Nisan Ayı Hamişleri

var tatlım gaz var, ağrı var belimde ve bacaklarımda

Benim de şişlik var, gaz var, pantalonum karnımı sıkıyor masada otururken düğmesini açıyorum, bu hafta sonu kıyafet bakıcam

Doktor hamur işini kes dedi ama ben tamamen kesemiyorum, az da olsa yiyorum sevdiğim şeyleri

Nescafe ve sigara bırakmak beni çok gerdi. Sigarasızlık ta iştahımı açtı yiyorum azar azar

Annem hurma verdi, gün içinde çalışırken incir, kayısı, ceviz, hurma atıyorum ağzıma, bol bol su içiyorum

Ama bu sigarasızlık çok zor :S

ben cevizi biliyordumdaa bu kadar iyi oldugunu bilmiyordummm.
Ne güzel bildiğimiz herşeyi paylaşalım kızlar,
Bizim için belki sıradan olur ama bilmeyenler için çok güzel bir bilgi olmuş olur

Taaaaa bu ayin 24 une verdiler randevuyu dahacok kucuk hemde kalp atislarini duyariz diye ben nasil bekliycem yaaa 21 gun var daha yaaa

pöfff!! duygulanıp ağlamaktan nefret ediyorumm.

Son düzenleme:

ben günde bir paket içiyordum. 2 yıl önce bıraktım. o kadar mutluyum ki.. sen de bahane et gebeliği, kurtul. inan bir müddet sonra o sigara içen sen miydin ona bile inanamıyorsun

Taaaaa bu ayin 24 une verdiler randevuyu dahacok kucuk hemde kalp atislarini duyariz diye ben nasil bekliycem yaaa 21 gun var daha yaaa

Başka bir doktordan yada hastaneden randevu alamazmısın canım..

hangi şehirdensiniz ve Hangi doktora gidiyorsunuz

İstanbuldayım ben. Özel muayenehaneye gidiyorum. Kadıköy sahrayicedid'te Hüseyin Kösoğlu Harika bir doktor doktor arayışında olanlara tavsiye olunur.

pöfff!! duygulanıp ağlamaktan nefret ediyorumm.

Ama bu duyguyu paylaşınca sevinçten ağlamamak mümkünmü?

canım allah sağlıkla doğum yapmak nasip etsin. benim ablam doktor ve bana ilk hamileliğimde hurmayı kesinlikle yasaklamıştı, belli bir miktarın üstü düşük yapıyormuş. sen bilirsin ama hurma yeme istersen. öpüyorum :)

canım allah sağlıkla doğum yapmak nasip etsin. benim ablam doktor ve bana ilk hamileliğimde hurmayı kesinlikle yasaklamıştı, belli bir miktarın üstü düşük yapıyormuş. sen bilirsin ama hurma yeme istersen. öpüyorum :)

selam kızlar bende nisanda öğrendim bebeği,

benim bulantım kusmam falan yok , ama sigarayı bırakmakla savaşıyorum , günde 1 paket içiyordum işte şimdi dayanamazsam yarım içiyorum.
çok kötü hissediyorum kendimi nasıl bırakıcaz bu sigarayı yaa offf...

Benim kontrolümde haftaya bakalım kalp atışlarını duyacakmıyız?

Bişi sorucam ben sadece vitamin içiyorum siz ayrı bişiy kullanıyormusunuz?

benim bulantım kusmam falan yok , ama sigarayı bırakmakla savaşıyorum , günde 1 paket içiyordum işte şimdi dayanamazsam yarım içiyorum.

Canım doktor bana folik asit verdi. folibol günde 1 tane akşamları içiyorum. Yan etkisi olursada uyurken farketmem rahatsız etmesin die

Canım doktor bana folik asit verdi. folibol günde 1 tane akşamları içiyorum. Yan etkisi olursada uyurken farketmem rahatsız etmesin die

Bende kontrole gidince konuşayım bakalım. Ben sadece DECAVİT vitamin içiyorum sabahları 1 tane.

folik asit çok önemli. ben b12 de alıyordum, alma dedi dr. ama ilk üç ay folik asit aksatılmamalı.

Son düzenleme:

ben gunde bı ıkı tane ıcerdım ama onu bıle kesmek cok zor gelıorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…