Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Haha adam da sizle bir strese girer artik bir olup alt edebilirsiniz gobuslerle dovun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eve gidio daha yemek yapcammmm ne uzatmasi kuzummm offf en iyisi disardan yemek

Belirtilerin var mi bari canim

Var var ama psikolojk dio herkesss goguslerm acio mesela damarlr olusms sanki sol kasigmda agri var sanki aurekli harekat var ordaa ama bilmyrm umitlenmek istemiorumm

Cok kotu oldum yaa bi anda duzelemedimdee baska.seyler dusunsemde hep ucu bebege gidioo

Kuzucuğum Allah ın takdiri nolursn şükürle bekle bak çok şükür bi sorunun yok ihtimalin var, kısır olanlar var Allah ın gücüne gider 😞😞ltfn toparlan beni seviyorsan hadi 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

De haydee kuzun aira sendeyms artik bakk :)

Cok sukur Rabbime Elhamdullillah halimize cok sukur ihtimalim var evet o zaman irkildm koltuktan soyle silkelenimm ben cok yemek yedim ya o yuzden bu hale geldm hala yiesm var beeaaaa seni seviyorumm tabikii

Yaşasınnnnn 😂heyecan var stres yok sloganımız bu umut var 😊olmazsa mayıs var 😊😊hadi bakalm

Yaşasınnnnn 😂heyecan var stres yok sloganımız bu umut var 😊olmazsa mayıs var 😊😊hadi bakalm

Mayis haziran temmuzzzz ohhh insllah hamisizdir de rahatlarizzzzz ama hamis olanda bizi birakip gitmesinn tum topic sakinlrrine duyrulurrr

yok basit kist dedı doktor 6 cm dı ama 1 ay doğum kontrol+ sogan kürü uçmuş gitmiş

çok güldümmmm :))) bende de kist var bakalım uçacak mı bende soğan kürü yapsam ne etsem adet düzenleyici verdi dr um bu kistler hormon üretirlermiş öyle söyledi adetle atmazsan doğum kontrol hapı vericem dedi 4 cm benimde kürtajdan sonra oldu ne güzel dimi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…