Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Yaa öyle deme ağlarm😊 çok duygusallaşıyom 😊bnde memnun oldm cnm 😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy kiyamam duygusalda olurmuss tatlim benimmm aglama sen hep gul insallah kuzum guzel haberini de net kesin alalim rahatlicazz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biz buluruz seni sakinlestirecek bisiler :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

İnşallah son 9 gn 😊

Ayy yaaa insallah sira sira hamis haberi aliriz yaaaa sonrada hamilelkle ilgili konusurz ayni zamanlarda dogurrz sonra bebisler hakkinda konusurzzz oooo bende.fikir.muhabbett booolll

Himm acaba ne bende dusundm bak ben cok cadiyim fenayimmm kolay kolay sakinlemem sekercimmm

Ayy sen tatli cadisindir kuzum :) idare ederiz seni

Yaaaa burda artik hamileyimmmm diyen birileri olsun hepimize umut olsunnnnn hepimizde ucuncu haftaya dnk gelmisizz ogrenemiozzz ama belki mrv0640 dan guzel haber aliriz erkendennn

Son düzenleme:

Ewet ya bugun hic gelmedi ondanda ses cikmiyo öff

İnşallah cnm seninde 23 nisan dı değilmi

Bat'a daha 10 gün var. Bugün sabahtan beri ağzımda bir acılık var ne yesem geçmiyor nedendir acaba anlamadım
daha önce hiç böyle birşey olmadı

Kndini dinlemiyosan belirti olablr cnm 😊

İnşallah belirtidir. Ama hiç hamileliği düşünmeden hissettim acılığı diyebilirim. Daha sonra acaba olabilir mi diye aklıma geldi ama 10 gün çok değilmi belirti için onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…