- 16 Ağustos 2010
- 237
- 5
- 318
selam herkese kizlar ben geldim ... ikinci gelisim ultrasyonuna girmis bulunmaktayim cok ayrintili bi incelemeden gecti benim minik kizim :) tabi yine gostermedi ama doktor zorladi cunku ayaklarini da goremedi o yuzden alttan bakti o zaman kiz oldugunu gorduk yavrumuzun... tam bir saat incelediler bir suru seyler soyledi doktor ayaginin birinde sorun varmis ama dogumdan sonra ilk bi sene icinde alciya alinarak duzelebilirmis kemik egriymis , eextra boynu kalinmis down sendromu olabilir dedi ve normalden de kucuk bi bebekmis ve rahmim cok asagidaymis sezeryan dogumu olabilirmis duzelmezse iste durum boyle kizlar dort hafta sonra tekrar randevumuz var insallah yaniliyordur doktor ama yanilmasa da her zaman allahtan hayirlisini diledim bizim icin bu hayirlisiymis derim beklerim... allah kimseye kaldiramayacagi yuku yuklemezmis..... biraz arastirma yaptim ikili uclu test sonuclari kotu cikip turp gibi cocuklar doguranlar var iyi cikip kotu doguranlar da var en iyisini rabbim bilir diyorum benden haberler bunlar...
Ay kızlar, canım Cok sıkkın,
Kayinvalidemler ziyarete geldiler ve kayınvalidem şimdiden cocuk olunca burda kalmanın yolunu yapmaya calisio. Ay yoruluosun ben yapayım Dio ama daha yattığı yatağı kaldıramıyor; yani fazla is kotarabilen biri değil. Yani sonuçta is yapmak isteyen supurur, siler, tuvaletleri fln temizler bu sen bana sole ben yapayım Dio ama ortadaki ısı yapmio. BI de cocuk dogunca ben bakcam; baban memlekete donsun ben kalayım gibinseyler soluor. Ben cevaben gerek yok, ben cocuğuma bakarım diorm ama resmen aklına koymuş gibi. Esimi de gucendirmek istemiyorum ama onların evde olması hem ekstra is yükü oluyor bana hem de islerimden geri kaliyorumm
Günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakalım? Ben aynı işte iş - ev arası mekik dokuyorum. İş yerimde de nazar değmesin müdürüm birden melek oldu inşallah uzun sürer:) Yarın 26. haftaya giriyorum nasipse. Kasılmalarım başladı artık gece yatmaktada zorlanıyorum. Sağ olsun eşim elinden geldiğince yardımcı oluyor.
Ay kızlar, canım Cok sıkkın,
Kayinvalidemler ziyarete geldiler ve kayınvalidem şimdiden cocuk olunca burda kalmanın yolunu yapmaya calisio. Ay yoruluosun ben yapayım Dio ama daha yattığı yatağı kaldıramıyor; yani fazla is kotarabilen biri değil. Yani sonuçta is yapmak isteyen supurur, siler, tuvaletleri fln temizler bu sen bana sole ben yapayım Dio ama ortadaki ısı yapmio. BI de cocuk dogunca ben bakcam; baban memlekete donsun ben kalayım gibinseyler soluor. Ben cevaben gerek yok, ben cocuğuma bakarım diorm ama resmen aklına koymuş gibi. Esimi de gucendirmek istemiyorum ama onların evde olması hem ekstra is yükü oluyor bana hem de islerimden geri kaliyorumm
günaydın ...
nasıl kasılma ki? uykundan mı uyandırıyordoğum sancısı gibi mi?
Doğum sancısı nasıl oluyor bilmiyorum amaKarnım birden gerilmeye başlıyo gerçi internette okudum normalmiş doğum sancılarına hazırlık yazıyor.
kızlar Allah izin verirse benim de annem gelcek doğuma.Allah başımdan eksik etmesin.Şimdiye kadar ne zaman taşınsam,ihtiyacım olsa hep yanımda oldu.ama bayramda kayınvalidem ben de geleyim doğuma dedi.ben hiç istemiyorum gelmesini.çünkü benim kayınvalidem de gelince hiç iş yapmaz.bir de o kadar çok konuşur ve her şeye karışır ki.Tatillerde sabretmeye çalışıyorum ama lohusayken katlanamam gibi geliyo.hep kendi istediği olsun istiyo.ve her şeye o kadar çok müdahale ediyo ki.annem gelcek dediğim halde gelmek istedi.bi kaç ay önce bi arkadaşım doğum yaptı.eşi söylemiş annesine gelme diye.zaten hassas bi dönemde,canını sıkacak şeyler söyleme falan demiş.ama benim eşim annesine asla böyle söyleyemez.beni ezdirir yani.ama doğuma yakın annem gelcek,s,z,n gelip yorulmanıza gerek yok dicem.ne yapayım.Allah korusun o dönem zaten zor bi dönem,psikolojim bozulur,daha kötü şeyler olur diye korkuyorum.
sibelciğim teşekkür ederim valla daha bugün rahatladı kolum. ikincisi daha da etkili oluyormuş
ayyy çok zor bir durum yahuşimdilik mış gibi yap. sonra bolca dua edelim işi Allah a havale edelim... hemencecik birşeyler oluverir ve sen hiç kötü gelin konumuna düşmeden iş hallolur
kızlar Allah izin verirse benim de annem gelcek doğuma.Allah başımdan eksik etmesin.Şimdiye kadar ne zaman taşınsam,ihtiyacım olsa hep yanımda oldu.ama bayramda kayınvalidem ben de geleyim doğuma dedi.ben hiç istemiyorum gelmesini.çünkü benim kayınvalidem de gelince hiç iş yapmaz.bir de o kadar çok konuşur ve her şeye karışır ki.Tatillerde sabretmeye çalışıyorum ama lohusayken katlanamam gibi geliyo.hep kendi istediği olsun istiyo.ve her şeye o kadar çok müdahale ediyo ki.annem gelcek dediğim halde gelmek istedi.bi kaç ay önce bi arkadaşım doğum yaptı.eşi söylemiş annesine gelme diye.zaten hassas bi dönemde,canını sıkacak şeyler söyleme falan demiş.ama benim eşim annesine asla böyle söyleyemez.beni ezdirir yani.ama doğuma yakın annem gelcek,s,z,n gelip yorulmanıza gerek yok dicem.ne yapayım.Allah korusun o dönem zaten zor bi dönem,psikolojim bozulur,daha kötü şeyler olur diye korkuyorum.
Ya Aslinda kayinvaldemi olduğu gibi kabul ettim. Ama Eger şimdiden direnmezsem cocuk dogunca çıkmaz bizden. Ben yardıma ihtiyac duyarken ona hizmet etmem gerekio. Yatağını bile ben kaldırıyorum. Su an bana hicbi yardımı olmadgi gb BI De is yükü oluo. Üstelik haftaya kadar kalcaklarmis. Benm ders çalısmam lazım ama bu işlerle uğraşırken tezim için de vakit bulamıyorum(
gerçekten zorlu bir durum... aslında var ya eşinle arana fitne sokmuş gibi olmayayım ama madem bir de tez yazmakla uğraşıyorsun, bu durum tamamen eşinin ince düşünce gösterememesinden kaynaklanıyoro diyebilmeli ki anacığım benim hanım sizi çok daha iyi ağırlamak ister ama bir taraftan tezle uğraşıyor bir taraftan hamilelik siz en iyisi doğumdan sonra gelin torununuzu görün sonra sık sık yine gelirsiniz ... falan
ay ne bileyim ben. bir de sanırım yanında çok da huzurlu hissetmediğin insanların yardımı da şurda dursun gibi bir durum oluyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?