Nisan Ayı Hamişleri

İnan bi hafta sonra mide bulantıların başlayınca sigara içenlerin yanından bile geçemiyceksin, ben de aynı durumu yaşadım :)

hiçte öyle degil valla:)ben 3 gün üst üstte yapmıstım idrar testini.testte ılk gün, 3 saat sonra ikinci cizgi cıktı;ikinci gün 1 saat sonra ikinci cizgi cıktı ;3.gün ise 15 dk sonra ikinci cizgi cıktı 10 dk sonra cıkanlar gecersız olsa ben su an hamıle olmam:) Allah hayırlısını versın arkadasım sen ümidini yitirme ama cok da hamıleyım sevıncine kapalıp herkese haber verme cunku saglıklı bır gebelık olup olmadıgını anlamak ıcın önce kese görülcek bu da senın beta hcg nın 1000-1500 lere kadar cıkmasından sonra yanı 5.haftadan sonra anlasılacak ha bırde kalp atısı var 6-7-8. haftalarda duyuluyor yanı sürec uzun.ben de beklıyorum kı saglıklı bır gebelık mı degıl mı pazartesı gunu anlasılacak

sorma, benim de belim ağrıyor çok. bacaklarıma vuruyor ağrısı. umarım 9 ay böyle geçmez

bu arada blog yazmaya başladım ben:)) beklerim: domestik günlük/

ben kimim bu ne başlıklı yazına bayıldım aynı ben :)
benim eşimde boğa burcu :) hemen hemen aynıyız :) günlüğünü takipteyim canım, hatta face de paylaştım . Eline sağlık.

Kızlar benim bhcg 62 küsürdü iki gün sonra 380 olmuş, sonucu görünce aferin kuzuma biye bağırcaktım nerdeyse

Kızlar benim bhcg 62 küsürdü iki gün sonra 380 olmuş, sonucu görünce aferin kuzuma biye bağırcaktım nerdeyse

benımde ılk ıkı betahcg dusuk cıktı ama o zamanlar gercekten cok kucuklerdı sat 1 nısan ben 26 ve 27 nisanda baktırmıstım yerlerdeydı resmen.36-39 sonradan yukseldı sen SATtan sonra ne zaman bktırmıstın heper..Allah hayırlı ugurlu etsın melegını sana bagıslasın

AFERİM BEBİŞLERİMİZEEEE
bizim ufaklık belimi çok ağrıtıyor bugün varmı aynı duyguyu paylaşanlar..

Çok eğlenceli bir blog olmuş, artık sık sık okurum

ben kimim bu ne başlıklı yazına bayıldım aynı ben :)
benim eşimde boğa burcu :) hemen hemen aynıyız :) günlüğünü takipteyim canım, hatta face de paylaştım . Eline sağlık.

teşekkür ederim kızlar:))

AFERİM BEBİŞLERİMİZEEEE
bizim ufaklık belimi çok ağrıtıyor bugün varmı aynı duyguyu paylaşanlar..

beeeennn(

Son düzenleme:

Evet kessinlikle çok haklısıınn...zaten bugün bana bişey oldu..geçen hafta hamileliğimi öğrenmemle girdiğim bunalımdan bugün itibariyle çıkmış bulunuyorum:))) zaten geçen seferkini böyle olumsuz düşüncelerle çeke çeke yaşamıştım...ÇEVREYE VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN ÖTÜRÜ HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM....herşey çok güzel olacak...hepimiz için İNŞALLAAAHH....

Kızlar hafif açık kahverengi akıntım başladı ne yapmalıyım

ayy ne kadar güzel :) çok mutlu oldum canım :) normalde 2 günde 2 katına çıkıyor :)

380 * 2 =760 olacak 2 gün sonra

Kızlar hafif açık kahverengi akıntım başladı ne yapmalıyım

Benim bildiğim normal birşey gelmesi, içini ferah tut , sakın kötü düşünme.

Bebeğin yerleşiyor ondan geliyor canım. Uzan dinlen. Stres çok kötü sakın stres yapma.

Benim kuzenimin altı ay boyunca gelmişti akıntısı , nur topu gibi oğlu oldu hiçbirşey olmadı. Sakın canını sıkma. Dinlen.

Görünce moralim bozuldu bir anda ağlıcam neredeyse iş yerindeyim dinlenemiyorumda. İnşallah dediğin gibidir.
Biraz daha geçsin olmadı doktorumu arar sorarım. Bide bende pko vardı korkuyrum ister istemez belimdede şiddetli bi ağrı var.
Kızlar bebişim için dua edin inşallah bişiyi yoktur.

Bende işyerindeyim canım ağrılarım oluyor . korkma, sakın stres yapma, için rahatlıycaksa ara doktorunu hemen sor.
Melekler onu korusun. Şimdi onun oluşmasında milyonlarca melek çalışıyor düşünsene fabrika gibi.

İnşallah dediğin gibi bişi olmaz canım çok sağol

Çok güzel tarifsiz bir duygu :) tebrik ederim canım :) nasıl söyledin merak ettim

kızlar eve gittik eşim ''hoşgeldin evine'' dedi, bende ''hoşbulduk ama ufak bir misafirimiz var'' dedim.. eşim durakladı ''kim nasıl yani?'' felan derken anladı o kadar mutlu olduki nasıl ağladı kuzum anlatamam çok duygusaldır benim eşim.. baktım sabah planlar yapmaya başlamış ''önce evi badana yaptırmamız lazım...'' felan diye..

Bu arada kızlar aklıma takılan bişey var benim evim giriş kat ve çocuk odası yapabileceğim odam deli gibi rutubet alıyor.. yani tahtalarım yemyeşil küf tutuyor o derece bunu nasıl engelleyebilirim ya bilgisi olan varmı?.. :26:

kızlar çalışma konusunda ne düşünüyorsunuz? Bebekten sonra çalışacakmısınız?
benim şuanlık fikrim çalışmaya devam etmek. Siz ne düşünüyorsunuz?

Canım ne güzel bir duygu dimi eşinle paylaşmak bu kadar düşünmeye gerek yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…