ben de normal diye duydum. ama doktorunu aramalısın bence. moralini de bozmamaya çalış.
Kızlar hafif açık kahverengi akıntım başladı ne yapmalıyım
benim hep oluyo canım,nerdeyse hergün.ilk yerleşme kanaması dedi doktor. sonra da crinone jel verdi. belki sonrakiler jelden oluyodur bilmiyorum. ama ben alıştım artık. çevremdeki bi çok kişi böyle şeyler yaşamış. hatta bi arkadaşımda normal adet kanaması olmuş. o yüzden içim rahat biraz daha. sen de korkma. ama kendini çok yormamaya çalış, bir de doktoruna söyle.için rahatlar.
hiçte öyle degil valla:)ben 3 gün üst üstte yapmıstım idrar testini.testte ılk gün, 3 saat sonra ikinci cizgi cıktı;ikinci gün 1 saat sonra ikinci cizgi cıktı ;3.gün ise 15 dk sonra ikinci cizgi cıktı 10 dk sonra cıkanlar gecersız olsa ben su an hamıle olmam:) Allah hayırlısını versın arkadasım sen ümidini yitirme ama cok da hamıleyım sevıncine kapalıp herkese haber verme cunku saglıklı bır gebelık olup olmadıgını anlamak ıcın önce kese görülcek bu da senın beta hcg nın 1000-1500 lere kadar cıkmasından sonra yanı 5.haftadan sonra anlasılacak ha bırde kalp atısı var 6-7-8. haftalarda duyuluyor yanı sürec uzun.ben de beklıyorum kı saglıklı bır gebelık mı degıl mı pazartesı gunu anlasılacak
canım benim çok sağol. yazdıklarını okuyunca şu an o kadar mutlu oldum ki.senin dediğine göre bebişim ilaç kullandığım dönemde yoktu.ayyy. sabah sabah mutlu ettin beni.Allah da seni mutlu etsin...inş. dediğin gibidir ve bebişim çooook sağlıklıdır
Canım bende ilk test yaptigim zaman sat 30 daydim ve yine de negatif çıkmıştı. Daha önce de mevzu bahsi gecen arkadaslar gibi gecikip ( hatta regl iken bile) testi 1 saat sonra ikinci çizgiyi gören arkadaslar oldu. Bu nedenle ben öyle yazdım. Okuduysam arkadas b Hcg testi yaptrmis ve negatif çıkmış, ondan heveslenip hüsrana uğramasın diye b sekilde yazmıştım. Ama yine De doktorun da dediği gibi bı test daha yaptrsin en azından kafasında soru işareti kalmaz
canım korkma hemen bişey olmaz ama doktorunu ara
kızlar çalışma konusunda ne düşünüyorsunuz? Bebekten sonra çalışacakmısınız?
benim şuanlık fikrim çalışmaya devam etmek. Siz ne düşünüyorsunuz?
Arkadaşlar kasıklarıma korkunç kramplar giriyo...Müthiş bir gaz var...çok ama çok ağrım var...az evvel lavaboya gittiğimde çamaşırımda 3-4 damla kan gördüm ama çok minik minik...al işte yine bunalıma girmek üzereyim...sol tarafım yırtılır gibi sağ tarafımda -hani koşarsınız koşarsınız da dalağınız şişer ya- işte öyle ağrıyor...ne bu şimdi yaaaa....
Arkadaşlar kasıklarıma korkunç kramplar giriyo...Müthiş bir gaz var...çok ama çok ağrım var...az evvel lavaboya gittiğimde çamaşırımda 3-4 damla kan gördüm ama çok minik minik...al işte yine bunalıma girmek üzereyim...sol tarafım yırtılır gibi sağ tarafımda -hani koşarsınız koşarsınız da dalağınız şişer ya- işte öyle ağrıyor...ne bu şimdi yaaaa....
Canım az geliyorsa sıkıntı yok ama yine de kendini yorma. Baktın devam etti ara bı saat sonra doktoru. Bizi de haberdar et. Hiç korkma sakin
benımde ılk ıkı betahcg dusuk cıktı ama o zamanlar gercekten cok kucuklerdı sat 1 nısan ben 26 ve 27 nisanda baktırmıstım yerlerdeydı resmen.36-39 sonradan yukseldı sen SATtan sonra ne zaman bktırmıstın heper..Allah hayırlı ugurlu etsın melegını sana bagıslasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?