Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Ahhh keske ev hanimi olsakk is streside etkilior bizi cokkk birdr ben.ozel sektordeym.dusun yanii daha beterr ne die canini sikti o kiz bakimmm ne dedi snaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bişey demedi gereksiz işler sabahtan beri gerginim bn bi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

idrar testi negatif çıkan arkadaşlar hemen üzülmemeniz için size bir örnek vereyim
benim iş arkadaşım 3 ay önce adeti gecikince gebelik testi yapmaya başladı her yaptığı gebelik testi negatif çıkıyordu oda adet olmayı bekliyordu haliyle en son artık adeti 12 gün geçince kan testi verdi ve kan testinde hamile olduğu ortaya çıktı ancak değerlerinde düşüklük vardı ve bir süre kan testini tekrarladı gerçi sonuç hüsran oldu yani düşükle sonuçlandı ama arkasına tekrar hamile kaldı yani demek istediğim idrar testleri ortalama 50 nin üzerine çıktığında pozitif sonuç veriyor deniliyor ama arkadaşınki 200 lerde olmasına rağmen sürekli negatif çıkıyordu

merhaba kızlar benim sat 12 marttı bugün test yaptım silik çizgim vardı. hemenn kan testi yaptırdım. 32.36 çıktı. sevinmek için erken mi sizce değer çok düşük geldi bana
Merhaba canim
Beta hcg dimi bak ben baktm internetten bu deger cok iyiii mesela 12. Gunde en dusuk deger 17 oluorms beta hcg

yükselir canım belirtilerin nelerdi? bende şüphelenıyorum da

tatlım açıkçası göğsümdeki hassasiyet dışında pek bir belirtim yoktu. ben adet olacağım zamanlar göğsüm şişmez ağrımaz. PKOS hastasıyım. uzun zamandır hamile kalma çabasındayım zaten. bu defa soğan kürünü ve incir havuç yaptım.bugünde eşimin doğum günü ona böyle bir hediye vermek istedim hep o yüzden test yaptım bir umut belki diye.

merhaba kızlar benim sat 12 marttı bugün test yaptım silik çizgim vardı. hemenn kan testi yaptırdım. 32.36 çıktı. sevinmek için erken mi sizce değer çok düşük geldi bana

canım 2 gün sonra tekrarla kan testini geç döllenme olduysa değerlerin normal ama 4 haftalık bir gebelik için düşük yani inşallah yükselme olur benim arkadaşın 4 haftalıkken 99,5 çıkmıştı ve değeri düşük gelmişti hepimize maalesef kimyasal gebelikmiş ama inşallah diyorum yine seninkinde yükselme olur yükselirse sorun yok zaten

bişey sorcam fıstıklar;Ben bu ay kist yüzünden 1 ay doğum kontrol kullandım sadece 1 ay. Bebiş için çalısıyoruz eşimle ama hap yüzünden olmaya bilir mi??
Boşuna yorulmayalım
1 ay etkiler mi hemen

Cnm dogum kontrol hapı kullanirken cildin icin güneş koruyucuyu ihmal etme leke yapabilir ....

ne güzel darısı banaaa inşlhh bende yapsam çıkarmı acaba adet günümü bılmıyorum çok düzensizleşti çünkü bugun 31.günüm

arkadaşlar bugün adet olmam gerekn ilk gun bn test yaptm ve ilk saniye cıkmadı 1 saat sonra falan gttm baktm hafif silik çizgi çıktı szce neyapmalıyım basına gelen varmı

ben sat 12 mart derken son adet olduğum tarihten bahsettim yani günüm henüz 2 gün geçti

Kız seni yerimmmmm bak dün sana bugn bana 😊gördnmü bebeğim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynn valla yaaa tatlim iyiki varsinnn su isler bizi uzuo.ama napalim hayat sartlari calisiorz ttlim valla ya bnde cok kotym yedim yedim bogazima kadar doldm migdem bulanio cok kotu oldm yaaa

yrdm edn lütfn arkadaslr

canım şöyle deyim bir kaç gündür aynı durumu paylaşıyorum zaten 2 aydır yaptığım her testte 1-2 saat sonra silik çizgi çıkıyor, geçen ay her testte silik çizgi çıktı ve sonuçta adet oldum bu ayda yine silik çizgi çıkıyor ama adet olacakmışım gibi geliyor neticede hamile olsam hemen çıkardı sağlık ocağındaki hemşirede yarım saat sonra çıkan çizgileri dikkate alma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…