Şimdilik az hatta yarım saattir bişi gelmedi . inşallah gelmez bişi
canım ben 5 senedir bankada çalışıyorum ve o kadar bunalmıştım ki anlatamam size.. Benim annem istanbulda ben gelip bakamam diyor, kayınvalidem 75 yaşında ona zaten bırakamam.. kreş yada bakıcıya da vermek istemiyorum, akabinde 4 ay doğum izninden sonra istifa ederim herhalde..
Bebişimle ilgilenirim bütün günHem çalışsam ne olucak kızlar gece ağlicak felan hem evin işi hem iş hayatı hem bebek uykusuz felan nereye kadar götürebilirim ki ayrıca bu kadar kendimi yıpratmama değmez
sagol canim. ben yurtdisindayim ve burda genlede vajinal ultrasonla bakiyorlar buda bana acikcasi tehlikeli geliyorhadı hayırlı olsun, bı ıkı gune keseyı gorebılırsın. ama ıstersen 17sı gıbı gıt kalp atıslarını da duy. bu aradaa folik asit almayı unutma
canim ihmal etme hemen hastaneye git seni telaslandirmak istemiyorum belki oylesine bir leke amaKızlar hafif açık kahverengi akıntım başladı ne yapmalıyım
Arkadaşlar kasıklarıma korkunç kramplar giriyo...Müthiş bir gaz var...çok ama çok ağrım var...az evvel lavaboya gittiğimde çamaşırımda 3-4 damla kan gördüm ama çok minik minik...al işte yine bunalıma girmek üzereyim...sol tarafım yırtılır gibi sağ tarafımda -hani koşarsınız koşarsınız da dalağınız şişer ya- işte öyle ağrıyor...ne bu şimdi yaaaa....
Sa kızlar bende 4.5 haftalık hamileymişim dün öğrendim.Rabbim herkeze bu duyguyu yaşamayı nasip eylesin.Hala inanamıyo insan :)
hepiniz ne kadar harikasınız...sonsuz teşekkür ederim ilginize...çok komik bişey oldu kocam aradı benim burayı takip ettiğimi biliyordu o da bilgilenmek için okumak istemiş bi bakmış benim yazı...ben ona sürekli iyi olduğumu söylüyorum gereksiz endişelenmesin diye....arayıp neyin var dedi...dedim yok bişey çok iyiyim...ooofff acayip kızdı...hemen doktordan randevu al dedi ama malesef bütün randevular dolu...hem başka kan da gelmemiş...ağrımda azaldı...ayaklarıma 3 kat çorap giydim inanılmaz iyi geldi..Bankada şebek gibi dolaşıyorum( ama iyiyim gerçekten sadece müthiş şiş bir karnım ve bitmek tükenmek bilmeyen gaz var
hepiniz ne kadar harikasınız...sonsuz teşekkür ederim ilginize...çok komik bişey oldu kocam aradı benim burayı takip ettiğimi biliyordu o da bilgilenmek için okumak istemiş bi bakmış benim yazı...ben ona sürekli iyi olduğumu söylüyorum gereksiz endişelenmesin diye....arayıp neyin var dedi...dedim yok bişey çok iyiyim...ooofff acayip kızdı...hemen doktordan randevu al dedi ama malesef bütün randevular dolu...hem başka kan da gelmemiş...ağrımda azaldı...ayaklarıma 3 kat çorap giydim inanılmaz iyi geldi..Bankada şebek gibi dolaşıyorum( ama iyiyim gerçekten sadece müthiş şiş bir karnım ve bitmek tükenmek bilmeyen gaz var
kızlar ya ben doktora gittiğimde daha hamiş olmadan günde 1 tane tok karna i demiştii
Hamile oldugunu öğrendiğin andan itibaren günde 3 e çıkartıcaz dedii...
sizede böyle dediler mi
Birde ben solgar folacın kullanıyorum,kullanmayanlar için en iyisi bu markayms kzlar..
dün cevizi öğrendim ya sabah 100 gr aldım,yarısı bittiii
Abarttım mı neee
kızlar ya ben doktora gittiğimde daha hamiş olmadan günde 1 tane tok karna i demiştii
Hamile oldugunu öğrendiğin andan itibaren günde 3 e çıkartıcaz dedii...
sizede böyle dediler mi
Birde ben solgar folacın kullanıyorum,kullanmayanlar için en iyisi bu markayms kzlar..
dün cevizi öğrendim ya sabah 100 gr aldım,yarısı bittiii
Abarttım mı neee
Hahayy durduramıyorum kendimi en kalitelisinden aldım..Kızlar cevizi günde 2 adet dedim abartmayın
canım dr bişey dediyse onu dinle. başkalarına sorma, çünkü dr un söylediğinin üzerine yorum yapacak kadar bilgimiz yok. benim folik ast değerim yüksek çıkmıştı. 1 adetle devam ediyorum. ama senin ihtiyacın olduğunu düşünmüş ki 3 alacaksın demiş. Ben de Solgar kullanıyorum. Ceviz de 2-3 tane yeterli kanımca:)))
yeni yazı: domestik günlük: ŞOK! ŞOK! ŞOK! Bu Fırsat Kaçmaz!
Bende hemen hemen 5 senedir fabrikadayım üretim planlamaya bakıyorum. Annem bakar gibi geliyor ama kayınvalidem bakmam dedi peşin peşin :)
Bilmiyorum denemeyi düşünüyorum ama çok bunalırsam bırakırım napayım, büyüyünce devam ederim. kararsızım yani
Sa kızlar bende 4.5 haftalık hamileymişim dün öğrendim.Rabbim herkeze bu duyguyu yaşamayı nasip eylesin.Hala inanamıyo insan :)
tatlım bankada mı çalışıyorsun seeenn? kıyamam ben sana3 yıl çalıştım ben. Allah yardımcın olsun bu dönemde. Umarım yöneticilerin anlayışlıdır.
bende bankada çalışıyorum oynatmaya az kaldı
bende bankada çalışıyorum oynatmaya az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?