Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Ahhh bn cok test yaptirdim yaaa hormonu bozukum bnnn ama duzeldi cok sukur prolaktin cok yuksekti benim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım yakınsan sanada yaptırımm

Ahh ahhh nasil bi yerdeyim kuzum bir bilsen gumushanedeyim ozel hastahane bile yok devlet hastahaneside berbat trabzona gidicem 1,5 saat uzaklikta baska carem yok issiz kaldim evlendikten sonra eve kapandim resmen psikolojimde pek yerinde degil bebek bana cok iyi gelecek aslinda benim arkadasim olacak diye dusundum esim yuzunden boyle bi mahrumiyet bolgesindeyim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Neyi merak ediyosun kuzum yakinlasti mi bat

bilmyorum canım yaaa adetim 3 aydır çok düzenszleşti bugun 31.günüm en son 15 martta oldum göğüslerim yumurtalama haftamda şişti ağırmaya başladı sanki ara ara damlarlnıyor göğsüm bide cumrtesi sarı ile karışık pembemsi akıntım geldi ama akıntım devam ediyor sarımsı geçen haftadan anlamıyorum yani kabızımda (( psikolojıktır diye umuyorum

Erken degilmis kizlar ben doktora bi hafta once dedim test istedi gayet siz de yaptirin supheleniyosaniz

Kabızlık belirtimi bende kabızımda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Test yaptin mi sen hic ?

Kiyamam kuzum sana biz variz artik bakk bozma psikolojini

bızde karabukteyız esıın meslegıı

Aaa neden ole oldun tatlim bende bugun aclari oynuom yemek yedim hala acim iyi dglm.bendr sana ne olduu kiii

Ayy bende stresten yemeye basladim pogaca hamurunu yogurdum bir tepsi oturup yiycem bende gerginim ama biraz agresife bagladim beklerken zaman gecmiyoooooo

Aaa neden ole oldun tatlim bende bugun aclari oynuom yemek yedim hala acim iyi dglm.bendr sana ne olduu kiii

Blmyrm işte azck gerildm ama Aşırı yorgn hssedyrm kanama da korkuttu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…