- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #1.761
Insllahh canim yaaa Allah razi olsun bende hepimize dua ediyorum insallah bizde evlat sahibi oluruz sinamaz insallahh tatlim yaaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kız yerimmseniii cnm bnm 😊 amin cnmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allahım duyacak inşallah en kısa zamanda sesimizi hem bilmioz belki bebişlerimiz göbişlerimizedir :)
Allahım duyacak inşallah en kısa zamanda sesimizi hem bilmioz belki bebişlerimiz göbişlerimizedir :)
Kızzzz heyecanlandmmm çok 😊
Kızzzz heyecanlandmmm çok 😊
Insallah bebegimm hepimiz burda hamis haberimizi paylasiriz insallahhh bendr bugun hycan stres yok dun.aksam ben aksiyon yasaynca gitti tum heycan falan
Kiyamam.sanaa tatlimmmm sen zten bebislisin yani ole gelior bana yemek yedin mi bakimm
ne yaşadın aksiyon hayırdır ben atladım herhalde o kısmı ? bende düne nazaran bugün çok iyiyim yani umutluyum ve sevgi dolu içim :)
bende bugün düne nazaran bugün kendimi çok umutlu ve mutlu hissediyorum :) bi sevgi pıtırcıgı oldum :)
Yaaa kapi caldi evdeyken bir kalktim hali ayagimin altinda bende ustte bildgn kaydim zor tuttum kendimi nasil korktum nasil kotu oldum korkudan mahf oldm bebisim.varsa ya bisi oldysa falan ondan sonraaa bolr.pimpirikli kaldim tuvalete gidiorm camasirima bakmaya korkuom kan vardir die
Yaaaa kizlar yardim edin sarimsi yogun kivamli akintim varr neden ki acaba buuuu
Ayyy bebğm bu konuda iyi değilim işte 😞 bilen varmı ya iltahapın yok değil mi üşüttünmü hiç ?
Sevndm bugn hepimizde olumlu bir hava var ztn çok mutluyum sayenizde 😊
yok kuzum kötü hiçbişey düşünme bişi olmamıştır Allahın izniyle hem çok sert düşmediysen bişi olmaz hem olsaydı Allah korusun bişey hemen o an kan görürün aşırı sancın olurdu tahminimce sen kafana takıp hiç üzme kendini taamam mı ?
Sevndm bugn hepimizde olumlu bir hava var ztn çok mutluyum sayenizde 😊
Bnde o an olurdu kan die dusunuom ama kendimi alikoyamiorum korkudan yaabayagi kotu sarsildm koltuga tutundm da yapismadm yere yoksa sirf ustu feci dusuordum sancimda yok cok sukur sadece sol kasigimda bir agirlik var sanki tatlim kafamdan atmaya calisiorm zaten ama olmuoo
Yok ki iltihabim falan.usuttum mu bilmyrmda her gun oluodu nerdeysebu calismalardan sonra ama bugn biraz acayp geldi
tabi canım iç karamsarlıgımızla kendimizede zarar veriyoruz ve beyin öyle bişeymişki dün eşim bişi anlattı şaşırım çok sizede anlatıyım
Et fabrikasında çalışan bi adam soğutmanın arızalanıp durdugunu farketmiş bi o odaya gitmiş sorun ne acaba diye kapı üzerine kilitlenmiş soğutucu çalışmıyo ama adam beynine ben donarak ölücem fikrini beynine öyle çok inanırıp etkilemişki adam donarak ölmüş şuan bile araştırılıyomuş donarak ölmesi imkansız bir durum ama adam beyniyl üşüncesiyle bunu faliyete geçirmiş resmen ve fiziksel olarakta donarak ölmüş .
işin özü herşeyi iyi ve kötüye geliştirmek elimizde kötü olaylar karşısında bile hayırlısı deyip kafaya takmadan beynimizi yormadan atlatmamız gerekiyor:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?