Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Ne güzel amman maşallah çok iyiler cnmmm 😊çok iyiyizzz çok şükür

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ohh maasallahh sizee biz ole degiliz valla yaaa cok sinir oluorum ne yalan.solim ne gelin kaynanalar var yaniii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Heee bi corba yap gel dimi.nerdeeee senn isin daha zor bacimmm ustteymiss aman amann

aynn kısım cok zor oluo amelıyat oldum yıne gelmedı rabbım buyuk dusmes kalkmaz bı alah onuda grcem kısım esıme dıorum olsem ona bakmm bn oda haklısın dıo napsın uyus karı gıne geldı aklıma

aynn kısım cok zor oluo amelıyat oldum yıne gelmedı rabbım buyuk dusmes kalkmaz bı alah onuda grcem kısım esıme dıorum olsem ona bakmm bn oda haklısın dıo napsın uyus karı gıne geldı aklıma

Offf anam off seninki benmkinden beter sekerim halime sukrettm suannn arada ario bni.iste sagolsnnn

Arkadaşlar doktorum ayın 15 inde gel yumurta takibi yapalım dedi.bu ne anlama geliyor? Hormon testlerim,muayenem hep temiz çıktı.takip neden yapılıyor ? Bilgi verirseniz sevinirim...

Offf anam off seninki benmkinden beter sekerim halime sukrettm suannn arada ario bni.iste sagolsnnn

hayyata aramas 3 yıllık ewlıyım numarası bıle yok zaten konusmuom hıc 1 haftadr muhattap bıle olmuom nekadar ıyılık yapıosam ole ustume kalıo ıstemm bnden usak cehenneme dırek olsun

Arkadaşlar doktorum ayın 15 inde gel yumurta takibi yapalım dedi.bu ne anlama geliyor? Hormon testlerim,muayenem hep temiz çıktı.takip neden yapılıyor ? Bilgi verirseniz sevinirim...

Yumurtanin tam kivama gelmesine bakiyor canim yani buyuyor mu boyut ne kadar gibi

sen bana moral ver en azından belırtı varr bende tık yokk

Bebegimm kuzucummm umutsuzz anne adayii bnde girdm karalara bugun ciktm vallaaa bi andaa moral bozmak yokk bni yalniz birakmicann sende umut yok die olan belirtileride anlamassn sen

kız vucudumun her yerıne bakıom yatıp kendımı dınlıom ama yokk

Yumurtanin tam kivama gelmesine bakiyor canim yani buyuyor mu boyut ne kadar gibi

Peki hsg de çektirmem gerekiyor mu? 3-4 aydır deniyoruz,olmuyor. Adetim de geç oluyor 32-34 hatta bazen 36 günü buluyor.doktorum buna da normal dedi. Ama bilemiyorum :18:

hayyata aramas 3 yıllık ewlıyım numarası bıle yok zaten konusmuom hıc 1 haftadr muhattap bıle olmuom nekadar ıyılık yapıosam ole ustume kalıo ıstemm bnden usak cehenneme dırek olsun

Allah senin kizz ee.nasil dayandnz bu kadar altli ustluu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…