(null)
Sen uzulursen bebisinde uzulur neolur yapma aslinda biz ilgi bekliyoruz ama beklentide gelmeyince boyle oluyoruz anem degilde benimde kayinvalidem gil okadar bebek istiyolardiki simdide sanki hic umurlarinda degil gibi nezle old
Kac hafta bi corba yapip gel iyi gelir demediler su bebege saglikliymis gel ye demediler benimde plesentam asagidaydi baslarda yaam lazimdi aldirmadilar bisey olmaz doktora gittin kendi krndine skinti yaptin dediler sanki ben istemisim gibi yatmayi insan beklemedifi seyler yasayinca hele de hamileyken cok kotu oluyor keske annem
Yanimda olsaydi benimde annemlere gittigomde bir tek cop bile kaldirmiyordubanada. Ben kayinvalidemi annem gibi severim hic bir kotulugunu gormedim ama gel gorki bu siralar her yaptigi batiyo
ben hassas davranmıyorum canım inan hamileyim diye alınganlık yapmıyorum ne naz yapıyorum ne kapris.. tek istediğim annemin yüzü gülsün torunum olucakdiye sevinsin istiyorum birazcık ya birazcık sevinsinler.. ama yok ne oldu bilmiyorum annemin ruh hali değişti iki günde.. resmen küstü suratıma bile bakmıyor geldiğinden beri aman nereyi gezdirsem nereye götürsem diye şaşırdım resmen.. ama yok yok yok.. resmen kalbim sıkışıyor bu yaptıkları yüzünden..
kaynanam ve eltim daha candan daha yakın bana inan.. onlar nasıl mutlu nasıl seviniyorlar..
(null)
canım benim sagol.. annemin derdi neymiş biliyormusunuz kızlar?
dün sabah bunalım bunalım şarkılar dinliyordu daraldım artık " anne içim karardı başka birşey yokmu televizyonda?" dedim.. buna kızmış ben hep onu tersliyormuşum kızarak konuşuyormuşum.. bu yüzden gitmeye kalkmış.. çocuk gibi ya.. anne sen farkındamısın diyorum kapattın kendini diyorum kabul etmiyor hayır ben suçluymuşum.. uzatmadım daha fazla.. papatya ve melisa çayı ikram etmiştim fayda etti sanırım sakinleşti..
(null)
(null)
Kizlar benim bebegimin tekmeleri sertlesmedi yani hep ayni tempoda doktorami gitsem diyorum daha guclu daha sık hissetmek istiyorum kOrkuluyun endiseliyim bebegim iyimi diye
sen kilolu musun.. o nedenle de cok sert duymuyo olabilirsin..
eee kızlar bebişlerden naber? bizim sıpa büyüdü iyice tekmeler sertleşti, bu ay şeker yüklemesi yapılacak doktora gidince sağlık ocağında da tetenoz aşımı olucam..
ismi konusunda eşim " eymen " ismine karar verdi.. bende beğendim Allah nasip ederse bu ismi koyucaz kuzuma..
bir an önce doğsun istiyorum bazen.. bazen çok korkuyorum doğumdan.. zaman yaklaştıkça karışıyor duygularım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?