Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

%50 şans var 😊umut varken umutsuzluğu seçmeyelimmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anneler hissedermis ya ben hiç bişey hissetmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaaaa ne alaka simdi daha erken diyen sn degil.miydin bebegim ne bu umutsuzluk daha vaktimiz var bak ben acaba hamilemym diorm guya arada hissediyorum ama bence psikojik bak kendim.icin.diom dusun dur bekleyelm az daha tatlim kotu dusunme yari yariya sansimiz var senden.guzel haber alalimda bak.ben sorcam sana bu yazdklarini

Son düzenleme:

herseyden önce hayirlisi tabi kuzum

bende varım hatta yarın adetimin 3. Gunu hormon testi yaptırmak istiyorum kdz ereğlide iyi ir kadın doğumcu arıyorum öneriniz varmı kızlar..

cnm echomar hastensınde yenı gelen suat bey var oldukca ıyı bır doktor tvsıye ederım

Aynen oyle tatlim hayirlisi herseyin sen umutsuzlanma lutfennn

ama kuzum şöyle söylum her ay içimde umut olurdu şimdi yok nedenini bilmiyorum ama bn mayıs listesindede varım yinede inşallah hayrlisi olsun

ama kuzum şöyle söylum her ay içimde umut olurdu şimdi yok nedenini bilmiyorum ama bn mayıs listesindede varım yinede inşallah hayrlisi olsun

Off Allah im sizin orda hava kasvetli mi o mu vurdu sana acabaaa belkide umut yokk bebiskoo varrr sen yine temkinli ol 10 guna kadar ogreniriz bizim hamile oldugumuz nerden belli belki bizde mayis listesindeyiz ama bence o zman topik adini degistirlim kuzuuu ay ay beklemek yerine genel topik olsun rahat olsunn.

Selam kizlar araniza yeni katildi. Ama uzun zamandir siteyi takip ediyorum. Bende eylül den beri her ay bir ümit bekliyorum. Ama tık yok. Halbuki her ay yumurtlama günü hesabı yapıp değerlendirdigm halde

olur kuzu ben varım

aynen canım bende de öyle

Hos geldin canim Rabbim hersyin hayirlisini versin sen meraklanma.olmuyorsa vardir bir hikmeti Rabbim hepimize eli ayagi duzgn saglikli evlatlar versin zor secimler yapmak zorunda kalmayalim canim herhangi bir sorun vs yok dimi bat ne zaman peki

olur kuzu ben varım

Aaaa anne adayi guzel arkadasim bakkk yaa ne umutsuzsunnn duzelll silkelennn bilmedigimz bisi mi oldu bi anda tukendin sole hemennn

Ben hic doktora gitmedim çünkü adetim her ay gününde gelir o yuzden gerek görmeyip kendi akışına bıraktık ama hata mi ettim acaba diorim şimdide. Pazartesi günü randevum var bakalım ne dicek. Ben aslında 1 yıl olmadan gitmeyi düşünmüyordum ama etrafomda ilk ayinda hamile kalanlar ve durmadan sorulan sende yokmu sorulari annemin doktora git dırdırlari benim moralimi bozdu

Kiyamam canim. Ilk gununde hamile kalan varr ne diosunn :) ama bak herseyde vardir bir hayir git bakalm doktor ne dicek bende 9 aylik evliym ama surekli kontole vs gidiordm ama doktorum yeter artik 9 ay oldu bebek zamani dedi :) ilac kullanim igne oldum simdide beklemedeym adetim 25 nisan bekliyiruz hayirlisiysa olsun canim Rabbim herseyn hayirlisini versin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…