Nisan Ayı Hamişleri

kızlar dun doktor kontrolumuz vardı.bebeğim 488 gr cıktı.herseyı normal gıdıyormus allaha sukur..30.haftadan sonra daha cok buyuyecek dedı doktor.bızım kız cok nazlı ıkı elıyle yuzunu kapattı bıde dudaklarını büzdü suratını astı.sanki neden rahatsız edıyosunuz cekmeyın kardesım cekmeyın dercesıne :)))))
bende 7 kılo aldım masallah. ısın kotusu fazla da yemıyorum ekmegı az yoyorum abur cubur olrak sadece meyve.ısın daha da kotusu hızlı almaya basladım.ne yapmak gerekıyor sızce hızlı almamak ıcın? 56 ıle basladım 63üm simdi boyum da 159 cm.

kızlar merhaba ben 9+3 haftalık hamileyim.idrar yollarımda enfeksiyon çıktı.doktor amoklavin 1000 mg verdi.prospektüsünde zorunlu kalmadıkça ilk 3 ayında kullanmayınız yazıyor.aranızda kullanan var mı ? korkuyorum bu benim 2.gebeliğim ilk bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybettim şimdide tedavi olurken zarar vermek istemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

canım kadın dogum doktorun verdiyse sorun olmaz herhalde. çünkü idrar yolu enfeksiyonun tedavi edilmesi gerekiyormuş. sonuçta doktorun böyle olaylarla çok karşılaşmıştır. umarım sorunsuz atlatırsın. bol bol su iç. günde 3 litre falan günlük pet degilde çamaşırını sık sık degiştirmeye çalış. bide ütüle çamaşırını. geçmiş olsun. saglıkla bebegine kavuşasın. inşallah

ay biz ne kadar çok benziyoruz.benim boyum 1.58. 56,5 kiloyla hamile kaldım.şimdi 64 kiloyum. benim de kızım olcak Allah nasip ederse.bi şey sorcam.sen kaçıncı haftadasın.benim bebişim de 443 gr.dedi doktor.ben kilo alıyorum.bebişim küçük.ona gıcık oldum ben de.

Kızlar benim akıntım pek olmuyodu ne zamandır ama olunca sümükümsü oluyo.. bide bugun biraz arttı sanki.. sizinkiler ne durumda..

ben 21.haftadayım su an canım.haftasına gore onde dedı doktor.

merhaba nisan hamişleri uzun zamandır hiç bir şey yazmamış olsamda her gün yazılanları takip ediyorum ve bende de yazılacak şeylerin biriktiğini düşündüm artık.en son ikili test sonucumun riskli olduğundan bahsetmiştim ve dünyam başıma yıkılmıştı daha sonra 3 lü test yaptırdım sonuçlar çok iyi çıktı ayrıntılı ultrasonda da down sendromu riskine dair hiç bir emare bulunmadı.bu arada bir kız annesi oluyorum kızımın adı da nil olacak inşallah bebişim 454 kg ağırlığında olmuş 22 haftama girdim ve şimdilik 5 külo aldım.bir hafta günlük ped kullanmamın sonucunda fena mantara yakalandım fitil ve krem olayı çözdü sanırsam aman günlük pede dikkat.pzt. günü tetonoz aşısı olma vakti geldi biraz tırsıyorum tabi.ve bu arada çok fena kasık ağrıları yaşıyorum oturduğum yerden zor kalkıyorum her yerim tutulmuş oluyor onun dışında bebişimin fotosunu aldım çok net belliydi şimdi ona daha bi bağlandığımı hissediyorum güzel duygularmış bunlar herkese sağlıklı günler

teşekkür ederim canım cevabın için.evet tedavi edilmesi gerekiyor.ben 20 haftalık bebeğimi geçen sene enfeksiyon yüzünden kaybettim. doktor hatası yüzünden görmezden geldi enfeksiyonumu.sonra kese zarar görmüş suyum geldi.bebeğim yaşarken suyu bitti.

fakat bu ilaç fazla ağır geldi bana o yüzden sordum canım.1000 mg ve kullanan başka birileri varmı diye merak ettim.bir doktor hatası daha yaşatmasın Allah.

üzüldüm allah sabır versin. kısmet böyleymş. umarım saglıkla kavuşursun bebegine. için rahat etmesi için başka bir doktora daha danış istersen. bol su içmeyi ihmal etme. allah bebegini korusun. saglıklı günler.

akıntı bende de çok. sık sık çamaşır degiştiriyorum. galiba rahim kendini temizliyormuş böyle. ama artık çok su gibi gelmiyor. bir ara su gibi geliyordu günde 2 3 sefer.

Gunqydin kızlar, su an Yoldayim ; bir arkadasım dogum yapcak hastaneye gidiorum. :)
Bu arada size bisi sormak istiorm. Benim eşimde hpv vardı tedavi gördü; benim smear testlerimde hiç çıkmadı; yani bana bulaşmadı. Şimdi emin olmak için hpv testi yaptircam; normal dogum Cok istiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mi?

başka doktorada gittim canım oda kullan dedi.içiyorum ilacı inşallah birşey olmaz yavruma.güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.

Kizlar guzel anneler nasilsiniz benim bebidim bugun hetzamankinden daha az hareket etti sizce bi sorunmu var yani yorucu ve stresli bi haftasonu gecirdim dinleniyormudur acaba sert bi tekme falan atmadi hani hareket etti ama cok yavas

Kizlar guzel anneler nasilsiniz benim bebidim bugun hetzamankinden daha az hareket etti sizce bi sorunmu var yani yorucu ve stresli bi haftasonu gecirdim dinleniyormudur acaba sert bi tekme falan atmadi hani hareket etti ama cok yavas

Günaydın canım bu dönemlerde bebişlerin hareketleri tutarsız oluyormuş merak etme korkulacak birşey yok

dün aynı endişeyi ben de yaşadım sonra hadi kızım dedim biraz göbeğime hafif hafif bastırdım. zorla uyandırdım azıcık hareket etti yine uyudu

ama bu sabah çok şükür epeyce hareketliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…