Benim de şişlik var, gaz var, pantalonum karnımı sıkıyor masada otururken düğmesini açıyorum, bu hafta sonu kıyafet bakıcam
Doktor hamur işini kes dedi ama ben tamamen kesemiyorum, az da olsa yiyorum sevdiğim şeyleri
Nescafe ve sigara bırakmak beni çok gerdi. Sigarasızlık ta iştahımı açtı yiyorum azar azar
Annem hurma verdi, gün içinde çalışırken incir, kayısı, ceviz, hurma atıyorum ağzıma, bol bol su içiyorum
Ama bu sigarasızlık çok zor :S
hiçte öyle degil valla:)ben 3 gün üst üstte yapmıstım idrar testini.testte ılk gün, 3 saat sonra ikinci cizgi cıktı;ikinci gün 1 saat sonra ikinci cizgi cıktı ;3.gün ise 15 dk sonra ikinci cizgi cıktı 10 dk sonra cıkanlar gecersız olsa ben su an hamıle olmam:) Allah hayırlısını versın arkadasım sen ümidini yitirme ama cok da hamıleyım sevıncine kapalıp herkese haber verme cunku saglıklı bır gebelık olup olmadıgını anlamak ıcın önce kese görülcek bu da senın beta hcg nın 1000-1500 lere kadar cıkmasından sonra yanı 5.haftadan sonra anlasılacak ha bırde kalp atısı var 6-7-8. haftalarda duyuluyor yanı sürec uzun.ben de beklıyorum kı saglıklı bır gebelık mı degıl mı pazartesı gunu anlasılacakgüzelim en fazla 10 dk.dan sonra cıkan sonuclar gecersizdir. ıkıncı cızgının golgesı cıkıyor test kuruduktan sonra. Kan testınde cıkacagını sanmam. ama eger ıstıyorsan son bı kez kanda baktır ve cıkmazsa, bı hafta daha bekleyıp doktora gıt. bence stresten gecıkmıstır, Allah korusun pko falan olmasın.
ya kızlar bn gebelik testi yaptm 2 çubuk çıktı bhcg yaptmm103,76 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar yap dedi emin olalım sizce hamilemiyim????
sorma, benim de belim ağrıyor çok. bacaklarıma vuruyor ağrısı. umarım 9 ay böyle geçmez
bu arada blog yazmaya başladım ben:)) beklerim: domestik günlük/
sorma, benim de belim ağrıyor çok. bacaklarıma vuruyor ağrısı. umarım 9 ay böyle geçmez
bu arada blog yazmaya başladım ben:)) beklerim: domestik günlük/
Kızlar benim bhcg 62 küsürdü iki gün sonra 380 olmuş, sonucu görünce aferin kuzuma biye bağırcaktım nerdeyse
Kızlar benim bhcg 62 küsürdü iki gün sonra 380 olmuş, sonucu görünce aferin kuzuma biye bağırcaktım nerdeyse
Çok eğlenceli bir blog olmuş, artık sık sık okurum
ben kimim bu ne başlıklı yazına bayıldım aynı ben :)
benim eşimde boğa burcu :) hemen hemen aynıyız :) günlüğünü takipteyim canım, hatta face de paylaştım . Eline sağlık.
AFERİM BEBİŞLERİMİZEEEE
bizim ufaklık belimi çok ağrıtıyor bugün varmı aynı duyguyu paylaşanlar..
sana şu anda çağatay koçtuğ gibi "yooooouuu! hayııııırrr!!" demek istiyorum. hayır, kötü şeyler düşünme ve düşündürtme. çünkü daha önce hiç hamilelik yaşamamış olanlar, kötü deneyimlerden olumsuz etkileniyor. durduk yere kötü olasılıkları düşünmek yaşam kalitemizi düşürür. bak ne güzel tekrar hamilesin. zamanı geldiğinde gider ve güzel haberleri bizimle paylaşırsın.
Kızlar hafif açık kahverengi akıntım başladı ne yapmalıyım
Benim bildiğim normal birşey gelmesi, içini ferah tut , sakın kötü düşünme.
Bebeğin yerleşiyor ondan geliyor canım. Uzan dinlen. Stres çok kötü sakın stres yapma.
Benim kuzenimin altı ay boyunca gelmişti akıntısı , nur topu gibi oğlu oldu hiçbirşey olmadı. Sakın canını sıkma. Dinlen.
Görünce moralim bozuldu bir anda ağlıcam neredeyseiş yerindeyim dinlenemiyorumda. İnşallah dediğin gibidir.
Biraz daha geçsin olmadı doktorumu arar sorarım. Bide bende pko vardı korkuyrum ister istemez belimdede şiddetli bi ağrı var.
Kızlar bebişim için dua edin inşallah bişiyi yoktur.
Bende işyerindeyim canım ağrılarım oluyor . korkma, sakın stres yapma, için rahatlıycaksa ara doktorunu hemen sor.
Melekler onu korusun. Şimdi onun oluşmasında milyonlarca melek çalışıyor düşünsene fabrika gibi.
Çok güzel tarifsiz bir duygu :) tebrik ederim canım :) nasıl söyledin merak ettim
Kızlar hafif açık kahverengi akıntım başladı ne yapmalıyım
kızlar eve gittik eşim ''hoşgeldin evine'' dedi, bende ''hoşbulduk ama ufak bir misafirimiz var'' dedim.. eşim durakladı ''kim nasıl yani?'' felan derken anladı o kadar mutlu olduki nasıl ağladı kuzum anlatamam çok duygusaldır benim eşim..baktım sabah planlar yapmaya başlamış ''önce evi badana yaptırmamız lazım...'' felan diye..
Bu arada kızlar aklıma takılan bişey var benim evim giriş kat ve çocuk odası yapabileceğim odam deli gibi rutubet alıyor.. yani tahtalarım yemyeşil küf tutuyor o derece bunu nasıl engelleyebilirim ya bilgisi olan varmı?.. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?