bekle bakalim.olmadi kan testi yaptir ama.nedense sn hamileymissn gibi hissediyorum ben :):):)
amin canım darısı sizlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?