- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #1.421
Pekimm yaptirmam bide o var dimi gec dollenmeheycanliyim ama dusundukce dahada heycanlaniyorum bi gelse su 23 nisan artik
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Aynen valla canim bende iyiki katilip bu konuyu acmisim bizden baskasi bizi anlamio vallaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy yakin yakinizz insallah onumuzdeki hafta cok hamis haberi alirizzz
Evet bende bide dezavantajliyim esim hic destek hic dert ortagi degil adamin tek dedigi kader kismet hep mantik hem mantik nereye kadar ya biraz sende heycanlansan panik yapsan ben mi abartiyorum yoksa o mu cok rahat bi adam
Ayyy insallah insallah bide cok kilo almayiz insallah :)
Ben alirm sanki cok actim bugn bile dusn ama artik yemek dusunmekten midem kalktiii resmen hergun yedimn iki kati yedim rejimdeydm guyaaa hamisimdr die biraktm dieti
Kiyamam kuzummm yaa erkekler bize gore daha sakinler sen dert yapma benimkide cok kaptirma kendini dio hayirlisi dio ama gaza getiriom arada beni gecioo merak etme sen o da belki icten heycanlanio ama sen daha heycanlanma die belli etmyrdr
:) ay bende dikkat ediyodum bende su 1 hafta abarttim agzim bos durmuyo hmilede kalirsam ben bilemiyorum ortalama 20 kilo aliniyo bole gidersem 70 i bulucam
Ayy yok gudubet bu anam bunda ole heycanlar yok ruhsuz benim adam :)
Sen haline sukret ben astim yuzunden kilo aldim sonra pkodn dolayi veremedm artik hamileyken 20 kilo alsam top gibi yuvarlanirim
Ayy kiz ne guldurdn benii :)
Ayy kiyamam kuuzuma ya diyetede birlikte baslariz artik :) hamileykende cok agir olmamak sartiyla gusel diyet yaparsak az kilo aliriz insallah :)
Insallahh hamisizdirde napalim kilo alcaksakta aliriz kismet sonrada yaparz diyet artik
Ama oyle kiz :) anasida diyo soguktur hic belli etmez diyo duygusunu bende tam tersi ayy bisi olsun iyi kotu musluklar hep acik tepkilerim net belli ama sevgiliyken bole diildi hic
Kızlarrrr bana moral verin cnm sıkılıo bugn yorgunm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
idrar testi yaptım şimdi tek çizgi çıktı
Kiyamamm sana yazdm ya seker sen kesin hamissn valla sana.yazinca duygulaniom kizzz
Canm inşallah ta canımı sıktı burda bir kız ya keşke ev hanımı olsak bilmyrm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?