- 13 Ağustos 2010
- 1.018
- 17
- 118
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #1.561
Allah senin kizz ee.nasil dayandnz bu kadar altli ustluu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebeğimmm çatlama günlerin ortalama o gün olduğu için öyle oluyor cnm 😊 doğruuu olan doktorun dediği
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kız vucudumun her yerıne bakıom yatıp kendımı dınlıom ama yokk
Yani yumurtlama değil de çatlama zamanki mi bu günler. Adetin 1 nisandaydi. Ona göre bir şey diyebilir misin bana.çok tesekkur ederim CHP verdiğin icin
onumden gecse dahı gormuom artık :))))))))cunku bna ole seyler yaptıkı alaha havale etttım rabbım gostersın ıns onada
Benim valla gogusler cok hassas ama psikolojikk kesinn.yaaaa
Saol canim bilmem kimse yazmayinca üzüldm o yüzden öyle dedim.çok tesekkur ederim cvp için.senibn adina da çok sevindim.Allah herkese nasip etsin.18 nisanda gittiğimde bakalim doktor ne diyecek.acaba vatlamis olur mu o zamana çok merak ediyorum
aman canım ya şeytan kulağına benden de gitsin inşallah yerine sağlıklı yumlar gelsin kıvamında :)) bu çocuk olayı bozdu beni böyle :)
Yani yumurtlama değil de çatlama zamanki mi bu günler. Adetin 1 nisandaydi. Ona göre bir şey diyebilir misin bana.çok tesekkur ederim CHP verdiğin icin
Ne yapti kiz bu kadarrr aaaaa
evet catlama ıcın cagırmıs ama son adet tarıhın kadar kac gunde adet oldugunda önemlı
Berber dukkani var tatlim eskiden ustaydi daha erken geliodu 9 bckta.simdi alinca dukkani beklio elemanlari falan on bucugu buluo gelmesi bazen daha gec en erken.on buck yani gerci evin karsisinda dukkani ama yogn.oldugu saatler zaten aksamlari
Kiyamam ben sana ay ama pencereden bak izle kocisini :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
ole kısım bıs bu sene cok zor seyler yasadık maddı olarak esım 150 mılyar dolandırıldı basımısa gelmeyen kalmadı aclıktan aglıodum bnn o gunlerı unutmadım cnm oluom dese ona bı yudum su vermmm o derece yanı cnm
Adetim düzenli 28 günde bir oluyorum.
Ahh yavrum benim.kiyamam sana benn o zaman bosver ne halleri varsa gorsun sana yarri yoksa bende cok yaraliym.onlardanda bakma istee
14 ve 15 gunde catlama olur
14 ve 15 gunde catlama olur
12 14 16 18 gunlerı kacrMa cnm zaten ıkıgunde bı ılıskıde bulun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?