- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #1.021
Merhaba kızlar klomenle yumurtam oluşmayınca iğne tedavisine başlıcaz dedi doktor iğne tedavisi olan var mı aranızda nasıl Bı süreç beklıo beni bilen varsa yardımcı olur musunuz
Kizlar benimki ufak bi his sadece busraylada ilk konustuk ole hissettm birden nedense bilmyrm kendim icinde hamileyim.gibi hissedym ama mesela oda ben cok istyrm belkide kndimi ondan.ole hissediyorum 10 hissettgm 7 si cikar gibi bir oran mesela yani %30 riskli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar benimki ufak bi his sadece busraylada ilk konustuk ole hissettm birden nedense bilmyrm kendim icinde hamileyim.gibi hissedym ama mesela oda ben cok istyrm belkide kndimi ondan.ole hissediyorum 10 hissettgm 7 si cikar gibi bir oran mesela yani %30 riskli
Inşallah canım yaaa inşallah bu mübarek ayda Rabbim yüzümüze baksın
Merhaba canim bende klomen kullandim mesela sali basladm.bir dhaki sali doktoruma gittim yumoslar olusmus cok iyi dedi ve cars olmam icin catlatma ignesi verdi senin doktorun yumurta olussn die igne vericek sanirim ayrica ne zaman baslicakmis tedaviye
Güzel haberler alırsın inşallh evet klomen bende işe yaramayınca iğneye yumurta oluşturmaya çalışılmaz dedı adetten ıkı gun sonra gel dedı
Allah razi olsun tatlim valla igneden cok bilgim yok aslina bakarsan inasallah tedavin ise yarar beklemek cok zor ama Rabbim.insallah guzel haberler.alip vermemizi saglar
olsun benim için ne hissettiğini bilmek istiyorum ne hissediyorsan canım benim sorun yok :)
Hehh geldik sana canim telefondan giriorum ya arada kaynio bazen defalarca donuorm sayfalara ancak ole sana kizginim bennnn umudunu kaybettin sana his yokk ne guzel beraber takip etcektk guya beni yalniz biraktinnn
Hehh geldik sana canim telefondan giriorum ya arada kaynio bazen defalarca donuorm sayfalara ancak ole sana kizginim bennnn umudunu kaybettin sana his yokk ne guzel beraber takip etcektk guya beni yalniz biraktinnn
canım canım yine takip ederim ki ben :)
Peki ben 😊?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla dogruyu solim sana bisi hissedemedm ama hissettgm an solicem ama cok kotu seyler hissetmyrm sadece emin degilim ama his gelirse solicem bi anda baskiya ugradm karistim kuzucumm
Hiii tabiii kustum.sana ben tamam miiiibni yalniz biraktinnn
gunaydın kıslar :)))))))))))))))
İşte bu ya 😊süperr cnm bnm, doğruyu söyledinnn😊😘 sınava gidiyom öptmmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kader arkadaşları kusmez bnet zaten 19 nisanda test yapcm nikah günümüz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?