Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Hayırlısı canım inşallah burda güzel haberler alırım banada moral olor. Kendime gelirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlısı canım inşallah burda güzel haberler alırım banada moral olor. Kendime gelirim.

Insallah tatlim ben burda bayagi haber bekliyorum bakalim hayirlisi ama insallah bizdende guzel haberler gelir canim

aminnnn canım işte bende beklemek istiyorum senin göğüslerin nasıl peki

Yaaa bilmyrm canim bole.sanki hassas dokunca uc bolgesine acio benim uclari yoktu icine dogruydu yani simdi bole belli olup duruo ama sanki belirtiler.icin daha erken yani psikolojk olabilir bnimkisi gibi gelio sanki canim.snn nasil ne kadar vardi senn bat a

Insallah tatlim ben burda bayagi haber bekliyorum bakalim hayirlisi ama insallah bizdende guzel haberler gelir canim

Hepimiz kalırız inş. :) ne güzel olur.

batımı bılmıyorum kı en son 26 martta doktora ggtm iş te buhafta yumurtalama haftan demşti

Insallah canim herseyin hayirlisi artik bekliyoruz...

Yok canimmm.nerdee hamile degilim ama olabilirim calismalari tamamladik :) artik 25 nisani bekliyorummm insallah olmamda hamisimdirrr

Insallah muradina erersin canim hayirli haberlerini bekliyoruz bendede gelen giden yok bakalm olmazsam yarin tkrar test yapayim diyorum ama adette olacakmisim gibi geliyor bu ayda oglumun dogum gunu var insallh bana hayirli gelir nisan ayi

Amin canim insallahh hepimiz muradimiza ereriz insallah hayirli gelir bu ay sana hamis haberini aliriz test yapinca bizede haber verr unutma skinn:)

Son düzenleme:
dedi bu hafta gün aşırı ilişki dedi garip bi doktordu adet olursam farklı doktora gidicem

Bencede memnun kalmadiysan git baska doktora amaaaaa insallah olmassinnnn bizede igne oldm ben cars.gunu cuma dahil uc gun iliski dedi simdide beklioruz bakalim

Aaaa anne adayi guzel arkadasim bakkk yaa ne umutsuzsunnn duzelll silkelennn bilmedigimz bisi mi oldu bi anda tukendin sole hemennn

yok canım benim ya olur mu hemen söylerdim zaten de vucutta değişiklik yok hem gebelik varsa ovulasyon testi çift çizgiye devam ediyormuş bende negatif onlara dayanaraktan diyorum

Bencede memnun kalmadiysan git baska doktora amaaaaa insallah olmassinnnn bizede igne oldm ben cars.gunu cuma dahil uc gun iliski dedi simdide beklioruz bakalim

Çıktm sınavdan 😊1330 da yine var devamm heyecana devammmm 😊ardaa gaz verip kaçcam umutsuzluk yapanlara kızarımm ona göreew

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…