Nisan Ayı Hamişleri

Şimdilik az hatta yarım saattir bişi gelmedi . inşallah gelmez bişi

Gelmez gelmez. Sıkma canını sen. Saglikla alcaz kucağımıza hepimiz insAllah
Bu arada özellikle normal dogum isteyen arkadaslar yavaş yavaş egzersizlere başlayın bence.

hepiniz ne kadar harikasınız...sonsuz teşekkür ederim ilginize...çok komik bişey oldu kocam aradı benim burayı takip ettiğimi biliyordu o da bilgilenmek için okumak istemiş bi bakmış benim yazı...ben ona sürekli iyi olduğumu söylüyorum gereksiz endişelenmesin diye....arayıp neyin var dedi...dedim yok bişey çok iyiyim...ooofff acayip kızdı...hemen doktordan randevu al dedi ama malesef bütün randevular dolu...hem başka kan da gelmemiş...ağrımda azaldı...ayaklarıma 3 kat çorap giydim inanılmaz iyi geldi..Bankada şebek gibi dolaşıyorum( ama iyiyim gerçekten sadece müthiş şiş bir karnım ve bitmek tükenmek bilmeyen gaz var

Bende hemen hemen 5 senedir fabrikadayım üretim planlamaya bakıyorum. Annem bakar gibi geliyor ama kayınvalidem bakmam dedi peşin peşin :)
Bilmiyorum denemeyi düşünüyorum ama çok bunalırsam bırakırım napayım, büyüyünce devam ederim. kararsızım yani

hadı hayırlı olsun, bı ıkı gune keseyı gorebılırsın. ama ıstersen 17sı gıbı gıt kalp atıslarını da duy. bu aradaa folik asit almayı unutma
sagol canim. ben yurtdisindayim ve burda genlede vajinal ultrasonla bakiyorlar buda bana acikcasi tehlikeli geliyor
cunku 2 kaybim var ve korkuyorum biraz o yuzden 2-3 hafta daha beklemek en iyisi ustten baktiririm.
hem ins kalp sesinide duyarim cok heyecanliyim:))
Kızlar hafif açık kahverengi akıntım başladı ne yapmalıyım
canim ihmal etme hemen hastaneye git seni telaslandirmak istemiyorum belki oylesine bir leke ama
icini rahatlatmakta fayda var

sanada tavsiyem dr gitmen. ben bu leke olayindan cok korkuyorum
gecen gebeigimde olmustu ve bebegimi kaybettim
umarim sizinkiler yerlesme kanamasidir canim

Aynı benim kocamı anlatmissin. Ama cokhos olmuş. Bak ne kadar ilgili. Çok sanslisin. Madem ağrı gecti sıkılma ama yarın yarından sonra tetikte ol canim

Aynı benim kocamı anlatmissin. Ama cokhos olmuş. Bak ne kadar ilgili. Çok sanslisin. Madem ağrı gecti sıkılma ama yarın yarından sonra tetikte ol canim

tatlım bankada mı çalışıyorsun seeenn? kıyamam ben sana 3 yıl çalıştım ben. Allah yardımcın olsun bu dönemde. Umarım yöneticilerin anlayışlıdır.

kızlar ya ben doktora gittiğimde daha hamiş olmadan günde 1 tane tok karna i demiştii
Hamile oldugunu öğrendiğin andan itibaren günde 3 e çıkartıcaz dedii...
sizede böyle dediler mi

Birde ben solgar folacın kullanıyorum,kullanmayanlar için en iyisi bu markayms kzlar..
dün cevizi öğrendim ya sabah 100 gr aldım,yarısı bittiii
Abarttım mı neee

aynen ceviz çok gidiyo masamın üstünde arada bir atıyorum . alışkanlık yaptı :)
ama miğdemi yakıyo yağlı geliyor yaaa

Kızlar cevizi günde 2 adet dedim abartmayın

canım dr bişey dediyse onu dinle. başkalarına sorma, çünkü dr un söylediğinin üzerine yorum yapacak kadar bilgimiz yok. benim folik ast değerim yüksek çıkmıştı. 1 adetle devam ediyorum. ama senin ihtiyacın olduğunu düşünmüş ki 3 alacaksın demiş. Ben de Solgar kullanıyorum. Ceviz de 2-3 tane yeterli kanımca:)))

yeni yazı: http://domestikgunluk.blogspot.com/2012/05/sok-sok-sok-bu-frsat-kacmaz.html

Son düzenleme:
Kızlar cevizi günde 2 adet dedim abartmayın
Hahayy durduramıyorum kendimi en kalitelisinden aldım..
Agzım durmuyoo
birde sgara da içmiyorum ya ya sakız çiğniyom ya su yada ceviz oldu

yarın randevum var gidince söyliyeceğim bakalım ne dicek doktor,sagol cnım benm

valla bir bebişe en güzel annesi bakar hem bu engüzel zamanlarını iş yoğunluğu ve stresi arasında ziyan etmek istemiyorum ben..
benim işim çok stresli kızlar o yüzden de böyle düşünüyor olabilirim.. ben bebeğimi öğrenmeden önce deli gibi sigara içiyordum + sakinleştirici kullanıyordum iş stresi yüzünden

sanki benden kahverengiye yakin akinti gelmis sariyla karisik
digeride boyle gitti off ya moralim cok kotu . suratim dusuk esimde yuzum dustu diye bana tavir yapiyor
normal birseymis bunlar zil takip oynamami istiyor sanirim
elimde degil napayim duserse uzulmeyeyim mi? hayret birsey destek olucagina kostek
iyice bozdu moralimi ya.

bende bankada çalışıyorum oynatmaya az kaldı

aynen ya iş stresi insanı delirtiyo. zaten uykum var.

Stresten sigarada istiyorum. napcam ben ya. insan zart diye alışkanlıklarını değiştiremiyor.

çok zor bir süreç. Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…