Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Mesela tut ki 11 de hamis kaldin ama sonra iliskiye girdin zorladin bisi olmuyor mu yani meselaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok ya neolck ama sen ıgne oldugun ıcın doktr ole solemıstr bnada gun asrı demıstı bısı olmas devam calısmalara

Walla bende persmbe cuma gun asiri calistim buugunde aksam calisicam ayy ne kadar dusecek banane 300 milyonun 1 milyonu gelse yeter oncekilerde var sonucta :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Ayy kiz guldurdn benii valla bizde yaptik biri tutmustur belki zaten kocm hep kivamdaydii yaniii o kadar keciboynuzu ozu icirdikkk :):):)

Ayy kiz guldurdn benii valla bizde yaptik biri tutmustur belki zaten kocm hep kivamdaydii yaniii o kadar keciboynuzu ozu icirdikkk :):):)

Ayy napim ya acaba varmidir die dusunmekten iyi bende yedirdim yedirdim ama perti cikti :):)

Kizlarr merak ediom cevp verinnnn

Yok balim ya oyle bisey yok korkma o senin nekadar ic derinliginde olan bi olay bilsen spermlerin tuplere yol almasi 10 saat suruyomus dusun bugun okudum oldum ama gulmekten 10 saaat 10 koca saaatt:)

yok ya neolck ama sen ıgne oldugun ıcın doktr ole solemıstr bnada gun asrı demıstı bısı olmas devam calısmalara

O zamann yarin sabahhh calismaya devammm sabaha karsi spermler cok kaliteli oluomuss gece uyuoya vuct dinlenio daha saglikli oluomusss

O zamann yarin sabahhh calismaya devammm sabaha karsi spermler cok kaliteli oluomuss gece uyuoya vuct dinlenio daha saglikli oluomusss

Ewette o yogun calisanlar icin benim esim akademisyen sabah aksam oturuyo hep dinctir o bence ama doktorlarda agiz birligi yapmis gibi gun asiri deyip duruyolar :)

o nasıl bıısı kecı boynuzu ozu

Iki uc bardak suya 5 -6 keci boynuzu kirican kaynatican kaynayinca kiscan iki uc dk ole kisik ateste.kaynicak kapatcan ilimaya birakcan kocanda ac karnina iccek icemesse tarcin koyabilirsnn o da cinsel istek arttirio bizler icin cok iyi ayrica tarcinn

Ewette o yogun calisanlar icin benim esim akademisyen sabah aksam oturuyo hep dinctir o bence ama doktorlarda agiz birligi yapmis gibi gun asiri deyip duruyolar :)

Ah benim kocamin berber dukkani var hep ayakta yogunn amannn napalim kismet artik her yolu denicez olana kadar bole tutmassa bizm gun asiri yaparz artikk

Ah benim kocamin berber dukkani var hep ayakta yogunn amannn napalim kismet artik her yolu denicez olana kadar bole tutmassa bizm gun asiri yaparz artikk

Ayy yazik kiyamam ama insallah gerek kalmiycaz kuzum hamis olucaksin Allahin izniyle

Yok balim ya oyle bisey yok korkma o senin nekadar ic derinliginde olan bi olay bilsen spermlerin tuplere yol almasi 10 saat suruyomus dusun bugun okudum oldum ama gulmekten 10 saaat 10 koca saaatt:)

Uuuuuuuu cok zorlu bir surecmiss koskoca on saaatttt ohennkkk

ah kizceler temizlik yaptım şimdi bitti ama bende bittim of benim koca hasta çalışma falan yok:))

Amin canim insallahh hepimiz muradimiza ereriz insallah hayirli gelir bu ay sana hamis haberini aliriz test yapinca bizede haber verr unutma skinn:)

bugün bir test daha yaptım 1 saat sonra yine silik bir çizgi çıktı sanırım hamile değilim oğluma hamile olduğumda 5 dk içince silik çizgi çıkmıştı adette olmadım sanırım psikolojik olarak gecikme oluyor oğluma hamile olduğumu öğrenmeden önce göğüslerde aşırı hassasiyet ve ağrı olmuştu sütyen bile rahatsız ediyordu şuan öyle bir durumum yok sayılır darısı sizlere iyi haberlerinizi bekliyorum inşallah ben bu ay sınıfta kaldım

Ayy inşallah kuzummm inşalllah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uuuuuuuu cok zorlu bir surecmiss koskoca on saaatttt ohennkkk

Ayy yazik kiyamam ama insallah gerek kalmiycaz kuzum hamis olucaksin Allahin izniyle

kızlar yok oldunuz ???

kızlar yok oldunuz ???

Tatlım benm sınavım vardıı ondan 😊 şmdi bitti kurtuldmmm 😊bu arada günaydnlar dün çalışma yapamadık aşırı halsizimm 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

biz iki gündür yapmıyoruz aynen ikimizde grib olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…