Nisan Ayı Hamişleri

Bende kontrole gidince konuşayım bakalım. Ben sadece DECAVİT vitamin içiyorum sabahları 1 tane.

Canım doktora ne zaman gideceksin. Ben 4 haftalıkken gittim doktor sakon hiç aksatmadan içeceksin dedi. senin ticker ında 7 haftalık yazıyor bence hemen bugün başla sen doktora gidince başladığını söylersin bence

kızlar ben blog yazmaya başladım, sizinle paylaşmak istiyorum, problem olur mu ki? site yönetimine msj attım ama cevap gelmedi.

Kızlar bu arada hergün 2 ceviz yemek bebeğin zekasına çok iyi geliyormuş ihmal etmeyelim.

haftada en az ıkı kere balık, her gun et proteını almalıyız, arkadasların dedıgı gıbı bol sut, cevız, boıl taze sebze ve meyve. ayrıca 4 bardak sut veya sut urunlerı ve arkadasların da dedıgı gıbı yumurta. cok önemli gercekten.
ben de cok kılo almışım o yuzden su an dengelı beslenmeye, kahve falan ıcmemeye calısıyorum. ama bu sefer de kılo kaybedersek sıkıntı olur mu?

Meraba arkdşlr bende dün kan tahliliyle öğrendim 21.60 çıktı ama çok düşük doktor altdan baktı bebek görünmüyo dedi sonra kan tahlili istedi henüz çok yeni olduğu için görünmüyo demi yaa çok mutluyum ama aklım karmakarışık ctesi tekrar gidecem umarım değer yükselir

İnşallah yükselir canım sıkma canını

Sigara bende günde 12-15 arası fln içiyordumm
Hamiş oldugumu öğrendiğimde bıraktım birdennn
Hiç canım çekmediiii
Ama arada istemiyorda değilimm..
Size tavsiyemm çokmu çekti canınızz cok kötü bir marka sigara alın ilk nefeste mideniz bulanacak zaten bögkk olcaksınızzz

Off şimdide benm canım çekti amaa yookkkkkkkkk

aynı şekilde ağrım var benimde, karnım da kasılıyo cok ama normal oldugunu söyledi doktor. demekki bebeğin 2 haftalık, gebeliğin de 4 haftalık

Merhaba kızlar, bende 5 haftalık hamileyimmmmmm, ama benm son adet tarihim 18 mart. Doktorun hesaplamasına göre 6. haftanın içndeyim. ama benim yumurtalarım 6 nisandan sonra çatladı, beni,m hesaplamama göre de 3,5 haftalık felan hamile oluyorum. hamilelik 4 haftalık bebeğin 2 haftalık nasıl oluyo onu bilemiyorum.

canimsinnnn :) bizim bankanin genel müdürlükte yapılıyor yemekler saglik acisindan tehdit yok yani :) yinede allah razi olsun canim disarda yemek yesem bu konu aklima gelmezdi.. süt ve yogurt veeee bol bol balik kizlar özellikle somon balığı yiyelim ayrıca ceviz kuru kayisi ve findik ta yemeyi ihmal etmeyin

kizlar benim gibi bitki cayi manyaklari varsa dikkat etsin aman aman düşük tehlikesi var

Canım Gebelik son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor.

aaayyy yazarken bile heyecanlandım...işyerindeyim ve sabahtan beri mesajlarınızı okuyorum...müthiş mutlu etti beni yazdıklarınızı okumak....yalnız değilim duygusu çok heyecan verici...ben geçen sene 23 Nisan da 2,5 aylıkken düşük yaptım...boş gebelikti...off çok berbat bir süreçti...ALLAH hiçbirimize yaşatmasın İNŞALLAH...Ogün bugün deli gibi istedim veee 28 Nisan da yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim ama doktora gitmkten öylesine korkuyorum ki hala randevu almadım...ya kötü bişey olursa ya yine keseyi göremezse..ya kalp atışını hi duyamazsam...aklımı oynatıcam....endişe duymaktan hamileliğime sevinemiyorum bile...

benimde son sat 2 nisandı.2 bebeğime hamileyim şuan değişik duygulardayım.doktora ne zaman gitmeliyim.2.bebek ama unuttum herşeyi

Canım bu kadar stres sıkıntı yapma mutlu olki bebişlerimizde mutlu olsun korkma git doktora 1 hafta daha bekle öyle git. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın

benimde son sat 2 nisandı.2 bebeğime hamileyim şuan değişik duygulardayım.doktora ne zaman gitmeliyim.2.bebek ama unuttum herşeyi

Tebrik ederim canım
Bende öğrenir öğrenmez gittim doktora 5.haftamın içindeydim. Doktor yapacağımız bişey yok daha çok yeni kesesini bile göremeyiz dedi. Bence 1 hafta bekle en azından kesesini görürsün ya da 2-3 hafta belke hem kesesini, hem kalp atışını görürsün.

Canım bu kadar stres sıkıntı yapma mutlu olki bebişlerimizde mutlu olsun korkma git doktora 1 hafta daha bekle öyle git. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın

AMİİİİİİİİNNNN.....haftasonunu da atlatayım da haftaya salı, çarşamba gibi bakıcam ... ALLAH ım keseyi kesenin içinde de balığımı görmeyi nasip etsin İNŞALLAH....

AMİİİİİİİİNNNN.....haftasonunu da atlatayım da haftaya salı, çarşamba gibi bakıcam ... ALLAH ım keseyi kesenin içinde de balığımı görmeyi nasip etsin İNŞALLAH....

ay kafam karıştı ya , ben hemen gidip folik asit alayım, bu doktor neden vermedi bana folik asit yaa birde doğumevine gittim yani ,

selam kızlar!!!
hamile sayısı baya artmış bizim topikte:) herkese maşallah... Folik asit kullanmayan arkadaşlar doktorunuza danışıp vakit kaybetmeden başlayın bence, çünkü 3 ay kullanılması gerekiyor. Ben ocak ayından beri kullanıyorum, haziran sonuna kadar da kullanacağım. yani toplam 6 ay. ben günde toplam 400 mg alıyorum, folic plus benimkinin ismi. Yarına randevu aldım, dua edin bana lütfen bir sorun çıkmasın da göreğim minişimi:) tabi sağlıklı olsun... yarın gelişmelerden haberdar ederim sizleri... kendinize ve bebişlerinize iyi bakın, kendinizi yormayın, bu haftalarımız çok önemli biliyorsunuz... herkese iyi akşamlar...

sana şu anda çağatay koçtuğ gibi "yooooouuu! hayııııırrr!!" demek istiyorum. hayır, kötü şeyler düşünme ve düşündürtme. çünkü daha önce hiç hamilelik yaşamamış olanlar, kötü deneyimlerden olumsuz etkileniyor. durduk yere kötü olasılıkları düşünmek yaşam kalitemizi düşürür. bak ne güzel tekrar hamilesin. zamanı geldiğinde gider ve güzel haberleri bizimle paylaşırsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…