Bende kontrole gidince konuşayım bakalım. Ben sadece DECAVİT vitamin içiyorum sabahları 1 tane.
folik asit çok önemli. ben b12 de alıyordum, alma dedi dr. ama ilk üç ay folik asit aksatılmamalı.
Kızlar bu arada hergün 2 ceviz yemek bebeğin zekasına çok iyi geliyormuş ihmal etmeyelim.
Meraba arkdşlr bende dün kan tahliliyle öğrendim 21.60 çıktı ama çok düşükdoktor altdan baktı bebek görünmüyo dedi sonra kan tahlili istedi henüz çok yeni olduğu için görünmüyo demi yaa çok mutluyum ama aklım karmakarışık ctesi tekrar gidecem umarım değer yükselir
selam kızlar bende nisanda öğrendim bebeği,
benim bulantım kusmam falan yok , ama sigarayı bırakmakla savaşıyorum , günde 1 paket içiyordum işte şimdi dayanamazsam yarım içiyorum.
çok kötü hissediyorum kendimi nasıl bırakıcaz bu sigarayı yaa offf...
Benim kontrolümde haftaya bakalım kalp atışlarını duyacakmıyız?
Bişi sorucam ben sadece vitamin içiyorum siz ayrı bişiy kullanıyormusunuz?
aynı şekilde ağrım var benimde, karnım da kasılıyo cok ama normal oldugunu söyledi doktor. demekki bebeğin 2 haftalık, gebeliğin de 4 haftalık
(null)
Merhaba kızlar, bende 5 haftalık hamileyimmmmmm, ama benm son adet tarihim 18 mart. Doktorun hesaplamasına göre 6. haftanın içndeyim. ama benim yumurtalarım 6 nisandan sonra çatladı, beni,m hesaplamama göre de 3,5 haftalık felan hamile oluyorum. hamilelik 4 haftalık bebeğin 2 haftalık nasıl oluyo onu bilemiyorum.
aaayyy yazarken bile heyecanlandım...işyerindeyim ve sabahtan beri mesajlarınızı okuyorum...müthiş mutlu etti beni yazdıklarınızı okumak....yalnız değilim duygusu çok heyecan verici...ben geçen sene 23 Nisan da 2,5 aylıkken düşük yaptım...boş gebelikti...off çok berbat bir süreçti...ALLAH hiçbirimize yaşatmasın İNŞALLAH...Ogün bugün deli gibi istedim veee 28 Nisan da yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim ama doktora gitmkten öylesine korkuyorum ki hala randevu almadım...ya kötü bişey olursa ya yine keseyi göremezse..ya kalp atışını hi duyamazsam...aklımı oynatıcam....endişe duymaktan hamileliğime sevinemiyorum bile...
benimde son sat 2 nisandı.2 bebeğime hamileyim şuan değişik duygulardayım.doktora ne zaman gitmeliyim.2.bebek ama unuttum herşeyi
benimde son sat 2 nisandı.2 bebeğime hamileyim şuan değişik duygulardayım.doktora ne zaman gitmeliyim.2.bebek ama unuttum herşeyi
Canım bu kadar stres sıkıntı yapma mutlu olki bebişlerimizde mutlu olsun korkma git doktora 1 hafta daha bekle öyle git. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın
Canım bu kadar stres sıkıntı yapma mutlu olki bebişlerimizde mutlu olsun korkma git doktora 1 hafta daha bekle öyle git. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın
aaayyy yazarken bile heyecanlandım...işyerindeyim ve sabahtan beri mesajlarınızı okuyorum...müthiş mutlu etti beni yazdıklarınızı okumak....yalnız değilim duygusu çok heyecan verici...ben geçen sene 23 Nisan da 2,5 aylıkken düşük yaptım...boş gebelikti...off çok berbat bir süreçti...ALLAH hiçbirimize yaşatmasın İNŞALLAH...Ogün bugün deli gibi istedim veee 28 Nisan da yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim ama doktora gitmkten öylesine korkuyorum ki hala randevu almadım...ya kötü bişey olursa ya yine keseyi göremezse..ya kalp atışını hi duyamazsam...aklımı oynatıcam....endişe duymaktan hamileliğime sevinemiyorum bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?