kızlar merhaba ben 9+3 haftalık hamileyim.idrar yollarımda enfeksiyon çıktı.doktor amoklavin 1000 mg verdi.prospektüsünde zorunlu kalmadıkça ilk 3 ayında kullanmayınız yazıyor.aranızda kullanan var mı ? korkuyorum bu benim 2.gebeliğim ilk bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybettim şimdide tedavi olurken zarar vermek istemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar dun doktor kontrolumuz vardı.bebeğim 488 gr cıktı.herseyı normal gıdıyormus allaha sukur..30.haftadan sonra daha cok buyuyecek dedı doktor.bızım kız cok nazlı ıkı elıyle yuzunu kapattı bıde dudaklarını büzdü suratını astı.sanki neden rahatsız edıyosunuz cekmeyın kardesım cekmeyın dercesıne :)))))
bende 7 kılo aldım masallah. ısın kotusu fazla da yemıyorum ekmegı az yoyorum abur cubur olrak sadece meyve.ısın daha da kotusu hızlı almaya basladım.ne yapmak gerekıyor sızce hızlı almamak ıcın? 56 ıle basladım 63üm simdi boyum da 159 cm.
ay biz ne kadar çok benziyoruz.benim boyum 1.58. 56,5 kiloyla hamile kaldım.şimdi 64 kiloyum. benim de kızım olcak Allah nasip ederse.bi şey sorcam.sen kaçıncı haftadasın.benim bebişim de 443 gr.dedi doktor.ben kilo alıyorum.bebişim küçük.ona gıcık oldum ben de.
canım kadın dogum doktorun verdiyse sorun olmaz herhalde. çünkü idrar yolu enfeksiyonun tedavi edilmesi gerekiyormuş. sonuçta doktorun böyle olaylarla çok karşılaşmıştır. umarım sorunsuz atlatırsın. bol bol su iç. günde 3 litre falan günlük pet degilde çamaşırını sık sık degiştirmeye çalış. bide ütüle çamaşırını. geçmiş olsun. saglıkla bebegine kavuşasın. inşallah
teşekkür ederim canım cevabın için.evet tedavi edilmesi gerekiyor.ben 20 haftalık bebeğimi geçen sene enfeksiyon yüzünden kaybettim. doktor hatası yüzünden görmezden geldi enfeksiyonumu.sonra kese zarar görmüş suyum geldi.bebeğim yaşarken suyu bitti.
fakat bu ilaç fazla ağır geldi bana o yüzden sordum canım.1000 mg ve kullanan başka birileri varmı diye merak ettim.bir doktor hatası daha yaşatmasın Allah.
üzüldüm allah sabır versin. kısmet böyleymş. umarım saglıkla kavuşursun bebegine. için rahat etmesi için başka bir doktora daha danış istersen. bol su içmeyi ihmal etme. allah bebegini korusun. saglıklı günler.
Kizlar guzel anneler nasilsiniz benim bebidim bugun hetzamankinden daha az hareket etti sizce bi sorunmu var yani yorucu ve stresli bi haftasonu gecirdim dinleniyormudur acaba sert bi tekme falan atmadi hani hareket etti ama cok yavas
Kizlar guzel anneler nasilsiniz benim bebidim bugun hetzamankinden daha az hareket etti sizce bi sorunmu var yani yorucu ve stresli bi haftasonu gecirdim dinleniyormudur acaba sert bi tekme falan atmadi hani hareket etti ama cok yavas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?