(null)
(null)
(null)
Selam kızlar. Bizde yarın 28. haftaya giricez nasipse. Bu arada hafta sonu bebek odamızı aldık 3 hafta içinde gelir dediler. Bakalım beğenecek misiniz?Eki Görüntüle 507309
Rengini değiştirdik krem olan yerleri mavi yaptırdık. Kare camı oval yaptırıp perdesini mavi yaptırıp kurdelayla tutturucaklar.Köşedeki tekli dolap içinde kapak yaptırıyoruz. Onunda perdesi mavi olacak. İnşallah güzel olur geldiğinde.
canım endişelenme her bebegin gelişimi farklı oluyor bizim sıpa 2.5 hafta önden gidiyormuş boy kilo hep normalin üzerinde belki bu yüzden yeri dar geliyor olabilir :)
(null)
Selam kızlar. Bizde yarın 28. haftaya giricez nasipse. Bu arada hafta sonu bebek odamızı aldık 3 hafta içinde gelir dediler. Bakalım beğenecek misiniz?Eki Görüntüle 507309
Rengini değiştirdik krem olan yerleri mavi yaptırdık. Kare camı oval yaptırıp perdesini mavi yaptırıp kurdelayla tutturucaklar.Köşedeki tekli dolap içinde kapak yaptırıyoruz. Onunda perdesi mavi olacak. İnşallah güzel olur geldiğinde.
Aaaaa cok guzelmis icinde buyumek nasip eder ins biz daha bakmadik ya erken diyorum ben braz soyle 8 aylik falan olalimda bende beyaz dusunuyorum ve pembe aksesuarlar :) allah nasip ederse tabii
ha bişey daha soracaktım, yanlış hatırlamıyorsam sen ankaradaydın
sitelerde fiyatlar nasıl. ben masif isityorum, internetten baktığım kadarıyla masif tek bir yatak 3 bin 4 bin lira da
iki gundur adet sancisi gibi agri cekiyorum normal midir ? bide buna eslik eden bel agrim ve geceleri uykudan uyandiran bacak agrilarim oluyor normal midir korkuyorum ultrasonda rahmimin asagida oldugu soylenmisti bi problem olmaz insallah.. yarin kontrolum var ama burdakiler doktor degil ebe oldugu icin bana aciklama yapmadan eminim egzersiz yap der o yuzden sizin bilgilerinizi soruyum dedim
(null)
canım ben şimdilik bunları aldım;
3 tane hem uzun hem kısa kollu çıtçıtlı badi, 2 takım pijama bir tanesi kendinden patikli.. 4 çift çorap, bir tane kauçuk cam biberon, bi tane ayakkabı aldım..
iki tane örme yelek ve patiklari, örme battaniye, bebek banyo havlusu ve bir kaç tane daha pijama bunlarıda annem getirdi..
ben şimdi ek olarak bir iki tane şapkalı çıtçıtlı tulum, alt açma takımı ( şu ayıcıklı olanlardan oto koltuğuna koymak için) , birde çarşıda gördüm battaniyesiyle takım bebek kıyafetleri var 55 tl felan fiyatı hastane çıkışı gibi ama klasik takımlardan değil desenleri felan kumaşları çok güzel.. onlardan alıcam bir takım da yeter şimdilik zaten hemen büyüyorlar elimizde patlamasın ciciler :)
(null)
ay çok güzel kıyafetler var canım bende beğeniyorum ama annem alma çocuğun gelişimini bilemezsin diyor alırsın elinde kalır diyor.. bende o yüzden sadece yeni doğan alışverişi yapıyorum.. ayyy erkek çocukları içinde ne güzel şeyler yapıyorlar valla insan almamak için zor tutuyor kendini :)
bu arada bizim park yatağımız :)
(null)
(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?