- 16 Ağustos 2010
- 237
- 5
- 318
Paraya kıyıyoruz kuzumda bebişin masrafları baya tuttu. Benim görümcemde kayınvalidemde yakınımda ama kimse olalı olmuyor millet iyi gün dostu yaniDün hem ağladım hem temizlik yaptım. Kayınvalidem bana gelince hasta olur görümceme gidince canlanır Tırlatıcam artık kafayı.
Bu arada çalışan annelere sormak istiyorum 32. haftada izne çıkacakmısınız yoksa 37. ye kadar çalışacakmısınız. Benim 14 Ekim'de iznim başlıyor ama şu bayramı geçirip sonra çıkmayı düşünüyorum.Oğlumla daha fazla birlikte olurum diye. 32. haftada çıksam doğumdan sonra 56 güncük evde kalabiliyorum
Kizlar sabah Wc ye kalktigimda tuvalet kagidinda kahverengi leke gordum sonrak devamli kontrol ettim ve bazen kahvernengi leke bazen sari cumartesi cok yorulmustum butun gun ayaktaydim acaba ondan olabilirmi doktoru arasammi yoksa normalmi korktum birden yaa
(null)
(null)
Kizlar sabah Wc ye kalktigimda tuvalet kagidinda kahverengi leke gordum sonrak devamli kontrol ettim ve bazen kahvernengi leke bazen sari cumartesi cok yorulmustum butun gun ayaktaydim acaba ondan olabilirmi doktoru arasammi yoksa normalmi korktum birden yaa
(null)
Ya bu hollandada doktoru aramak pek kolay degil bikere daha boyle olmustu ve biz ebemizi aramistik eger devam ederse tekrar arayin ama cok korkulacak bisey degil demislerdi simdi sabahtan beri yataktayim agrimda yok bi kac kez daha geldi bakalim bekliyorum cogalirsa yada agrim olursa ararim cvbi bilgigim halde yinebekleYin diycekler[/QUOT
herseyin doali makbul ya bunlarda ondan boyle normal der gonderirler... burdaki insanlarin hepsi uzman olmus bu doktorlar sayesinde ebeyi arayanin disli biri olmasi lazim anca hakindan gelirsiniz canim cook gecmis olsun insallah dedikleri gibi normal biseydir ...bende 4. ayimdan beri sisiyorum ayak bileklerim davul gibi oluyor yurusem bile gecmiyor yuzum elim dizlerim bile sis normal oldugunu soyledi herseyiimin ftg cektim gorsun bakalim nasil normalmis carsamba kontrolumuz var baakalim
ayyyy canim cok az kalmis seninde artık offff ağzım burnum diyene kadar büyüdü sıpalarrrrr
(null)
(null)
(null)
ay kızlar çok fena bir rüya gördüm yine ben ağlayarak uyandım..
kucağımda 6 aylık bir bebek şarkı söylüyor bana ama o kadar duygusal bir şarkıydı ki o minik sesiyle.. ben şarkıyı dinlerken kollarımda uykuya dalar gibi öldü.. ayyy çok fena oldu içim
ay canim normalmi bu bir anda acildi iştahım noluyor bana diyorum kendi kendime..
az önce 2 tane biber bir tane salatalık turşusu ve peynir yedim... hala yiyebilirimmmmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?