Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Damarlarin belirginlesmesi erken hamilelik belirileri arasinda canim insallah hamissindir duzensiz olunca anlayamiyor insan ama asagi yukari bat tarihin ne zaman

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok akıntım var yaw 😂😂

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

adet günümü bu ay bilmiyorum ki canım düzensizleştiki

Aynı şey bnmde başıma geldi iki kişide hamile görmüş ikisindedd kızmış 😊hayır olsn

Hayirlisi olsun canim dualarimiz hepimizle insallah guzel haberler alirizzz Aminn

Belkide bulur kizzzz millet catir catir doguruo valla yengem 32 yasinda 4 cocugu varr valla biz mi cok pimpirikiz acabaa

Ewet asiri telas yapiyoruz elimizde olmadan malesef ama iyi sonuclar alicaz insallahhh

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Ayyy o bendede varrr cok cokk

Hadi yaaaa senindemi yeni çatlıyo acaba sizin bugn çalışma varmı gerçi çarşamba birlikte yapmştk sanrm sende bugn 😊😊

Ewet asiri telas yapiyoruz elimizde olmadan malesef ama iyi sonuclar alicaz insallahhh

Aynen ole canim cok telasliyiz ama ben inaniyorum burdan cok hamis haberi alicazzz insllahhh bugun cuma bol bol dua edelim Rabbim eli ayagi duzgun saglikli evlatlar nasip etsin bize kotu secimler yapmak zorunda birakmasin insallah kuzumm Aminn

Kizlar bu ovulasyon testindeki koyu cift cizgi yumurta catladi anlamina mi geliyo yoksa yumurta yolda anlamina mi ben oyle bi yumurta aki akintiyla karsilasmadim da o yuzden

Hadi yaaaa senindemi yeni çatlıyo acaba sizin bugn çalışma varmı gerçi çarşamba birlikte yapmştk sanrm sende bugn 😊😊

Ayy benim dunde cok vardi tatlim aynen calisma var aksamaa tarihsel bakarsak bugum tam.ovulasyon gunum ama bilmyrm yine caliscazzz artikk

Ayy benim dunde cok vardi tatlim aynen calisma var aksamaa tarihsel bakarsak bugum tam.ovulasyon gunum ama bilmyrm yine caliscazzz artikk

Bnm 16.gün ama bilemiyorum tatlım hayırlısı 😊😊

Kizlar bu ovulasyon testindeki koyu cift cizgi yumurta catladi anlamina mi geliyo yoksa yumurta yolda anlamina mi ben oyle bi yumurta aki akintiyla karsilasmadim da o yuzden

YUMURTA 24 SAAT içinde çatlcak anlamına geliyor canım ilişkiye gir öyle koyuluklarda

Kızlar mrb nasılsınız ?
SiZe bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim :)
Benimde adet döngüm 33-36 gün arası değişiyor. Kasım ayında bende o çift çizgiyi gördüm ama 2 gün sürdü kimyasal gebelik ( benim sağ over da 1 yumurta oluşuyor. Sol pco lu. Adetimin 14. Günü yani 4 Nisan'da Dr. Gittim yumurtam 19 mm olmuş çatlayacak dedi. Ve ertesi gün 5 Nisan da çatladı. (bu arada ateş ölçüyorum. )
Fakat benim adetime 7-8 gün kala göğüslerim acır ve şişerler. 6 Nisan yani pazar günü sol göğüsüm şişti ve acımaya başladı şimdi ikiside iğne gibi batıyor çok hasaslaştı. Ve sağ kasığımda hafif ağrılar var. Benim adet döngüme göre yumurtlama günüm çok erken ve göğüslerim çok erken şişti acaba hamilelik belirtileri olabilir mi? Benim gibi bir durum yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…