Nisan Ayı Hamişleri

merhaba kızlar her zaman giremesem de yazdıklarınızı okuyorum bilgilendirici oluyor
yaa sizinde göbeğiniz kaşınmaya başladı mı benimki acayip kaşınıyor ama kaşımamaya çalışıyorum
krem kullanıyorum o birazcık rahatlatıyor
sizin yaptıgınız ekstra bişey var mı ??
20+3 olduk bugün haftaya ayrıntılı ultrasonumuz var inşalaah

herkeslerin bebeklerine kocaman bir maşaaalah diyorummm

selam herkese kizlar ben geldim ... ikinci gelisim ultrasyonuna girmis bulunmaktayim cok ayrintili bi incelemeden gecti benim minik kizim :) tabi yine gostermedi ama doktor zorladi cunku ayaklarini da goremedi o yuzden alttan bakti o zaman kiz oldugunu gorduk yavrumuzun... tam bir saat incelediler bir suru seyler soyledi doktor ayaginin birinde sorun varmis ama dogumdan sonra ilk bi sene icinde alciya alinarak duzelebilirmis kemik egriymis , eextra boynu kalinmis down sendromu olabilir dedi ve normalden de kucuk bi bebekmis ve rahmim cok asagidaymis sezeryan dogumu olabilirmis duzelmezse iste durum boyle kizlar dort hafta sonra tekrar randevumuz var insallah yaniliyordur doktor ama yanilmasa da her zaman allahtan hayirlisini diledim bizim icin bu hayirlisiymis derim beklerim... allah kimseye kaldiramayacagi yuku yuklemezmis..... biraz arastirma yaptim ikili uclu test sonuclari kotu cikip turp gibi cocuklar doguranlar var iyi cikip kotu doguranlar da var en iyisini rabbim bilir diyorum benden haberler bunlar...

sen hiç üzülme.. neler neler diyolar.. ama maşallah cok güzel, çok sağlıklı bebekler doğuyo.. rahimin aşağıda diyede korkma.. eltimin 3 aylıkken belli oldu aşaıda oldugu ama hiç bi sorun yok cok şükür.. hep erken doğum olur falan dediler ama 38ci haftada su an hala doğurmadı..

Merhaba aynı sorun bendende vardı 2-3 hafta önce deli gibi göğüslerim karnım hatta bütün vücudum kaşınıyordu. Hatta eşim uyuz mu oldun deli gibi kaşınıyorsun diye dalga geçti:) Çok şükür şimdiye kadar bir çatlama olmadı bir yerimde ama ağırlaşıyorum yavaş yavaş. Benim bebiş sizlerden biraz büyük sağ olsun tekmeleriyle uykumdan uyandırıyor beni. Daha 25 haftada böyleyse sonrasını düşünemiyorum:)

Bu arada kızlar bayramda İzmirdeydim annemlere gittik malum kurban bayramında gidemem artık diye Oğluşuma bir sürü kıyafet aldım. Mevlüt kıyafeti bile hazır yani. Herşey minicik ya bir an önce doğsun istiyorum.Yolda giderken doktorum aradı B12 vitamin eksikliğim baya yüksek çıkmış reçete hazırlamış bugün gidip alıcam iğne olmam gerekliymiş. Bi de idrarımda lökosit çıkmış hastaneye geldiğinde idrar kültürü ver dedi.

Cani ins hersey istedigin gibi olur ins bebegin sapasaglam kucagina alirsin ins yaniliyordur doktorlar bebegimizde annem ben cok iyiyim diye dogar alirsin kucagina

bende izmirdeyim ama pek bişey almadım daha çünkü kışlıkların cıkmasnı bekliyorum.. malum kış bebeği olcak.

Ben hic bisey almadim daha sadece turkiyede iki tane orulmus yelek verdiler akrabalar bide halasi atlet almis uZerinde anneme benziyorum tabiiki yaziyor :) ben dogunca almayi dusunuyorum:) bide onikinci ayda burdaki magazalarda ucuzluk oluyor ordan aliyim diyorum zamanimiz var nasil olsa halalarimiz teyzelerimiz cok 7. Ayini doldurduktan sonra alalim diyolar tecrubelerine guveniyorum cok rahatim yani kizlar bebisiminde tekmeleri karnima bakinca belli oluyo artik allahim neguzel bi duygu bu herkeze nasip eder ins

kızlar selamlar kac gündür giremiyorum yazdiklarinizi okudum tek tek umarim hepinizin istediği gibi olur herşey Allah herşeyin hayirlisini nasip etsin..

bizde 21. haftaya girdik bugün.. kaburgalarım batıyor , sırtım ağrıyor.. ellerim acayip şişiyor bacaklarım ağrıyor.. tansiyonum sürekli düşük çıkıyor .. nefesim daralıyor.. pazartesi günü kontrolümüz var bunları paylaşmam lazım doktorla..

Hoşgeldin revindell tansiyon benimde düşük sanırım tahlillerde kan şekerimde düşük çıktı. Geçende eşimle birazcık tartışmıştık evden çıktım yürüyeyim diye 1 saat falan dışarıda durmuşum. Eve geldim bir bardak su içtim tam ikinciyi içerken fenalaştım bardak bi tarafa ben bi tarafa bayılmışım eşim geldi hemen duşa soktu falan sanırım üzüntüden oldu ya da tansiyondan

merhaba herkese

benim de kalçam ağrıyor daha doğrusu tam kuyruk sokumu aşağıya doğru iş yerinde oturuyorum ama günlük hayatta son zamanlarda çok hareketliyim

sizde de oluyor mu

rahim büyüyormuş falan gibi şeyler okudum da benimki bir değişik...

Merhaba o bendede çooook fazla oldu eğildiğimde doğrulamıyordum acıdan

o ağrıları siz bide bana sorun.. sırt bel baca kalça hepsi ağrıyo.. kasıklarda cabası.. doktorum bana magnezyum verdi biraz rahatlatıyo o..

merhaba kızlar bugünün ilk yazısı benden galiba,

çarşamba günü tetanoz aşısı oldum ve çok fena ağrı yaptı gece. iki gündür hasta gibiyim her yerlerim ağrıyor. bu kadar tesirli bir şey olduğunu bilmiyordum, gerçi herkeste aynı olmuyormuş.

neyse inşallah 10 eylüle de şeker yüklemesi için randevu almayı düşünüyorum. hiç yaptıranınız oldu mu? nasıl bişey acaba...

senin bu güzel teslimiyetinin bir mukafatı olacaktır elbet. hayran kaldım sana resmen. o kadar samimi yazmışsın ki :)

amin insallah canim allah kimseye kaldiramayacagi yuklemezmis.... hersey tahmini simdi allahtan baska kimse bilmiyor ne olacagini onun icin stres yapip uzulerek icimdeki prensesisimi de slkmamam lazim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…