valla taş olsa çatlar patlar, sahiden de çok düstursuz bir laf... bence yaşının büyüklüğü analık hakkı falan tamam ama her ne olursa olsun sen de bir insansın senin de canım var bir kalbin var. birisi haddini bildirmeli ki bir daha öyle abuk sabuk konuşmasın. ama cahil işte cahilliğine vereceksin. o bilmiyor Allahım diyeceksin ve zulüm varsa ortada en azından zalim kişi değil de mazlum olduğuna şükredeceksin.
inanmıyorum, bu kadar zaman tam göstermemiş demekki:) bana da öyle demişti doktor 12. haftada kız diye, ama senin oğlan baya sürprizciymiş canım... Allah sağlıklı evlat versin kız erkek önemli değil ama senin için zor olmuştur kıza alıştırmıştın kendini... ne yalan söyliyim benim içime senin hep oğlun olacakmış gibi geliyordu, sen kız deyince yanılmışım demiştim... hayırlısı olsun canım. ayrıca minik beyfendiye maşallah, çok yakışıklı olacak...
kızlar biz de 23. haftadayız.ama kilosu 443gr. dedi doktor.bana az gibi geldi.internette yazılanlara göre.sizce nasıl? sizin bebişler kaç haftalıkken kaç gr? paylaşır mısınız?
bizde bugun ayrıntılı ultoroson yaptırdık. cd olarak vermediler ama bol bol ultoroson foto verdiler tüm organları burun deliklerine kadar cektiler yanı . herbir taraftan ölçtuler sıkıntılı bır durum görünmedi çok şükür. yüzde 70 dogruluk payı vardır yazıyordu kayıtta. allahın izniyle saglıkla kavuşuruz bebecıklerimize. yalnız 2 gunde 66 gram artmışız. 566 olmuşuz. makınede makıneya degişmiyorsa. iiyi geceler...
artik tartilmaktan korkuyorum yarmagul gibi bisey oldum hamile degilkende gobegim hep onden giderdi simdi ikimetre onden gidiyor istahimda haddinden fazla acik...neyseki abur cubur yiyemiyorum .. azicik aciksam sanki yillardir acmisim gibi oluyor hemen midem bulaniyor.. su ana kadar sanirim aldigim kilo 8 olmustur gecen hafta 7 kilo aldigim kesindi...
günaydın kızlar bir aydır annemin yanındayım hiçbir iş yaptırmadı sürekli yedim yattım 6 kilo almışımbebişim 19+0 da 374 gr.dedi dr. 19+6 da kendi dr.umunn ultrasonunda 325 gr çıktı çok önemli değildir heralde o kadr fark:) ama çok kilo aldım bi anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?