Nisan Ayı Hamişleri

kizlarrrr feribottayimm tam 1,5 saat sonra esimin yanibda olucam ve hala nasil söyleyecegimeee karar vermedimmmmmmm

canım bende folik plus kullanıorm, sımdıye kadar 2 kutu bıtırdım ucuncudeyım. kızlar hemen baslayın omırılıgıne cok faydalı

ya kizlar doktor bana folbiol verde 5 mg yarim kullan dedi ama ben tam bir tane iciyorum zarari olurmu?

AMİİİİİİİİNNNN.....haftasonunu da atlatayım da haftaya salı, çarşamba gibi bakıcam ... ALLAH ım keseyi kesenin içinde de balığımı görmeyi nasip etsin İNŞALLAH....

amin inşallah canım bizde aynı şeyleri istiyoruz inşallah olur.
ay kafam karıştı ya , ben hemen gidip folik asit alayım, bu doktor neden vermedi bana folik asit yaa birde doğumevine gittim yani ,

Çok ilginç vermemelerii imkansız kullandığınımı düşündü acaba

Folic plus günde 3 tane dimi canım, folibol un içeriğindeki etken madde fazla olduğu için günde bir tane alıyorum ben.

ya kizlar doktor bana folbiol verde 5 mg yarim kullan dedi ama ben tam bir tane iciyorum zarari olurmu?

Bana 1 tane dedi bilmiyorumki neden yarım dedi sana acabaa:44:

ya kızlar bn gebelik testi yaptm 2 çubuk çıktı bhcg yaptmm103,76 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar yap dedi emin olalım sizce hamilemiyim????

canım ıkıncı cızgıyı cıkaran sey b hcg olsa kanda cıkardı. test hemen mı verıyor ıkıncı cızgıyı?

Yok hemen vermedi 1 saat falan geçmişti üstünden atıcaktım baktım çift çizgi var hala adet olmadım kanda çıkmadı dr tekrar test istedi başka bir yerde ordaki testle başka bir yerdeki test farklımı ki başka yerden istedi anlamadım.en son 19 martta adet gördüm ve hala bekliyorum bir daha kan testi yaptırıp canımı sıkmakta istemedim açıkçası çünkü adet olmadım negatif sonuç çıkarsa bunu başka bir şeye yorucam evham yapıcam çünkü benim adetlerim çok düzenlidir hiç böyle şaşmazdı.

kizlar merhaba bende nisan hamislerindenim
sat 31 marti gecen pazar sabahi test yaptim pozitif cikti
hala doktora gitmedim beklemek cok zor ama beklesemde gorunmeyecek zaten bebek

canım bugun kaçta randevun

güzelim en fazla 10 dk.dan sonra cıkan sonuclar gecersizdir. ıkıncı cızgının golgesı cıkıyor test kuruduktan sonra. Kan testınde cıkacagını sanmam. ama eger ıstıyorsan son bı kez kanda baktır ve cıkmazsa, bı hafta daha bekleyıp doktora gıt. bence stresten gecıkmıstır, Allah korusun pko falan olmasın.

kizlar merhaba bende nisan hamislerindenim
sat 31 marti gecen pazar sabahi test yaptim pozitif cikti
hala doktora gitmedim beklemek cok zor ama beklesemde gorunmeyecek zaten bebek

hadı hayırlı olsun, bı ıkı gune keseyı gorebılırsın. ama ıstersen 17sı gıbı gıt kalp atıslarını da duy. bu aradaa folik asit almayı unutma

evet canım mutlaka ama mutlaka al. bu arada benimkine bakınca senin bebiş maşallah kocaman görünüyor:))

teşekkürler canım ya , aslında ben günümü takip etmiyordum yeni iş değiştirdiğim için 2 aydır falan unuttum günümü not almayı,
doktor ne derse o kadar haftalık diye takip ediyorum :)

miğdem acayip yanıyor yaa , birde arada kasıklarıma batma giriyor, sordum doktor yerleşiyor ondan dedi, kendine yer açıyormuş bebeğim :)

sorma, benim de belim ağrıyor çok. bacaklarıma vuruyor ağrısı. umarım 9 ay böyle geçmez

bu arada blog yazmaya başladım ben:)) beklerim: http://domestikgunluk.blogspot.com/

Son düzenleme:
sorma, benim de belim ağrıyor çok. bacaklarıma vuruyor ağrısı. umarım 9 ay böyle geçmez

bu arada blog yazmaya başladım ben:)) beklerim: domestik günlük/

Günaydın cnm okudum yazdıklarını çok güzel. tebrik ederim. umraım böyle devam eder. Bende bir blog oluşturmuştum ama devam edemedim ole boş duruyor

canım 24unden yaklasık 9 gun kadar önce döllenme olmus. dınlen, yorma kendını eger doktor böle söledıyse. ılaclarını da aksatma

canım benim çok sağol. yazdıklarını okuyunca şu an o kadar mutlu oldum ki.senin dediğine göre bebişim ilaç kullandığım dönemde yoktu.ayyy. sabah sabah mutlu ettin beni.Allah da seni mutlu etsin...inş. dediğin gibidir ve bebişim çooook sağlıklıdır

Günaydın cnm okudum yazdıklarını çok güzel. tebrik ederim. umraım böyle devam eder. Bende bir blog oluşturmuştum ama devam edemedim ole boş duruyor

benim aslında bir tane daha var. 3 ay sağlıklı tamamlanırsa ikisini birbirine bağlıycam:) ilgilendiğin için teşekkür ederim. mutlu oldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…