Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Günaydın kızlar 😊 dün gece çalışma tamamdır, şu an hiç ağrım yok beklemedeyin artıkınnn 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin tatlimm yaa benimde calisma tamam ama.benm yine agrim var yaaa midm bulaniooo hic bisi yiemiorummm nie duzelmedim ki benn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin tatlimm yaa benimde calisma tamam ama.benm yine agrim var yaaa midm bulaniooo hic bisi yiemiorummm nie duzelmedim ki benn

Psikolojik kesin eminim, çünkü bnmde midem kötü değil 😊 sakin ol ve sabırla bekle stres yok

Ayy aksam internetim gitti giremedmm neler olmuss okuyamadm vallaaa kafam karistiii sinavi olan tatlislarr basarilar sizlereee bizde iste calislim artik napalimmm

Ayy aksam internetim gitti giremedmm neler olmuss okuyamadm vallaaa kafam karistiii sinavi olan tatlislarr basarilar sizlereee bizde iste calislim artik napalimmm

Sana da hayırlı işler cnm benm ozmn 😊 tşk edermm inşallah hem bebek hem sınav tutar 😊

Psikolojik kesin eminim, çünkü bnmde midem kötü değil 😊 sakin ol ve sabırla bekle stres yok

Bencede psikolojik yaa bazen bole baska syler dusuneyim diom olmuo kafayi yicem sanirim bennnn 25 mart.nasil gelcek gerci doktorumda mide bulantisi agri akinti normal birkav gune geccek dedi tatlim ama bakalim

Son düzenleme:

Bebeğim olduysa bile belirtilere 1 hafta var düşünme iyi düşün hep iyi düşün 😊

Sana da hayırlı işler cnm benm ozmn 😊 tşk edermm inşallah hem bebek hem sınav tutar 😊

Cok sagol tatlim insallahhh Rabbim.zihin acikligi versinnnn :) insallah guzel haberler alcax ben cok umutluyummm canimmm

Cok sagol tatlim insallahhh Rabbim.zihin acikligi versinnnn :) insallah guzel haberler alcax ben cok umutluyummm canimmm

Bende umutluyum olmazsada diğer ay daha farklı yöntemler deneriz 😊Allah ne zmn nasip ederse 😊

Bende umutluyum olmazsada diğer ay daha farklı yöntemler deneriz 😊Allah ne zmn nasip ederse 😊

galiba birtek benim umudum yok bu aydan

Bebeğim olduysa bile belirtilere 1 hafta var düşünme iyi düşün hep iyi düşün 😊

25 nisn yazcagima mart yazmism ya oldugunu dusunmek degil sekerim agrim varya sorun o maalesef Rabbim bilir kismetse olur insallah ama olmamasinada hazirliyorum kendimi tatlim o konuda iyiym ama agrim varya igne bana yaramadi mi acaba diorum adetlykn bile benm bole agrim.olmaz ben kolay kolay agri cekmezdim yanii

İnşallah hayırlı bir ağrıdır cnm 😊

Aynen oyle kuzum Rabbim zamanini yazdi elbet biz sadece cabaliyoruz elimizden geleni yapiyoruz artik takdir Rabbimin olmassa bir daha denicez olmadimi bi daha pes etmek yokkkk :)

Pes etmek yok 😂😂aslaa ! 😊sınava gryrm öptm yazarım sonra yine

galiba birtek benim umudum yok bu aydan

Allah Allah sen nie umudunu kaybettin adet mi oldun hayir olmadin calismada yaptin sen umudunuda yitirme cokta umutlanmiyoruz biliyoraun takdir Allah in hayirlisi neyse o olsun Rabbim bizi zor secimler yapmak zorunda birakmasn yoksa elbet olur evladimiz Allah in izni ile eli ayagi dusgn saglikli evlatlarimz olsnda nisan mayis haziran farketmez biliorsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…