Nisan Ayı Hamişleri

Canım ya kusura bakma, ben aslında paraya kıyın derken kabalık yapmak istemedim anlamışsındır. Sadece etrafımda kendi temizliği gayet güzel halledebildiği için eve yardımcı birini çağırmaya gerek duymayan insanlar var. Ben öyle değilim:) Öyle bile olsanız bu dönem derin temizliğe girmemeniz ve alışık olmasanız bile bir kadın ayarlamanız gerekir demek istedim. Kıyamam sana, ağlayıp üzme kendini. Sen bebeğin sağlıklı ya, başka hiç bir şeye üzülmemeye çalış.

Çalışırken 3 arkadaşım doğum yapmıştı, 3'ü de 37. haftaya kadar dayanmaya çalıştı. Sağlık problemin olmazsa 37'ye kadar dayan bence. Sonra bebişten erken ayrılmak zor gelir:)

Panik yapma bence de ama hemen haber ver bence doktoruna. Ayakta da fazla kalma.

çok yorulduysan olabılır lekelenme bende 10 gun önce falan kanama geçirmiştim. öncesinde biraz yürüyüş falan yapmıştım. kendimi gayet ıyı hisediyordum ama bebek yorulmuş herhalde. nasıl yürüyorsam artık ama az gelmişti panıkledim hemen doktora gittim. ama bebegim bir hareketlıydıkı sankı benı sakınleştırmeye çalışıyor gibiydi. önceki günlerde 2 3 kere ancak hissediyordum hareketlerini. kendi kendime hareketleri neden azaldıkı falan diye düşünüyordum. demek yorulmuş dinleniyordu. doktor serum falan verdi. progestan hap olarak kullandım bır kutu. dinlencen dedi. yatcan dedi. sonra kahverengiye dondü. sonra ben kendimi iyi hissediyorum sıkıldım evde markete gidem dedim. gelince 2 3 damla yine kanama oldu. kontrolde soyledim. bak senı uyarıyor çok yorma dıyor dedi bir daha baktı herşey ıyı gorunuyor plasantada falan sıkıntı yok dedi. artık dikkat etmeli . zaten egilip dogrulmak bu hafta sıkıntılı oluyor. sende doktoruna bır gorun. plasanta nasıl bebegın kalp atışları nasıl. ayagının altına yastık koyup dinlen. içini de ferah tutmaya çalış.

Ya bu hollandada doktoru aramak pek kolay degil bikere daha boyle olmustu ve biz ebemizi aramistik eger devam ederse tekrar arayin ama cok korkulacak bisey degil demislerdi simdi sabahtan beri yataktayim agrimda yok bi kac kez daha geldi bakalim bekliyorum cogalirsa yada agrim olursa ararim cvbi bilgigim halde yinebekleYin diycekler

hahahahaha güldürdün kız beniii valla :)
haklisin canim kendimize dikkat etmemiz lazim farkindayiz ama canımız durmuyor ayrica ben baskasinin yaptiginida beğenmem :))

valla işin şakası bir yana bende bıraktım süpürge felan artık uğraşamıyorum eşim akşam gelince birlikte yaparız derin temizlik felan zaten hiccc isim olmaz.. yoruluyorum ciddi ciddi kızlar zorluyor artik hem temizle temizle yine batiyor sonu yok bu isin :)

korkma canim takip et lekeler artarsa ararsın yat dinlen biraz

ay kızlar çok fena bir rüya gördüm yine ben ağlayarak uyandım..

kucağımda 6 aylık bir bebek şarkı söylüyor bana ama o kadar duygusal bir şarkıydı ki o minik sesiyle.. ben şarkıyı dinlerken kollarımda uykuya dalar gibi öldü.. ayyy çok fena oldu içim

ayyy kizlar çok pis boğazım açıldı ne görsem canim yemek istiyor yaa nolucak böyle şu an evdeyim yani sabah kahvalti ettim domates salatalik bir tane yesil biber peynir domates meyve cayi ve 3 dilim ekmek yedim..

arada 4 tane erik ,yarım haşlanmıs mısır yedim.. yaklasik 1 saat önce bir avuç üzum ve bir tane yesil elma yedim ama kesmiyorrrr beniii canim hep baska biseyler istiyor offff mesela su an bir kavanoz nutella yemek icin deliriyorummmmmmm Allahtan evde yok..

ay canım ben değil de benim eşim görüyor hep böyle rüyaları. adamcağız ağlayarak uyandı resmen geçen gece. meğer rüyasında ağlıyormuş. bebeğimiz doğduktan 1 saat sonra vefat ediyormuş falan hiiiiç merak etme, ömrü uzamıştır dedim sana da aynısını söyliyeyim.

ay canim normalmi bu bir anda acildi iştahım noluyor bana diyorum kendi kendime..

az önce 2 tane biber bir tane salatalık turşusu ve peynir yedim... hala yiyebilirimmmmmmm :)

amaaan ye gitsin afiyet şifa olsun canım

Bizde kontrolden geldik..Maşallah oğlusum 1070 gram olmuş..1 hafta önden gidiyormuş.. Şeker yüklemesi beni baya zorladı ama hepsi cok iyi cıktı maşallah

boğazım benimde durmuyo valla hiç daha 1 kere bulantım olmadı 10. haftaya geldim nerdeyse. sigarayı da bırakınca ye babam ye . bu arada sizde de şişkinlik ve afedersiniz gaz -kabızlık oluyor mu ve bu 9+4 günlük gebelik için normal mi? yoksa ben mi anormalim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…