Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Pekimm yaptirmam bide o var dimi gec dollenme heycanliyim ama dusundukce dahada heycanlaniyorum bi gelse su 23 nisan artik

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Ayy yakin yakinizz insallah onumuzdeki hafta cok hamis haberi alirizzz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen valla canim bende iyiki katilip bu konuyu acmisim bizden baskasi bizi anlamio vallaa

Evet bende bide dezavantajliyim esim hic destek hic dert ortagi degil adamin tek dedigi kader kismet hep mantik hem mantik nereye kadar ya biraz sende heycanlansan panik yapsan ben mi abartiyorum yoksa o mu cok rahat bi adam

Kiyamam kuzummm yaa erkekler bize gore daha sakinler sen dert yapma benimkide cok kaptirma kendini dio hayirlisi dio ama gaza getiriom arada beni gecioo merak etme sen o da belki icten heycanlanio ama sen daha heycanlanma die belli etmyrdr

Ayyy insallah insallah bide cok kilo almayiz insallah :)

Ben alirm sanki cok actim bugn bile dusn ama artik yemek dusunmekten midem kalktiii resmen hergun yedimn iki kati yedim rejimdeydm guyaaa hamisimdr die biraktm dieti

Ben alirm sanki cok actim bugn bile dusn ama artik yemek dusunmekten midem kalktiii resmen hergun yedimn iki kati yedim rejimdeydm guyaaa hamisimdr die biraktm dieti

:) ay bende dikkat ediyodum bende su 1 hafta abarttim agzim bos durmuyo hmilede kalirsam ben bilemiyorum ortalama 20 kilo aliniyo bole gidersem 70 i bulucam

Ayy yok gudubet bu anam bunda ole heycanlar yok ruhsuz benim adam :)

:) ay bende dikkat ediyodum bende su 1 hafta abarttim agzim bos durmuyo hmilede kalirsam ben bilemiyorum ortalama 20 kilo aliniyo bole gidersem 70 i bulucam

Sen haline sukret ben astim yuzunden kilo aldim sonra pkodn dolayi veremedm artik hamileyken 20 kilo alsam top gibi yuvarlanirim

Sen haline sukret ben astim yuzunden kilo aldim sonra pkodn dolayi veremedm artik hamileyken 20 kilo alsam top gibi yuvarlanirim

Ayy kiyamam kuuzuma ya diyetede birlikte baslariz artik :) hamileykende cok agir olmamak sartiyla gusel diyet yaparsak az kilo aliriz insallah :)

Ayy kiz ne guldurdn benii :)

Ama oyle kiz :) anasida diyo soguktur hic belli etmez diyo duygusunu bende tam tersi ayy bisi olsun iyi kotu musluklar hep acik tepkilerim net belli ama sevgiliyken bole diildi hic

Ayy kiyamam kuuzuma ya diyetede birlikte baslariz artik :) hamileykende cok agir olmamak sartiyla gusel diyet yaparsak az kilo aliriz insallah :)

Insallahh hamisizdirde napalim kilo alcaksakta aliriz kismet sonrada yaparz diyet artik

Ama oyle kiz :) anasida diyo soguktur hic belli etmez diyo duygusunu bende tam tersi ayy bisi olsun iyi kotu musluklar hep acik tepkilerim net belli ama sevgiliyken bole diildi hic

Ayy kiyamam sana benimde ole yaaa icim disim birr hic sevmiyorum bu huyumu tutamiorm duygularimi evlennce degisiormus demek adamlar canim:)

Canm inşallah ta canımı sıktı burda bir kız ya keşke ev hanımı olsak bilmyrm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahhh keske ev hanimi olsakk is streside etkilior bizi cokkk birdr ben.ozel sektordeym.dusun yanii daha beterr ne die canini sikti o kiz bakimmm ne dedi snaa

merhaba kızlar benim sat 12 marttı bugün test yaptım silik çizgim vardı. hemenn kan testi yaptırdım. 32.36 çıktı. sevinmek için erken mi sizce değer çok düşük geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…