bi de arkadaşlar internette ya da mağazalarda indirim kampanya görürsek birbirimize haber verelim.çünkü her gün çarşıya çıkamıyoruz.nette de çok kalmak zararlı.fiyatlar konusunda fikir sahibi oluruz. geçen gün unnado'da lierac kargo dahil 40 liraydı ben aldım. ayrıca az önce yazmayı unuttum banyo için şampuan losyon ve bebek yağı için sebamed iyiymiş :)
kızlar ben dün dr a gittim böbrek kontrolüm için çok şükr taşlarım düşmüş az bişey var dedi ama zaten şuan elden bol bol su içmekten başka birşey gelmiyor
çok şükr şeker sonucum ve idrar testim de iyi çıktı sadece biraz kansızlık varmış ilaç verdi onun haricinde çok şükr iyiyiz
bu arada kızlar yeni doğan bebek seti olarak ne almayı düşünüyorsunuz bübchen chicco ve sebamed var çantalı setler ama chiccodan pek memnun değil kullananlar araştırdığım kadarıyla:44:
sizlerden de fikir bekliyorum
Mrh. hamişler sizlere bir sorum olacak benim reglma daha var ama benım belim ağrıyor normalde hiç ağrımayan bel acaba yumurtlamamı oldu ne olabilir, çözemedim tşler
akrepkiz:
kızlar ben dün dr a gittim böbrek kontrolüm için çok şükr taşlarım düşmüş az bişey var dedi ama zaten şuan elden bol bol su içmekten başka birşey gelmiyor
çok şükr şeker sonucum ve idrar testim de iyi çıktı sadece biraz kansızlık varmış ilaç verdi onun haricinde çok şükr iyiyiz
bu arada kızlar yeni doğan bebek seti olarak ne almayı düşünüyorsunuz bübchen chicco ve sebamed var çantalı setler ama chiccodan pek memnun değil kullananlar araştırdığım kadarıyla:44:
sizlerden de fikir bekliyorum
günaydın:)
Tatlım Magnorm mudur nedir, onu ben de kullanıyorum. Hatta en son kontrolde çok düzenli almadığımı söyledim doktora. İyi yapıyorsun dedi. Onu da Decavit'i de kafama göre, kendimi yorgun hissediyorsam, o günkü beslenmemi yeterli bulmadıysam alıyorum.
Balık yağı ile ilgili söylediğini pek duymadım. Karaciğer meselesi genelde diğer hayvanlar için geçerli diye biliyorum. Bir de balık mevsimi açıldı aslında. Haftada 2 gün yemeye çalışsan, hapını kullanmandan iyidir. Migroslarda çok güzel Norveç somonu oluyor. Doktora söylediğimde rahatlıkla yiyebileceğimi söylemişti. Sen de haftada 2 gün 1 dilim yesen gerekli omega 3ü alırsın gibime geliyor.
Kızlar bu arada forumda bebeklerimize yaptığımız alışverişi paylaştığımız bir başlık vardı, ben de heveslenip aldıklarımın resmini koydum, size de gösteriyim:))
Eki Görüntüle 518309 Eki Görüntüle 518310 Eki Görüntüle 518311
canım valla balik yagi felan kullanmiyorum ben doktorum banada demir (kan) hapi verdi ismini hatirlamiyorum pembe yuvarlak haplardan gnifon mu ne ismi.. elevit multivitamin ve suda eritilen kalsiyum tabletlerinden verdi.. magnezyumu benim bildigim el ayak şişmesi olanlara veriyorlar.. ama tabi bu sorularını en güzel cevaplayacak olan doktorun yine .. hem balik yagi yerine balik yesen daha saglikli tam palamut mevsimi be canim ilac ilac nereye kadar..
bu arada ben haplari hergün icmiyorum kan hapini ve multivitamini birer gün arayla iciyorum gecen ay icmedim hic hatta gayet normal cikti degerlerimiz hatta benim minik oğlum 4 hafta önden gidiyor yani :) ilaclara pek inanmiyorum sadece kalsiyum hapini hergün iciyorum..
Bende aldıklarımı yazayım heveslendim:)
Bebek odası takımı
Bebek arabası + puset ( chicco )
Ev tipi ana kucağı ( chicco)
3 paket prima yenidoğan bebek bezi
Sebamed'in setini yaptım.
Emzik , cam biberon , büyük boy plastik biberon , emzik askısı (chicco)
Bir tane 20 'li hastane çıkışı
2 adet 5 'li zıbın.
3 tane patikli tek alt
3 tane uzun kollu zıbın
3 tane sıfır kol zıbın
3 tane iç zıbın
2 tane pijama takımı
1 tane ayıcıklı alt açma seti
Mevlüt takımı:)
Biberon fırçası
Banyo süngeri ( bebedor)
6 tane kışlık tulum
2 tane penye battaniye
1 tane peluş battaniye
1 tane bebek arabası için battaniye
1 tane polar battaniye
2 tane örgü çeket
5 tane yelek
Bebek odası kapı süsü :)
6 tane çorap
3 tane eşofman altı
1 tane yazlık tshirt
hatırladıklarım bunlar henüz kendime iğne bile almadım
Bu arada çalışan annelere sormak istiyorum 32. haftada izne çıkacakmısınız yoksa 37. ye kadar çalışacakmısınız. Benim 14 Ekim'de iznim başlıyor ama şu bayramı geçirip sonra çıkmayı düşünüyorum.Oğlumla daha fazla birlikte olurum diye. 32. haftada çıksam doğumdan sonra 56 güncük evde kalabiliyorum
canım chicconun ev tipi ana kucağının hangisini aldın? I feel diye bi ana kucağı var.e-bebekte 199tl.sen nerden aldın? görüntüsü nasıl?internnetten malum çok anlaşılmıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?