Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Bizimde olacak inşl 😊onun mutluluğuna sevin heyecanına sevin kuzummm Allah kalbi temiz olana verir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yokk ona seviniyorum garibim o da cok istio yeni evli ama korkuo biraz ama ya ben hamis degilsem.die biran icim.karardi kotu maksat degil pis kalplilkte degil ama insan imrenmio degill bak agladimmm isteee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Alintilamaya calistim ama olmadi isimle yazayim insallah gorursunuz elifd88 kac gun gecti canim reglini? Ayrica bende hicbisi yok belirti falan tek gecen tursu cekmisti canim deli gibi onu da kendi oburluguma veriyorum

Yaa ben beklicem daha korkuorum negtif cikar diee

Gecen sefer ben de oyledim de olsun bidaha yaptirirsin nolcak

Bebeğimmmm 😞üzülmee kıyamam sana yaaa cnmsnnn

O kadar uzulmicem dedimm dha belli degil olmassa die uzuldum isteee gicik oldum kendimeeeee

inan bende aynıyım ama bozma moralini ya eve gidip ayaklarını uzatacagın zamanı düşün hamilemiyim değiliyim sorularıylada beynin yorma lütfen karamsar olursan olmaz iyi düşünmek herşeyin iyi olmasına vesile olur

Hayırrr kahve içme 😊zararlı süt iç ben 2 haftadr çay bile içmiyrumm

hadi canım ben kahve diilde bitki çayı ve normal çay içiyorum dayanamamki çaysız cıxx yani o kadarda zararı olmaz ya fazla kasmayalım kızlar ya akışına bırakalım artık yapamıyoruz ama yapmaya çalışalım

benim işyerinde 3 hamile var aslında dörttü birinin kimyasal gebelikmiş düşük oldu tekrar çalışmalara başladı oda olursa 4 hamile, birde benim psilojimi düşünün gerçi onların ilk çocukları ama olsun insan etkileniyor bende hamile kalsam etti 5 müdürün halini düşünemiyorum

Ayyy kuzucum bilmyrm yumurtaya zararı var yazıyodu nette

Kizzzz sakin bitki cayi icmee eczacilar bile icme diooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…