sana da kıyamaaamm:) ciddiyetle söylüyorum ki işiniz çok zor. ben kurtuldum, darısı başınıza:)
amanınnnn beendee bankadaydımmm Allahh kimseyi düşürmesnn yaaaaaaaaaaaaaa
sanki benden kahverengiye yakin akinti gelmis sariyla karisik
digeride boyle gitti off ya moralim cok kotu . suratim dusuk esimde yuzum dustu diye bana tavir yapiyor
normal birseymis bunlar zil takip oynamami istiyor sanirim
elimde degil napayim duserse uzulmeyeyim mi? hayret birsey destek olucagina kostek
iyice bozdu moralimi ya.
Allah korusun canım kötü düşünme. Benimde akıntım çok kireç gibi oluyor. Rahatsız edici.
ama sen asla kötüye yorma. kimseyide kafana takma. bişiylerle uğraş kafanı dağıt. yada vur kafayı yat uyu iyi gelir.
yada çık dolaş.
evet şaka gibi geliyor dimi :) rüya gibi :) tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
sanki benden kahverengiye yakin akinti gelmis sariyla karisik
digeride boyle gitti off ya moralim cok kotu . suratim dusuk esimde yuzum dustu diye bana tavir yapiyor
normal birseymis bunlar zil takip oynamami istiyor sanirim
elimde degil napayim duserse uzulmeyeyim mi? hayret birsey destek olucagina kostek
iyice bozdu moralimi ya.
Kızlarr bugün sağ kasıgım batmaya başladı sizdede böyle ara ara batmaar oluyormu..
Bugün toplasam 5-6 defa battı ama sert
Kızlarr bugün sağ kasıgım batmaya başladı sizdede böyle ara ara batmaar oluyormu..
Bugün toplasam 5-6 defa battı ama sert
sagol canim ilgin icin
kizimi uyutup bir film izliyeyim bari bugunde cok yordum kendimi markette 2 saat dolandim aptal gibi.
ins birsey olmamistir. hep diyordum 21 mayis gibi giderim dr diye ama seytan durtuyor yarinmi gitsem diye
sonrda vajinal ultrasonu hatirliyorum vazgeciyorum off kafam karisik zaten dr da birsey yapamiyor
en fazla progestan veriyor zaten oda ise yaramiyor.
sana da kıyamaaamm:) ciddiyetle söylüyorum ki işiniz çok zor. ben kurtuldum, darısı başınıza:)
yeni yazı: domestik günlük
EVET ÇOK OLUYOR , SAĞ BATIYOR , SOL BAtıyor , ANİ SANCI GİRİYOR. HATTA ŞUANKİ GİBİ.
HATTA BÖYLE KANEPEDEN KALKARKEN FİLAN HEMEN BATIYOR CANIM. ALIŞTIM ARTIK :)
canim ben ydisindayi burdada tr deki gibi tlf edip soramiyorsun maalesef.Bak guzelm bizim tek yapabilcegimiz sey temkinli olmak. Doktorunu ara sor bakalım ne dicek. Önceki düşüklerinde de bunu yaşadığını anlat. Ama sakın stres yapma, stres bizim en büyük düşmanımız. Biliyorum icini rahat tutman zor. Ama elinden geldiğince, bebişin için yap bunu
Allah seni de bebisini de korusun
canim sen karindan ne kadarlikkenden baktirdin? herkes birsey olmaz diyor ama benimde icim rahat degil annemde siki siki tembih ettiBencede iyi olur, birde kendini dinleme sürekli, yoksa sana olan şey 2 katı büyüklüğünde gelir.
İçin rahatlıyacaksa git doktora. birde 3 ay kendimizi kollamalıyız. marketlerde dolapların önünde çok durma. acayip soğuk hemen üşütürsün, ayrıca gaz yapar.
kendini kolla, yorma, üzme falan standart şeyler işte :)
ayrıca senin için önemli not: vajinadan ultrasyona sakın girme ben öyle yaptım. hatta bana imza attırdılar kabul etmiyorum diye, doktorum beni sonra acile götürdü karnımdan baktı. keseyi görmüştük 8,7 mm :)
Aman sakın o hataya düşme gerçi bişiy olcaksa düz yoldada olur ama sen genede kendini sağlama al canım. benden tavsiye
ya sanki böyle her an regl olucakmışım gibi oluyorrrrrrrrrr :26:
Canım benim de sat 1 nisan, 1 mayıs da 62 çıktı, iki gün sonra 380 çıktı, cumartesi gene baktır dedi doktor, sen bi daha ölçtürdün mü
canim ben ydisindayi burdada tr deki gibi tlf edip soramiyorsun maalesef.
birde en erken gitsem yarin gidebilirim oda illaki vajinal bakmak isticek ondan da be supheleniyorum.
Adamda bakmadan eye gore ilac vericekki acaba karindan gorunme ihtimali hic yokmu bilmiyorum
canim sen karindan ne kadarlikkenden baktirdin? herkes birsey olmaz diyor ama benimde icim rahat degil annemde siki siki tembih etti
sakin girme diye.
bugun cok yordum kendimi bundan sonra daha dikkatli olucam sagolsun esiminde ev isiyle hic ilgisi yok
bir bulasik yikatabiliyorum yarin yine yikaticam birde ev supurtucem bakalim ya kizmda boyle olmadim hic her iside yaptim.
Kızlarrrr çin takvimine baktınızmııııı??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?