Nisan Ayı Hamişleri

kizlar allah size sabir versin kayinvalide derdim yok allaha sukur....benim kayinvalidem olmasa ben bi hicim buralarda allah basimizdan eksik etmesin onu... annemin yoklugunu aratmamak icin cirpinir durur beni cok korur allah razi olsun... doguma gelincede burda dogumdan sonra eve cikinca eve bi hafta hemsire gelir yardimci olmak icin ev temizligi yemeginden tut cocuk bakimina kadar hepsini yapar sigorta dahilinde..ama ben annemide getirtecegim yanimda olsun ilk torununu sevsin yeter canim annem benim.... sanirim ilk aylar evde adim atacagimiz yer kalmaz iki ailede ilkleri yasiyor :) gorumcem uc kat ustumuzde kaynanam teyzem 5 dakikalik uzaklikta hepsi seferber olacaklar yasasin elimi soguk sudan sicak suya sokturmazlar malum buyuk ihtimal sezeryan olacam

Allah korumuş sizi canım.. yuvanız dağılmamış çok şükür. bir şeyler yaşamadan ders alamıyoruz. Allah da bizi o yüzden imtihan ediyor. eşini çok seviyorsun maşallah... diğerlerine de Allah izan merhamet versin ne diyeyim.

offf çok kötü. ben evlendiğimden beri kayınvalidem ve görümcemle beraber dublex bir evde yaşıyorum. Eşimin onlara karşı sorumluluğuna saygı duyuyorum ve ayrıca ne kayınvalidemin ne de görümcemin bir kere bile öyle birşey yaptığına şahit olsam çok fena soğurdum onlardan. öyle birşey şimdiye kadar hiç yapmadıklarından ve asla yapmayacaklarından eminim. her ikisi de bana karşı hep ılımlı oldular ama ben de eşimle aram bozuk olsa bile asla onlara yüzümü düşürmedim. inşallah öyle de devam eder. ben bu konuda şanslıyım da eşim biraz huysuz laf aramızda

ne güzel maşallah de dilini ısır Allah bozmasın canım.

kayınvalidem normalde bize istediği zaman gelir,istediği kadar kalır.ben çalıştığım halde hiç bi işe elini sürmez.bazen canı isterse yemek yapar ama etrafı o kadar dağıtır ki arkasından ben daha çok yorulurum.bazen odama dinlenmek için gitsem surat yapar.illa onun yanında oturayım ister. ama yine de hep güleryüzlü olmaya çalıştım şimdiye kadar.bunlar ne ki.kayınvalidem gerçekten çok patavatsız bi insan.ya da gerçekten beni üzmek için yapıyo,bilmiyorum.hep beni beğenmediğini belli edecek şeyler söyler.eşim hep annem düşünmeden konuşur,amacı seni üzmek değil dedi şimdiye kadar,ben de hep buna inanmak istedim.ama en son bayramda canım çok sıkıldı.eşimin bi arkadaşı ziyarete gelmişti.onlar da yeni evliler.eşi izmrliymiş.kayınvalidem o kadar insanın içinde "benim oğluma da şöyle güzel,izmirli bi kız bulsaydın ya oğlum"dedi.öyle bozuldum ki.yine de gülüp geçtim inanın.hatta daha sonra kaç defa görümcemlere o kızın çok güzel olduğunu falan söyledi.önceden ben acaba gerçekten çirkinim de kayınvalidem ondan mı beğenmiyo diye üzülüyodum.ama kız gerçekten hiiç güzel değildi.tabi bana düşmez,Allah yaratmış ama böyle aman aman söylicek bi güzelliği falan yoktu.öyle olsa bile benim üzülcemi bile bile söylemesi patavatsızlık mı yoksa bilerek mi yapıyo anlamadım.eşimi üzmemek için hep anlamazlıktan,duymazlıktan geliyorum.ama lohusalık dönemimde üzülüp,bebeğime de bunu yansıtmak istemiyorum.anneliğin tadını çıkarmak istiyorum.

canım günaydın allah sana sabır vermiş aferim hatta helal olsun sana

valla taş olsa çatlar patlar, sahiden de çok düstursuz bir laf... bence yaşının büyüklüğü analık hakkı falan tamam ama her ne olursa olsun sen de bir insansın senin de canım var bir kalbin var. birisi haddini bildirmeli ki bir daha öyle abuk sabuk konuşmasın. ama cahil işte cahilliğine vereceksin. o bilmiyor Allahım diyeceksin ve zulüm varsa ortada en azından zalim kişi değil de mazlum olduğuna şükredeceksin.

kızlarrrrrr selamlar bizim kızımızzzzz bu ay erkek oldu :) şok şok şok...

doktor pipisini çarptı suratıma %100 erkek dedi... pipisinin resminide hediye etti bize :))

Eklentiler

• $image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 30

doktor pipisini çarptı suratıma %100 erkek dedi... pipisinin resminide hediye etti bize :))

inanmıyorum, bu kadar zaman tam göstermemiş demekki:) bana da öyle demişti doktor 12. haftada kız diye, ama senin oğlan baya sürprizciymiş canım... Allah sağlıklı evlat versin kız erkek önemli değil ama senin için zor olmuştur kıza alıştırmıştın kendini... ne yalan söyliyim benim içime senin hep oğlun olacakmış gibi geliyordu, sen kız deyince yanılmışım demiştim... hayırlısı olsun canım. ayrıca minik beyfendiye maşallah, çok yakışıklı olacak...

selamlar...
bizde dün gittik kontrole allah şükür bir sıkıntı görünmedi. yarım kilo olmuş paşam... yarın renkli ultrosona gırcez umarım iyi haberler alırız.

iki gundur adet sancisi gibi agri cekiyorum normal midir ? bide buna eslik eden bel agrim ve geceleri uykudan uyandiran bacak agrilarim oluyor normal midir korkuyorum ultrasonda rahmimin asagida oldugu soylenmisti bi problem olmaz insallah.. yarin kontrolum var ama burdakiler doktor degil ebe oldugu icin bana aciklama yapmadan eminim egzersiz yap der o yuzden sizin bilgilerinizi soruyum dedim

aaaa saglıkla kavuşasınız. zor olmuştur alıştıktan sonra . banada erkek dedimiştik dimi diye sordu doktor. degişmediyse erkek dedim. yok erkek dedi. artık degişmez herhalde. bizde benimsedik. babası oglum nasıl falan deyip duruyor. hayırlısı olsun. ultorson fotonuzda cok cok güzel maşallah. nekadar net. benim doktorum beceremiyor 2 seferdir bişey anlaşılmıyor sankı. artık ekrana sıgmıyor zaten direk kafası görünüyor hareket ettikçe ultorson aleti oyle görünüyor. bakalım yarın inşallah daha detaylı görürüz. sen yaptırdın mı detaylı ultoroson. hayırlı haberler alırız inşallah her defasında tedirgin oluyorum doktora giderken.

canım allah kolaylık versin. herkeste farklı oluyor bu hamilelik. bugun görümcemle konuştukta o da bıraz sıkıntılı geçırmıştı. çalışıyordu. belim bacagım kasıklarım felaket agrıyordu birde sürekli ayaktaydım. yürümekten falan çok felaket agrım vardı dedi. magnezyum vermiş doktor biraz rahatlamıştım dedi. rahmın aşagıda olmasıyla ılgılı bir bilgim yok. bende agrı sızı yok ama 200 300 mtre yürüyum. karnım çok acıyor. doktora soyledim normal dedi. belinde falan agrı varsa magnezyum yazayım dediydi. belim agrımıyor şuanda . çok yorma kendi. egzersiz nasıl gelir bilemiyorum. bende yürüyüş hayali kuruyodum ama pek mümkün olmuycak. hemen karnıma bir acı giriyor yürüyünce...

beimde cok ağrılarım oluyo ya.. su an sırtımın ağrısından kıvranıyorum.. yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorm.. magnezyum birazda olsa iyi geliyo..

inşallah yarın kontrolumuz var bize dua edin kızlar..

ayyyyyyyyyyyyy sahiden de şok şok şok

erkek denilip kız doğan çok gördüm de kız denilip erkeğe dönen hiiiiiiiiç duymamıştım

ay bize ne diyecekler acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…