Kizlar ben hala nezleyim yaa iki hafta oldu Fazla degil ama burnum hep tikali siz nasilsiniz minisler nasil ?
Bisey daha sorabilirmiyim eslerinizin size karsi nasil hani ben bekliyorum esimden karni oksasin sevsin kimildasin diye beklesin ama yok hic oyle degil tamam bana bir kilo falan tasitmiyo sunu ye bunu ye falan diyo ablam dediki kadinlar hamile olduklarini ogrendiklerinde anne oluyorlar erkeklerde kucaklarina aldiklarinda :) sizce dogrumu
selam...
ben şanslıyım galiba eşim üstüme titrerdi herzaman. şimdide öyle. saolsun nazıma kaprisime dayanır. dün temizlik yaptım nazlandım biraz. istersen birini tutalım 15 günde falan gelsin derin temizligini yapsın. camı kapıyı sılsın. sen biraz kendini kollamıyon. bişey yapma falan. dogumdan sonra yemek falan içinde birini bulalım sen sade bebegimizle ilgilen falan. çok hoşuma gitti. bir herzaman dinlemiştir karnımı. şimdilerde keyfi pek yerinde oda tekmeleri hissediyor. konuşuyor. öpüyor sanki bebegi öper gibi garip sesler yapıyor. gdıklıyor. bende sen beni sevmiyon oglunu seviyon diye kapris yapıyom. işten gelince önce beni öpüyor sonra bebecik ne yapıyor uyoyomu diye onuda öper işe giderkenden beni öpmeden gitmezdi. şimdi karnımı öpmeden gitmiyor. ay seviyorum kocamı çok seviyorum.
canım benim eşim de öyle, zaten bebek sürpriz yaptı bize... daha hala baba olacağı fikrine alışamadı, hala kızını benden kıskanmakla meşgul :) ablan da çok doğru söylemiş. çoğu erkek için geçerli bir söz. eşim gelip karnımda elini gezdirmez, her dakka napıyor diye sormaz ama azıcık iş yapsam yoruldun, sıkıştırma bebeği rahat bırak falan diyor :) bu da benim züğürt tesellim :) bak senin kocan da sana hiç birşey taşıtmıyormuş ne güzelhem bebekler doğsun görürüm ben onları.
dün işten geldi, beni öptü hemen üstünü değiştirmeye giderken babası sana darılıyoruz ama dedim. ben çok yorgunum sen nediyosun dedi. ben de o doğunca ben seni görürüm koştur koştur kızını özleyip eve geliceksin dedim, güldü...
ay canım maşallah de, Allah nazarlardan korusun... erkek kardeşim de 6 ay önce baba oldu o da aynen öyleydi :) yazık şimdi askerde nasıl özlüyor oğlunu hem nasıl.
Günaydın kızlar dün kontrolüm vardı şeker yüklemesi yapıldı bana. Doktorum 100 gr lığı uygun gördü. İlk önce kan aldılar sonra 2 plastik bardak şekerli su içirdiler saat 9.50 de. Sonra 12.50 ye kadar aç kaldım ve her saat başı kan aldılar. Glikozu içerken mideniz bulanıyor biraz ama yine de çok kötü değildi. Sadece aç kalmak zor geliyor insana. Eğer istifra ederseniz test geçersiz kalıyor bilginiz olsun. Bu arada oğluşum çok hareketliydi maşallah:) Doktorum günde en az 5 kez bebeğin hareketlerini hissetmen lazım dedi. Boyunu sordum artık ölçülmez çünkü büyüdü iyice kıvrılıyo dedi. 14 Ekim'de doğum iznine çıkma hakkını kazanıyormuşum. Son 3 haftaya kadar çalışıbilirsin dedi. Yani bir aksilik olmazsa 12 Kasımda izne çıkıcam.
Kızlar ben de sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim, amniyosentez sonucumuz temiz çıktı Allah'a çok şükür, tetenoz aşımızı da olduk hiç ağrı olmadı ben de, doktor tek doz yeterli ikinciye gerek yok dedi, ultrasonda o kadar hareketliydi ki çok şaşırdım ben o hareketleri hissetmiyorum ama kızım içerde gayet spor yapıyo kendi kendine, bu arada kilolar aldı başını gidiyo şöyle fit bi anne olamicm galiba iştahım çok açık
slm kızlar,
öncelikle sevgili heper gözün aydın canım, inşallah sağ salim kucağına da alırsın miniğini. benim salı kontrolüm vardı, gitmişken ayrıntılı usg istedi doktorum, yaptırdık, herhangi bi sorun görünmedi Allaha şükür bebeğimde. şeker yüklemesi de istedi doktor, çarşamba günü gittim, 50 mg şekerli su içtim, 1 saat sonra kan alındı tekrar. sonucum için az önce doktorumu aradım ama malesef 140 ın altında olması gereken değer 150 çıkmış benim. haftaya tekrarlamamız lazım dedi, bu defa 100 mg yükleme yapılacak,
inşallah iyi sonuçlar çıkar. Sevgili Duygu senin sonuçların nasıl çıktı?? umarım iyidir. bir de yükleme yapılmadan 12 saat önce yemeği bırakmak gerekiyormuş diye bişi okudum az önce, doğruluk payı ne acaba?? eğer doğruysa ben akşam yemeğinden sonra kavun yedim, bir de yatıp uyuduktan sonra bi ara eşim mevye getirdi, onları yedim. acaba yüksek çıkmasında etkili olmuş mudur bunlar?? bu konuda bi fikri olan var mı aranızda???
Kızlar ben de sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim, amniyosentez sonucumuz temiz çıktı Allah'a çok şükür, tetenoz aşımızı da olduk hiç ağrı olmadı ben de, doktor tek doz yeterli ikinciye gerek yok dedi, ultrasonda o kadar hareketliydi ki çok şaşırdım ben o hareketleri hissetmiyorum ama kızım içerde gayet spor yapıyo kendi kendine, bu arada kilolar aldı başını gidiyo şöyle fit bi anne olamicm galiba iştahım çok açık
W
Cok sukur canim tebriklerrr allah herkesin bebegine saglik versin cok secind cidden bende kilo almaya calisiyorum yaaa :)
slm kızlar,
öncelikle sevgili heper gözün aydın canım, inşallah sağ salim kucağına da alırsın miniğini. benim salı kontrolüm vardı, gitmişken ayrıntılı usg istedi doktorum, yaptırdık, herhangi bi sorun görünmedi Allaha şükür bebeğimde. şeker yüklemesi de istedi doktor, çarşamba günü gittim, 50 mg şekerli su içtim, 1 saat sonra kan alındı tekrar. sonucum için az önce doktorumu aradım ama malesef 140 ın altında olması gereken değer 150 çıkmış benim. haftaya tekrarlamamız lazım dedi, bu defa 100 mg yükleme yapılacak,
inşallah iyi sonuçlar çıkar. Sevgili Duygu senin sonuçların nasıl çıktı?? umarım iyidir. bir de yükleme yapılmadan 12 saat önce yemeği bırakmak gerekiyormuş diye bişi okudum az önce, doğruluk payı ne acaba?? eğer doğruysa ben akşam yemeğinden sonra kavun yedim, bir de yatıp uyuduktan sonra bi ara eşim mevye getirdi, onları yedim. acaba yüksek çıkmasında etkili olmuş mudur bunlar?? bu konuda bi fikri olan var mı aranızda???
Gözünaydın çok sevindim. Allah hepimizin bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
çok sağol canım kaç kilo aldın sen benim 6 oldu, boy da kısa olunca kötü oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?