(null)
senin haftalarında bende de aynııları cok oluyodu.. ama o gaz hiç geçmiyo.. kabız olmamaya calış.. sabah kahvaltılarında falan domatesinin üstne zeytinyağı dök mesela.. kayısı ye..boğazım benimde durmuyo valla hiç daha 1 kere bulantım olmadı 10. haftaya geldim nerdeyse. sigarayı da bırakınca ye babam ye . bu arada sizde de şişkinlik ve afedersiniz gaz -kabızlık oluyor mu ve bu 9+4 günlük gebelik için normal mi? yoksa ben mi anormalim:)
günaydın:)günaydın annecikler nasilsiniz?
ay revindel beni çok güldürdün ya:) cuma gününden beri hastayım.pazartesi günü okulda mahvoldum akşama kadar.dün ve bugün raporluyum.yatıyorum evde.grip olmuşum.ilaç da kulanamıyorum.pazartesi okulda mecbur kaldım minoset içtim bi tane.
bu arada kızlar doktorum bana marincap balıkyağı,magnorm(magnezyum)ve calci-net D3(kalsiyum)verdi.magnormun prospektüsünde gebelik kategorisi B yazıyo.Calci-net ise "C" yazıyo. acaba bile bile mi verdi,yanlışlık mı oldu.siz kullanıyo musunuz magnezyum ve kalsiyum?ben zaten elevit kullanıyorum başından beri.4.aydan beri de santafer fort demir ilacı kullanıyorum.bi de bunlar çok mu fazla acaba?ben bu iki ilaç yerine magnezyum ve kalsiyumu bir arada olan osteocare diye bi ilaç duydum.hem gebelikte de rahat kullanılıyomuş.siz neler kullanıyosunuz?ay kafam çok karıştı.kullansam bebeğime zararı olurmu diye korkuyorum.kullanmasam vicdan azabı çekiyorum.zaten bebişim birz küçük.osteocare almayı düşünüyorum.sizce?bir de balık yağında balığın kendisinden mi yokda karaciğerinden mi olduğu yazmıyo.karaciğerindense bebek için zararlıymış.siz kullanıyo musunuz?ay lütfen yardımcı olun.
(null)
günaydın:)
Tatlım Magnorm mudur nedir, onu ben de kullanıyorum. Hatta en son kontrolde çok düzenli almadığımı söyledim doktora. İyi yapıyorsun dedi. Onu da Decavit'i de kafama göre, kendimi yorgun hissediyorsam, o günkü beslenmemi yeterli bulmadıysam alıyorum.
Balık yağı ile ilgili söylediğini pek duymadım. Karaciğer meselesi genelde diğer hayvanlar için geçerli diye biliyorum. Bir de balık mevsimi açıldı aslında. Haftada 2 gün yemeye çalışsan, hapını kullanmandan iyidir. Migroslarda çok güzel Norveç somonu oluyor. Doktora söylediğimde rahatlıkla yiyebileceğimi söylemişti. Sen de haftada 2 gün 1 dilim yesen gerekli omega 3ü alırsın gibime geliyor.
Kızlar bu arada forumda bebeklerimize yaptığımız alışverişi paylaştığımız bir başlık vardı, ben de heveslenip aldıklarımın resmini koydum, size de gösteriyim:))
Eki Görüntüle 518309 Eki Görüntüle 518310 Eki Görüntüle 518311
evet artık doğum anıları paylaşsak:)) bu arada ben 3 ay kaldığını düşündükçe panik atak geçiriyo gibi oluyorum heyecandanayyyy bu cicilerin hepsi çok tatlı. maşallah. bebişler doğsa da şu cicilerin içini bir doldursalar yaaaaaaaa
(null)
(null)
valla canim ben bu sorunlarin hepsini yasiyorum hele gaz sorunu yani resmen gazmana döndüm gece pırt pırt gidiyor sesli sesli eşim duyuyordur ayyyy tam rezillik yaaaa bide horlamayafa başlamışım... yakında çizgili pijama ve atlet giyip yaticam :)
ama senin icin daha erken sanki yaa
canım sıcak sıcak yiyeceksen tavada yap tavanı çok iyi kızdır.. yani iyi ısınmış olsun.. döküm tavan arsa daha iyi olur.. etleri tavaya koydunmu etin üstüne suyu çıkana kadar pişir etin üstüne suyu çiktımı öbür yüzünü çevir pişir bu arada hemen üzerine halka halka doğranmış domatesleri ve biberleri koy birazda kekik serp üzerine cam kapakla kapat üztünü dometesler yumuşayana kadar pişir. lokum gibi oluyor :)Kizlarrrrr nasiliz bugun biliyorum kizicqksiniz ama jirsz uordum kendimi bigun evimi temizledim bastan asagi amanizun zamandir boyle dip temizlik yapmamistim simdi dus aldim uzaniiorum koltukta bebisimden kipir kipir :) masallah
Kizlarr bisiy sorucam bugun pirzola yapmak istiyorum ama daha once hic yapmadim tavada kizartiyim dimi firina atmayim
canım sıcak sıcak yiyeceksen tavada yap tavanı çok iyi kızdır.. yani iyi ısınmış olsun.. döküm tavan arsa daha iyi olur.. etleri tavaya koydunmu etin üstüne suyu çıkana kadar pişir etin üstüne suyu çiktımı öbür yüzünü çevir pişir bu arada hemen üzerine halka halka doğranmış domatesleri ve biberleri koy birazda kekik serp üzerine cam kapakla kapat üztünü dometesler yumuşayana kadar pişir. lokum gibi oluyor :)
Kizlarrrrr nasiliz bugun biliyorum kizicqksiniz ama jirsz uordum kendimi bigun evimi temizledim bastan asagi amanizun zamandir boyle dip temizlik yapmamistim simdi dus aldim uzaniiorum koltukta bebisimden kipir kipir :) masallah
Kizlarr bisiy sorucam bugun pirzola yapmak istiyorum ama daha once hic yapmadim tavada kizartiyim dimi firina atmayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?