- 16 Ağustos 2010
- 237
- 5
- 318
ay kafam karıştı ya , ben hemen gidip folik asit alayım, bu doktor neden vermedi bana folik asit yaa birde doğumevine gittim yani ,
(null)
selam kızlar!!!
hamile sayısı baya artmış bizim topikte:) herkese maşallah... Folik asit kullanmayan arkadaşlar doktorunuza danışıp vakit kaybetmeden başlayın bence, çünkü 3 ay kullanılması gerekiyor. Ben ocak ayından beri kullanıyorum, haziran sonuna kadar da kullanacağım. yani toplam 6 ay. ben günde toplam 400 mg alıyorum, folic plus benimkinin ismi. Yarına randevu aldım, dua edin bana lütfen bir sorun çıkmasın da göreğim minişimi:) tabi sağlıklı olsun... yarın gelişmelerden haberdar ederim sizleri... kendinize ve bebişlerinize iyi bakın, kendinizi yormayın, bu haftalarımız çok önemli biliyorsunuz... herkese iyi akşamlar...
AMİİİİİİİİNNNN.....haftasonunu da atlatayım da haftaya salı, çarşamba gibi bakıcam ... ALLAH ım keseyi kesenin içinde de balığımı görmeyi nasip etsin İNŞALLAH....
ay kafam karıştı ya , ben hemen gidip folik asit alayım, bu doktor neden vermedi bana folik asit yaa birde doğumevine gittim yani ,
selam kızlar!!!
hamile sayısı baya artmış bizim topikte:) herkese maşallah... Folik asit kullanmayan arkadaşlar doktorunuza danışıp vakit kaybetmeden başlayın bence, çünkü 3 ay kullanılması gerekiyor. Ben ocak ayından beri kullanıyorum, haziran sonuna kadar da kullanacağım. yani toplam 6 ay. ben günde toplam 400 mg alıyorum, folic plus benimkinin ismi. Yarına randevu aldım, dua edin bana lütfen bir sorun çıkmasın da göreğim minişimi:) tabi sağlıklı olsun... yarın gelişmelerden haberdar ederim sizleri... kendinize ve bebişlerinize iyi bakın, kendinizi yormayın, bu haftalarımız çok önemli biliyorsunuz... herkese iyi akşamlar...
ya kizlar doktor bana folbiol verde 5 mg yarim kullan dedi ama ben tam bir tane iciyorum zarari olurmu?
kızlar bende bugun ögrendim 3.5 haftalik hamileymisim.. nedense mutlu olamiyorum su an kendimi cok tuhaf hissediyorum tuhaf bir heyecan var kalbim deli gibi carpiyor ama ayni zamanda kötü birsey olucakmis gibi hissediyorum.. yasim 23 ve 1,5 senelik evliyim neden böyleyim yaa
canım ıkıncı cızgıyı cıkaran sey b hcg olsa kanda cıkardı. test hemen mı verıyor ıkıncı cızgıyı?
ya kizlar doktor bana folbiol verde 5 mg yarim kullan dedi ama ben tam bir tane iciyorum zarari olurmu?
selam kızlar!!!
ya kızlar bn gebelik testi yaptm 2 çubuk çıktı bhcg yaptmm103,76 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar yap dedi emin olalım sizce hamilemiyim????
Yok hemen vermedi 1 saat falan geçmişti üstünden atıcaktım baktım çift çizgi var hala adet olmadım kanda çıkmadı dr tekrar test istedi başka bir yerde ordaki testle başka bir yerdeki test farklımı ki başka yerden istedi anlamadım.en son 19 martta adet gördüm ve hala bekliyorum bir daha kan testi yaptırıp canımı sıkmakta istemedim açıkçası çünkü adet olmadım negatif sonuç çıkarsa bunu başka bir şeye yorucam evham yapıcam çünkü benim adetlerim çok düzenlidir hiç böyle şaşmazdı.
kizlar merhaba bende nisan hamislerindenim
sat 31 marti gecen pazar sabahi test yaptim pozitif cikti
hala doktora gitmedim beklemek cok zor ama beklesemde gorunmeyecek zaten bebek
evet canım mutlaka ama mutlaka al. bu arada benimkine bakınca senin bebiş maşallah kocaman görünüyor:))
kizlarrrr feribottayimm tam 1,5 saat sonra esimin yanibda olucam ve hala nasil söyleyecegimeee karar vermedimmmmmmm
teşekkürler canım ya , aslında ben günümü takip etmiyordum yeni iş değiştirdiğim için 2 aydır falan unuttum günümü not almayı,
doktor ne derse o kadar haftalık diye takip ediyorum :)
miğdem acayip yanıyor yaa , birde arada kasıklarıma batma giriyor, sordum doktor yerleşiyor ondan dedi, kendine yer açıyormuş bebeğim :)
sorma, benim de belim ağrıyor çok. bacaklarıma vuruyor ağrısı. umarım 9 ay böyle geçmez
bu arada blog yazmaya başladım ben:)) beklerim: domestik günlük/
canım 24unden yaklasık 9 gun kadar önce döllenme olmus. dınlen, yorma kendını eger doktor böle söledıyse. ılaclarını da aksatma
Günaydın cnm okudum yazdıklarını çok güzel. tebrik ederim. umraım böyle devam eder. Bende bir blog oluşturmuştum ama devam edemedim ole boş duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?