- Konu Sahibi mnspapatya
-
arkadaşım en büyük belirti adet gecikmesidir. adet gününe denk gelen günden önce gebelik testleri yapmak veyacanım belirtilerin nelerdi senin ?
Damarlarin belirginlesmesi erken hamilelik belirileri arasinda canim insallah hamissindir duzensiz olunca anlayamiyor insan ama asagi yukari bat tarihin ne zaman
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşım en büyük belirti adet gecikmesidir. adet gününe denk gelen günden önce gebelik testleri yapmak veya
belirti beklemek yanlıştır. sakinlik ve hep iyi şeyler düşünme kafidir. şu an sadece uyku halim ağır basıyor ve goguslerim acıyor o kadar
Çok akıntım var yaw 😂😂
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi yaa ay inşlahh öyleyimdir yaa söz kimsye demeden size dicem hamileliğimi dua edin bana bide beni rüyasında görmüş arkadşm hamıleymişim bebğim doğmuş hemde okadar samımıde değilim yani kızla anlattı oğlun oluyordu dedi bakalım hayırlısı :))
normal canım yumurtan çatlıyor ayyyy aysonu iyi haber vericeksin inşallah bol bol dua edelim birbirimize
Aynı şey bnmde başıma geldi iki kişide hamile görmüş ikisindedd kızmış 😊hayır olsn
aminnnn peki sen hamlemısın
hadi yaa ay inşlahh öyleyimdir yaa söz kimsye demeden size dicem hamileliğimi dua edin bana bide beni rüyasında görmüş arkadşm hamıleymişim bebğim doğmuş hemde okadar samımıde değilim yani kızla anlattı oğlun oluyordu dedi bakalım hayırlısı :))
Belkide bulur kizzzz millet catir catir doguruo valla yengem 32 yasinda 4 cocugu varr valla biz mi cok pimpirikiz acabaa
Ewet asiri telas yapiyoruzelimizde olmadan malesef ama iyi sonuclar alicaz insallahhh
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Çok akıntım var yaw 😂😂
Ayyy o bendede varrr cok cokk
Ewet asiri telas yapiyoruzelimizde olmadan malesef ama iyi sonuclar alicaz insallahhh
Hadi yaaaa senindemi yeni çatlıyo acaba sizin bugn çalışma varmı gerçi çarşamba birlikte yapmştk sanrm sende bugn 😊😊
Ayy benim dunde cok vardi tatlim aynen calisma var aksamaa tarihsel bakarsak bugum tam.ovulasyon gunum ama bilmyrm yine caliscazzz artikk
Bnm 16.gün ama bilemiyorum tatlım hayırlısı 😊😊
Kizlar bu ovulasyon testindeki koyu cift cizgi yumurta catladi anlamina mi geliyo yoksa yumurta yolda anlamina mi ben oyle bi yumurta aki akintiyla karsilasmadim da o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?