- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
Allah Allah sen nie umudunu kaybettin adet mi oldun hayir olmadin calismada yaptin sen umudunuda yitirme cokta umutlanmiyoruz biliyoraun takdir Allah in hayirlisi neyse o olsun Rabbim bizi zor secimler yapmak zorunda birakmasn yoksa elbet olur evladimiz Allah in izni ile eli ayagi dusgn saglikli evlatlarimz olsnda nisan mayis haziran farketmez biliorsn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Pes etmek yok 😂😂aslaa ! 😊sınava gryrm öptm yazarım sonra yine
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
%50 şans var 😊umut varken umutsuzluğu seçmeyelimmm
Niye böyle düşünyrsn canm?
anneler hissedermis ya ben hiç bişey hissetmiyorum
Aaaaa ne alaka simdi daha erken diyen sn degil.miydin bebegim ne bu umutsuzluk daha vaktimiz var bak ben acaba hamilemym diorm guya arada hissediyorum ama bence psikojik bak kendim.icin.diom dusun dur bekleyelm az daha tatlim kotu dusunme yari yariya sansimiz var senden.guzel haber alalimda bak.ben sorcam sana bu yazdklarini
herseyden önce hayirlisi tabi kuzum
bende varımhatta yarın adetimin 3. Gunu hormon testi yaptırmak istiyorum kdz ereğlide iyi ir kadın doğumcu arıyorum öneriniz varmı kızlar..
Aynen oyle tatlim hayirlisi herseyin sen umutsuzlanma lutfennn
ama kuzum şöyle söylum her ay içimde umut olurdu şimdi yok nedenini bilmiyorum ama bn mayıs listesindede varım yinede inşallah hayrlisi olsun
Off Allah im sizin orda hava kasvetli mi o mu vurdu sana acabaaa belkide umut yokk bebiskoo varrr sen yine temkinli ol 10 guna kadar ogreniriz bizim hamile oldugumuz nerden belli belki bizde mayis listesindeyiz ama bence o zman topik adini degistirlim kuzuuu ay ay beklemek yerine genel topik olsun rahat olsunn.
Selam kizlar araniza yeni katildi. Ama uzun zamandir siteyi takip ediyorum. Bende eylül den beri her ay bir ümit bekliyorum. Ama tık yok. Halbuki her ay yumurtlama günü hesabı yapıp değerlendirdigm halde
Selam kizlar araniza yeni katildi. Ama uzun zamandir siteyi takip ediyorum. Bende eylül den beri her ay bir ümit bekliyorum. Ama tık yok. Halbuki her ay yumurtlama günü hesabı yapıp değerlendirdigm halde
KIZLAR ÇOK MERAK EDİYORUMMMMM acaba var mı yokmu diye dua edin bana ne olurr :2::2::2::2:
olur kuzu ben varım
Hos geldin canim Rabbim hersyin hayirlisini versin sen meraklanma.olmuyorsa vardir bir hikmeti Rabbim hepimize eli ayagi duzgn saglikli evlatlar versin zor secimler yapmak zorunda kalmayalim canim herhangi bir sorun vs yok dimi bat ne zaman peki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Son adetim 18 mart 19 nisanda adet olmam lazım. Ama olmazsam benden mutlusu yok :)
Ben hic doktora gitmedim çünkü adetim her ay gününde gelir o yuzden gerek görmeyip kendi akışına bıraktık ama hata mi ettim acaba diorim şimdide. Pazartesi günü randevum var bakalım ne dicek. Ben aslında 1 yıl olmadan gitmeyi düşünmüyordum ama etrafomda ilk ayinda hamile kalanlar ve durmadan sorulan sende yokmu sorulari annemin doktora git dırdırlari benim moralimi bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?