Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

teşekkürler tatlım :) artık beklemedyiz nasip artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Acaba yarın akşam yapsak yine nolur sence vakti geçtimi ? Belli olmAzmı ama bana sorarsan hissettğim şu yumurtladm 😊bnceee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Acaba yarın akşam yapsak yine nolur sence vakti geçtimi ? Belli olmAzmı ama bana sorarsan hissettğim şu yumurtladm 😊bnceee

akıntı kontrolü ovulasyon testi vs yaptım için benim yumurtalar tamam kuzum artık gelişi güzel cokta kasmamak gerekio galiba

akıntı kontrolü ovulasyon testi vs yaptım için benim yumurtalar tamam kuzum artık gelişi güzel cokta kasmamak gerekio galiba

Dimi ya benm yarn 18.gün oluyo bilemiyorum püf sıkıldm

peki herhangi birşey hissediyormusun vucudunda

Psikolojikmi bilmyrm ama göğüslerim ağırlaştı elim ayağım boşaldı bugn gece de erkenden uyudum hiç halim yok, kndimi dinliyorum blmyrm amaa ellerim tutmuyor

bende tik yok ya aynen devam ediyom vücudumda değil belirti hiç birşey yok sadece çok usuyorum oda grib den dolayı

Cnm hmn gitme doktor kontrolünü yaptır amaa dahaa çok gençsin ek bir tedaviye ihtiyaç yoksa gerek yok

bayanlar bıryandan vajınısmusum bıryandan bebek ıcın calısıyoruz hayırlısıtla.. Vajınısmusum sonuna geldm inş. Bıtıyor. 1 sene oldu bebeğim olmadı henüz. Sızlerın kacıncı ay nasıl calısıyorsunuz özel yaptıgın kullandıgınız bır ılac varmı ? Ben folik asit kullanıyorum

Cnm hmn gitme doktor kontrolünü yaptır amaa dahaa çok gençsin ek bir tedaviye ihtiyaç yoksa gerek yok

eşim test yaptırdı zorla sonucu başında beklio şaka gibi daha bir hafta olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…