Nisan Ayı Hamişleri

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar,

Ben cuma günü amniyosentezi yaptırdım, Bursa'da Ahmet Yılmaz'a gittik, ilk kez bir doktora çok güvendim, işlem çok iyi geçti 2 dakikada suyu aldı doktor zaten bu işlemi daha önce çok yapmış, çok korktum bebeğime bir şey olack diye, ona haksızlık ediyormuşum gibi hissettim ama doktor çok güzel bilgilendirdi rahatlattı eşimle beni, amniyosentezin sonuşlarından bahsetti tecrübeli ellerde yapılırsa risk yok denecek kadar az dedi, bu işlemle sadece buyük genetik kusurlar tespit edilir down sendromu gibi, küçük kusurla her zaman olabilir o yüzden hiç bir şeyin garantisi yok dedi, ben de artık olabilecekleri düşünmektense anı yaşayarak hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum inşallah sonuçlarımızda temiz çıkar Allah'ın izniyle,

Hepinizin bayramı mübarek olsun

İns iyi sonuclar alirsin allahim butun bebeklere saglik versin benim bi akrabamda aldirmisti turkiyede onunda ikili testi kotu cikmisti ama sonucta iki cocugun ikiside turp gibi masallah annemdr 40 yas ustu gebelik gecirdigi icin bitane teknekazintimiz varda :) ondanda sivi almisti bi kac gun yatip dinlenmisti ama sorunsuz bi hamielik gecirdi sende bi kacgun kendine dikkat et canim ins hersry diledigimiz gibi olur

Kızlar benim dün akşamdan beri sağ boşlugum ağrıyo.. bide kasık ağrım var. uzun süredir kasık ağrım yoktu.. boşlugum da baya ağrıyo. korkuyorum yaa..

Kızlar benim dün akşamdan beri sağ boşlugum ağrıyo.. bide kasık ağrım var. uzun süredir kasık ağrım yoktu.. boşlugum da baya ağrıyo. korkuyorum yaa..

canım korkmana gerek yok, çünkü seninle takvimlerimiz aynı ve adet tarihimiz yaklaştı, ben de de var kasık ağrısı ve bel ağrısı. kendini yorma, dinlen...

inşallah iyi haberler alırsın canım...

canım korkmana gerek yok, çünkü seninle takvimlerimiz aynı ve adet tarihimiz yaklaştı, ben de de var kasık ağrısı ve bel ağrısı. kendini yorma, dinlen...

canım acile gittim.. dayanamadım cok ağrım olunca.. Allah a sukur bebekle ilgili bi sorun yok.. doktor bebek büyüyo , geriyo falan dedi.. bol su iç, dinlen dedi.. Dün tabi baya yoruldum.. bugun gerçi hep yttım ama hala devam ediyo.. bakalım ne zaman geccek ağrılar.. bana dua ederseniz sevinirim.. cok zorluyo..

canim soguk buz torbalari yapip bileklerine felan koysan fayda etmezmi ya denedinmi ilaçların felan fayda etmedimi üzuldüm

canim ilac falan kullanmiyorum.. ayaklarimi yukari kaldirip dinlendiriyorum her firsatta soguk kompreste yapiyorum ama yinede cok gecmiyo kontrolum haftaya insallah onemli bisey degildir.... bide burda bu aralar asiiri sicaklar var ona bagliyorum birazda

ahh canim ayni dertten bende muzdariptim esim gorumcelerimle hep hollandaca konusurdu sinir olurdum yuz kere ikaz etmeme ragmen devam ederdi agiz aliskanligi diye ama simdi hollandaca konussa bile anliyorum ,,, sende ogrenmeye calis biraz gir laflarin arasinda rahatsiz oldugu soyle

Son düzenleme:
selam bayanlar... demistim ya sonunda bebegimi gormeye gidecem bayram hediyesi olacak bizim icin diye , iste o gun bugundu ultrasyona girdim bebegimi gordum ama ayaklarini hic acmadi tam 20 dakika ugrasti uyuz kadin ama ne fayda gostermedi.... ama bi sorun daha var kafa yapisi normalinden kucukmus carsambaya bi daha ayrintili ultrasona girecez hayirlisi insallah cinsiyetinden gectim artik saglikla gelsin yeter bebegim..... ama kafa yapisina da o kadar takilmadim kadin o kadar uyuzdu ki gavur iste nolcak don yag gibiydi hic bi aciklama yapmadi biz kendimiz anlaya calistik gorduklerimizi remen uykum geldi o dercede okuzdu afedersiniz... neden boyle diyoruz bilmiyorum diyo ...soru sormasak ne yaptigini soylemeyecekti yani ...ama yine de gordum ya elini basina goturmus uyuyordu kuzum ::)

Kizlarrrr ebede randevum vardi sadece bir bucuk kilo almisim hamileligimden bu yana cok az dedi diyetmi yapiyosun yoksa dedi bende sasirdim bayaada yiyorum tamam cok fazla istahim yok ama diyette yapmiyorum yani kuzumun kalbini dinledik yine bi tekme atti ebemize:) valla esimde kizdi bana yemiyosun diye ama bebegim saglikli olsunda kilo onemli degil tabi ama esim diyo 3 kilodan assagiya gelirse kizim eve gelme diyo:)

Hepercim, insAllah hayırlı haberler alırsın. Kuzucugun sag salim doğar

Revindel bende aynı dertten muzdaribim. Esim de ailesi de kendi dillerinde konusuolar sürekli. Türkceleri ana dil gb deil ama normalde de özellikle çocuklarla türkce kkonusuolar. anlayissizlik iste

ben de daha hamile olduğumdan haberdar değilken gelinimizin doğumuna girmiştim. annem kayınvalideyim ben giremem dedi, kızcağızın kendi annesi ben dayanamam kızıma dedi girmedi iş başa düştü tabii sonra ebe sordu bana senin kaç çocuğun var diye ben de ben daha anne olmadım. o da aaaaaaaa senin burda ne işin var korkarsın çık çık dedi :) bana birşey olmaz etkilenmem deyip yanında durmuştum ama şimdi aklıma geldikçe ben de öyle iğrenç görünücem diye düşünüp irkiliyorum biraz :S

benim kuzenim de ürdün göçmeni biriyle evlenmişti. bütün aile yıllardır türkiyede olmalarına ve türkçeyi ana dilleri gibi bilmelerine rağmen ne zaman bir araya gelseler hep arapça konuşuyorlarmış. kuzenim neredeyse boşanacaktı artık. kaç defa söylemiş ben hiç birşey anlamıyorum tamam ana diliniz o sizin özünüz arapça konuşmak hakkınız ama beni de düşünüp biraz da türkçe konuşsanız olmaz mı diye ama nafile. en sonunda babam kuzenimi ikna etti kızcağız arapça öğrendi kurtuldu.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bol bol dua edicez hepimiz kapalı kutu içinden ne çıkacak hiiiiiiiiiiiç bilmiyoruz ki

Çok sağol, inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelir

Sağol canım, inşallah hepimiz hep hayırlı haberler alırız

Normalde de az yiyen birimisin, aslında 5. ay için az sayılmaz bundan sonra alırsın bence

İnşallah çarşamba hayırlı haberler alırsın, cinsiyetini de öğrenmiş olursun

hepinizingeçmiş bayramı mübarek olsun kızlar aranızda işe başlayan var mı yoksa oazar günü mü başlyacaksınız]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…