- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #1.061
ayy bayılıyorum ben buna kendim yapamasamda annem ve kayınvalidem süper yapıyolar eşim ve bende götürüyoruz cokacimcoook
hastayım tatlım ya kafa kalkmıo
Kizlar hangi marka ovulasyon testi kullaniyosnz birde nerden aliyosunz
Gitti gidiyorda var ama hangisi iyidir bilemedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen canim ya cok ugrastik cok cabaladik insallahh hamis kalirizzz yaaa tabiki cok umutluyummm umudum yerinde canimmm kaybolmicak cunku bence benim tuttuuuuu sankiii ama yoksada cok uzulmycemm kocama soz verdimmm
Benimde agrim var tatlim yaaa biz artik beklemedeyzvcalisma zamani ise calis tabiikiii :)
Benimde var canim agrim hala benim sol taraf catladi biliokkk ama hala ne oluo kiiii bizim calismalrda bitti artik benmde uclarda sizlama var sanirim catlamadan oda
Aynen ya daha cok motive olmamiz gerekiyo bence evet bu ay feci cabaladik onun farkindayim bu kadar bilincli ilk defa bu ay calistim ve ummudumm yerinde :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Sanirim tatlim o yuzdendir ya sende 3 tane varmis kuzum normal bence ucude ayni anda catlamiyo olabilir bende kac bilmiyorum aama zamanla azalir
bn bu ıkıgunde yapım bıtıo bnmde
Aynen ya daha cok motive olmamiz gerekiyo bence evet bu ay feci cabaladik onun farkindayim bu kadar bilincli ilk defa bu ay calistim ve ummudumm yerinde :)
Ne zamandir calsmadaydnz siz kii
Sanirim tatlim o yuzdendir ya sende 3 tane varmis kuzum normal bence ucude ayni anda catlamiyo olabilir bende kac bilmiyorum aama zamanla azalir
2 yumosum vardi sekerim yaa doktor uc gun iliski dedi ama sizce.yarinda calissak mi yaaa uc gun ust uste oldu bizimm cars pers cuma
ama ılıskı gunlerı bıttı dıe bırakmak yok calısmalara devam 2 gunde 1 3 gunde bı yapalımda bosa gtmesın ıns hepımıs hamıssızdr
DDDDDD
Üst üste olmaz cnmcm, sperm sayısı çok azalıyor, kalitede düşüyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
9 11 13 15 dun yapmadık cok hastaydım sımdı bugun yapcm pzrt yaprım
2 yumosum vardi sekerim yaa doktor uc gun iliski dedi ama sizce.yarinda calissak mi yaaa uc gun ust uste oldu bizimm cars pers cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?