Nisan Ayı Hamişleri

Kızlar hafif açık kahverengi akıntım başladı ne yapmalıyım

benim hep oluyo canım,nerdeyse hergün.ilk yerleşme kanaması dedi doktor. sonra da crinone jel verdi. belki sonrakiler jelden oluyodur bilmiyorum. ama ben alıştım artık. çevremdeki bi çok kişi böyle şeyler yaşamış. hatta bi arkadaşımda normal adet kanaması olmuş. o yüzden içim rahat biraz daha. sen de korkma. ama kendini çok yormamaya çalış, bir de doktoruna söyle.için rahatlar.

içimi çok rahatlattın sağol canım allah razı olsun hepinizden hepimiz sağlıklı sıhhatli alallım bebişlerimizi kucağımıza

Canım bende ilk test yaptigim zaman sat 30 daydim ve yine de negatif çıkmıştı. Daha önce de mevzu bahsi gecen arkadaslar gibi gecikip ( hatta regl iken bile) testi 1 saat sonra ikinci çizgiyi gören arkadaslar oldu. Bu nedenle ben öyle yazdım. Okuduysam arkadas b Hcg testi yaptrmis ve negatif çıkmış, ondan heveslenip hüsrana uğramasın diye b sekilde yazmıştım. Ama yine De doktorun da dediği gibi bı test daha yaptrsin en azından kafasında soru işareti kalmaz

Canım gebeliğin ilk ayında içtiğiniz ilaçlara takılmayın. Belki istisna durumlar vardır ama ilk ay tek bir hücre bile hatalı olursa gebelik sonlaniyor. Yani ilaç zarar verseydi ( Allah korusun) zaten gebelik devam etmezdi. Hiç sıkıntı yapma. Bana doktor iliski yasak dedi halbuki biz onceden yapmıştık, bı zararı olmuş mudur dedim zararı olsaydı su an keseyi görmezdik dedi. Endiselenme yani

Arkadaşlar kasıklarıma korkunç kramplar giriyo...Müthiş bir gaz var...çok ama çok ağrım var...az evvel lavaboya gittiğimde çamaşırımda 3-4 damla kan gördüm ama çok minik minik...al işte yine bunalıma girmek üzereyim...sol tarafım yırtılır gibi sağ tarafımda -hani koşarsınız koşarsınız da dalağınız şişer ya- işte öyle ağrıyor...ne bu şimdi yaaaa....

Arkadaşlar kasıklarıma korkunç kramplar giriyo...Müthiş bir gaz var...çok ama çok ağrım var...az evvel lavaboya gittiğimde çamaşırımda 3-4 damla kan gördüm ama çok minik minik...al işte yine bunalıma girmek üzereyim...sol tarafım yırtılır gibi sağ tarafımda -hani koşarsınız koşarsınız da dalağınız şişer ya- işte öyle ağrıyor...ne bu şimdi yaaaa....

canım korkma hemen bişey olmaz ama doktorunu ara

arıcam canım öğleden sonrayı bekliyorum bakım devam edecekmi rengi değişip kan rengine dönecekmi.
belim kopuyo şu an bu cücükler bizi ne hallere soktu hey yavrum hay ben böylemiydim eskiden beee

kızlar çalışma konusunda ne düşünüyorsunuz? Bebekten sonra çalışacakmısınız?
benim şuanlık fikrim çalışmaya devam etmek. Siz ne düşünüyorsunuz?

canım ben 5 senedir bankada çalışıyorum ve o kadar bunalmıştım ki anlatamam size.. Benim annem istanbulda ben gelip bakamam diyor, kayınvalidem 75 yaşında ona zaten bırakamam.. kreş yada bakıcıya da vermek istemiyorum, akabinde 4 ay doğum izninden sonra istifa ederim herhalde..
Bebişimle ilgilenirim bütün gün Hem çalışsam ne olucak kızlar gece ağlicak felan hem evin işi hem iş hayatı hem bebek uykusuz felan nereye kadar götürebilirim ki ayrıca bu kadar kendimi yıpratmama değmez

Canım bendede bir akıntı var açık kahverengi devam ederse arıcaam doktoru. sanada haber veririm umraım önemli bişi değildir. yerleşme kanaması die bişi varmış. Tabi benim göbüş zaten büyüktü bebiş kendine yer bulamıyorudur. sende sıkma canını içini ferah tut. az önce bi yerde okudum kadının biri normal adet kanaması görmüş günlerce ama maşallah bebişini almış kucağına.. sıkma sende canını

hemen hastaneye git canım Allah korusun ciddi bişey olmasın :18: Benimde kasıklarımda ağrı var karnım şiş rahatsız ediyor ama seninki kadar değil ihmal etme canım

Ben su an freelancer çalışıyorum. Ama bu arada KPSS ye fln gircem. Eğer memurluk tarzı bisi olursa çalışırım. Yoksa dede bbisimle kalırım die dusunuorum

Ben su an freelancer çalışıyorum. Ama bu arada KPSS ye fln gircem. Eğer memurluk tarzı bisi olursa çalışırım. Yoksa dede bbisimle kalırım die dusunuorum

hemen hastaneye git canım Allah korusun ciddi bişey olmasın :18: Benimde kasıklarımda ağrı var karnım şiş rahatsız ediyor ama seninki kadar değil ihmal etme canım

Ccanim ağrı bahsettigin kadar şiddetli ise hemen doktoru aramanı tavsie ederim. Yine de moralini bozma ve soğukkanlı ol. Önemli bisi değildir. Benimde ağrılarım bazen o kadar şiddetli oluyor kinagliyorum amasaglikliyim yavaş yavaş gecio ondan hemen kötüye yorma

Canım az geliyorsa sıkıntı yok ama yine de kendini yorma. Baktın devam etti ara bı saat sonra doktoru. Bizi de haberdar et. Hiç korkma sakin

Şimdilik az hatta yarım saattir bişi gelmedi . inşallah gelmez bişi

Canım benim de sat 1 nisan, 1 mayıs da 62 çıktı, iki gün sonra 380 çıktı, cumartesi gene baktır dedi doktor, sen bi daha ölçtürdün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…