Nisan Ayı Hamişleri

eymen isminin anlamıda çok güzel en uğurlu hayırlı olan anlamında.. ayrıca peygamber efendimizin dadısının ismiymiş..

valla şu şeker yüklemesinden tırsıyorum kalsiyum haplarını bile içerken zorlanıyorum o şekerli suyu nasıl içicem bilemiyorummmm

Ben onların tepkilerine kurban olurum. Öyle icimde oynasiveriyor; hele BI gece acikmistim nasıl durmadan tekmeledi, esim bile noluyoz dedi

Selam kızlar. Bizde yarın 28. haftaya giricez nasipse. Bu arada hafta sonu bebek odamızı aldık 3 hafta içinde gelir dediler. Bakalım beğenecek misiniz?

Rengini değiştirdik krem olan yerleri mavi yaptırdık. Kare camı oval yaptırıp perdesini mavi yaptırıp kurdelayla tutturucaklar.Köşedeki tekli dolap içinde kapak yaptırıyoruz. Onunda perdesi mavi olacak. İnşallah güzel olur geldiğinde.

Aaaaa cok guzelmis icinde buyumek nasip eder ins biz daha bakmadik ya erken diyorum ben braz soyle 8 aylik falan olalimda bende beyaz dusunuyorum ve pembe aksesuarlar :) allah nasip ederse tabii

canım endişelenme her bebegin gelişimi farklı oluyor bizim sıpa 2.5 hafta önden gidiyormuş boy kilo hep normalin üzerinde belki bu yüzden yeri dar geliyor olabilir :)

Canim benmi co pimpirikli bilmiyorum birgun oluyot tekmeler donmeler birgun oluyor cok sakin cikolata falan yiyorum zorla iynadin diye o derece yani ayin 18 inde yle randevum vat daha cok var ama ultrasyon istiycem tekrar kndin odemn lazim diyorlar ama onemli degil hem bebEgimi ozledim:)

çok güzelmiş canım

Allah hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı ve bu güzel odada onu huzurla büyütmeyi nasib etsin

Aaaaa cok guzelmis icinde buyumek nasip eder ins biz daha bakmadik ya erken diyorum ben braz soyle 8 aylik falan olalimda bende beyaz dusunuyorum ve pembe aksesuarlar :) allah nasip ederse tabii

ha bişey daha soracaktım, yanlış hatırlamıyorsam sen ankaradaydın

sitelerde fiyatlar nasıl. ben masif isityorum, internetten baktığım kadarıyla masif tek bir yatak 3 bin 4 bin lira da

ha bişey daha soracaktım, yanlış hatırlamıyorsam sen ankaradaydın

sitelerde fiyatlar nasıl. ben masif isityorum, internetten baktığım kadarıyla masif tek bir yatak 3 bin 4 bin lira da

Günaydın canım evet Ankara'da oturuyorum Sitelerden aldık 2500 TL nakite zor aldık hepsini. Sitelerde fiyatlar uçmuş resmen. Daha önce beğendiğim bi takım vardı 2900 dü yanlış hatırlamıyorsam 1-2 ay olmuştu fiyatını soralı geçen hafta gittiğimizde 3900 dediler.Beğenmediğin takıma bile 2500 'den aşağı demiyorlar. Revindell bende chicco dan aldım biberon. Birisi küçük boy cam diğeri büyük boy plastik bi tanede kauçuk emzik ve emzik zinciri aldık. Toplam 90 TL tuttu. %20 indirimli haliydi bi de herşey çok pahalı ya.Kızlar birşey danışmak istiyorum size malum bizim bebişler kış bebeği olacak şu içlerine giydirilen çıtçıtlı badiler var ya onları uzun kollu mu alacak sınız yoksa kısa kollu falan mı bi de kaç tane alacaksınız Ben bir tane hastane çıkışı aldım 20 li. İki tane 5 li zıbın seti aldım. 6-7 tane tulum , 5-6 tane çorap , mevlüt takımı, iki tane penye battaniye, bir tane peluş battaniye, bir tanede kayınvalidem polar battaniye yapmış.

Bunlara Braxton Hicks kasılmaları deniyor bildiğim kadarıyla. Ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki siteden bulabilirsin

Braxton Hicks kaslmalar-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

canım ben şimdilik bunları aldım;
3 tane hem uzun hem kısa kollu çıtçıtlı badi, 2 takım pijama bir tanesi kendinden patikli.. 4 çift çorap, bir tane kauçuk cam biberon, bi tane ayakkabı aldım..
iki tane örme yelek ve patiklari, örme battaniye, bebek banyo havlusu ve bir kaç tane daha pijama bunlarıda annem getirdi..

ben şimdi ek olarak bir iki tane şapkalı çıtçıtlı tulum, alt açma takımı ( şu ayıcıklı olanlardan oto koltuğuna koymak için) , birde çarşıda gördüm battaniyesiyle takım bebek kıyafetleri var 55 tl felan fiyatı hastane çıkışı gibi ama klasik takımlardan değil desenleri felan kumaşları çok güzel.. onlardan alıcam bir takım da yeter şimdilik zaten hemen büyüyorlar elimizde patlamasın ciciler :)

Alt açma takımı benimki gibi sanırım. Bende aldım ondan. Ben 3 tane uzun kollu çıt çıtlı badi 4 tane sıfır kol çıt çıtlı badi. 3 tane kendinden patikli pijama.9-12 aylık eşofman altı aldım bi tane. 2 tanede annem almış. Sağ olsun annem ceket, pantolon, yelek,patik,şapka ördürüyor maviş maviş:) Dayımın eşi de bebek arabasının üzerine örtmek için battaniye örmüş.

ay çok güzel kıyafetler var canım bende beğeniyorum ama annem alma çocuğun gelişimini bilemezsin diyor alırsın elinde kalır diyor.. bende o yüzden sadece yeni doğan alışverişi yapıyorum.. ayyy erkek çocukları içinde ne güzel şeyler yapıyorlar valla insan almamak için zor tutuyor kendini :)

bu arada bizim park yatağımız :)

Eklentiler

• $image.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 44
Kizlar bugun cok mutluyum kizim cok hareketli sabahtan beri durmuyor endiseleniyordumya cok yavas diye icim rahat bugun birde benim gorumcem ablam falan tecrubeli olduklari icin yani uzun kollu atlet almayalim diyorlar cunku o fazla oluyormus kisa kollular varya sifir degil onlar kullaniliyormus yani bilginize bende dedim usumezlermi yazzik tam kisin ortasi falan onlarda dediki bi uzun kollu atlet uzerine uzun kolku ince badi onun uzerine hirka giydirdigini dusun asil ozaman yazzik o cocuca terler sıkilir dediler aslinda mantiklida geldi bana bizim ev kaloriferli tamam cok sicak olmuyor ama 22 derece falan iyi olur heralde bebis icin ama ben yattigi odada kalorifer yakmayi dusunmuyorum cunku kalorifer bebegin yattigi odada cok saglikli degilmis ben daha bisey almadim israrla 7 aya gir ondan sonra alalim diyorlar bende ok diyorum

Canim gule gule kullanin cok guzelmis yataginiz valla bende sana katiliyorum erkek cocuklari icin cok cool seyler var :) hele hirkayla sapka giydiriyorlarya bayiliriyorum
Canim yanlis anlamassan sana bisey sorucam cahillime ver yani bu park yatak dedigimiz olay yurt disinda seyahat yatagi olarak biliniyor yani bebk kucukken seyahata cikarsan bu yatak kucucuk oluyor gittigin yerde bebisine acik yatak yapiyorsun bebis rahat yatiyor yani ben yurt disinda hic evlerde devamli yatmalari icin aldiklatini gormdim yani benim soylemk istedigim bebek icin cok rahat olacagini dusunmuyorum tabi bu benim sahsi fikrim hani nekadar saglikli olur devamli orda yatmadi bebisin birde cok alcak olmuyormu onlar bebis kucukken senin icin rahat olurmu acaba benim fikrim normal yataklardan alsan daha iyi degilmiydi acaba yinede bebis senin ama soylemek istedim canim yanlis anlamafin demi

estağfirullah canım ne cahilliği..
türkiye de aktif olarak kullanılıyor bu park yataklar evet tatile yada başka bir yere giderkende toplayıp çanta şeklinde götürebiliyoruz.. hem oyun parkı hemde normal yatak olarak 36 aya kadar kullanabiliyorsun.. daha uzun süre kullananlarda var.. benim evim müsait olmadığı için karyola alamadım ben ayrıca yarın öbür gün çocuk büyüdüğünde karyolada yatmak istemeyebilir o yüzden katlayıp gardolabın üzerine koyabilirim dedim.. sağlık açısından şöyle diyebilirim bu park yataklar çeşit çeşit kalite kalite oluyor canım, karyolalarında yapımında kullanılan boya ve cilalar gibi düşün organik boya kullanılanlar da var normal ahşap boya kullanılanlarda var.. park yatağın içinde de normal pamuk uatağı var yine uyku seti yerleştiriyorsun içine.. sorun yaratmıyor yani

ayyyyyy ne güzel canım kızın annesini üzüldüğünü anlamış bak nasılda tepki veriyor sana :)

tv de doktorlar da söylüyor kat kat giydirmeyin çocukları zaten evlerin çogu doğalgazlı yani eskisi gibi soba derdi yok :) hem ne kadar koruyup kollarsak hasta oluyor çocuklar..

Kızlar merhaba,
Tatildeydim 15 gündür. Deniz kızımla denizlere girdik, yüzdük:) Bel ağrılarıma acayip iyi geldi, günde en az 1 saat yüzmek. Tamamen kesildi diyebilirim ki bayramda oturup kalkmam bile eziyet veriyordu. 1 haftasında da annemle babamın yanındaydık. Toplam aldığım kilo 9 kilo oldu, iyice dobişleştimm:))
Tatile gitmeden önce ben de ayrıntılıya girdim. Çok şükür bir sıkıntı yok. Babasına benzettim ben. Dolayısıyla kayınvalideme:)) Güzel kadındır ama. Gençliğini Cansu Dere'ye benzetiyorum. Ayrıca kıpır kıpır hanımefendi. Hatta son iki gündür miğdeme vuruyor. Sabah bulantılarım oluyor bu ara. Gynefron, Dekavit ve magnezyum desteği verdi doktor. Geçen gece magnezyumu aç karnına içip yatmışım, hayatımın en kötü miğde ağrısıyla uyandım. Aklınızda bulunsun 3 yudum soğuk süt, 5 dk sonra da iki lokma ekmek bıçak gibi kesiyor bu ilaç kaynaklı miğde ağrılarını.
Birde burun kanamalarım başladı bir kaç gündür. Normalmiş. Ama hoş değil, sabah aniden bir hapşurdum bütün elim, üstüm kan oldu.
Genel olarak sizde de durumlar iyi görünüyor. Son 3 aylık döneme az kaldı. Zaman ne kadar çabuk geçiyor yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…