Nisan Ayı Hamişleri

herkese slmlar...
inşallah herkesin bebişi sağlıkla kullanır minik eşyalarını:) benim de tamam gibi ihtiyaçlarım, sizlerin de tavsiyeleriyle bi kaç eksik daha belirledim. gerçekten çok iyi oldu bunları yazmanız:) crazy baby den ben de almıştım hastane çıkışı , tulumlar falan. malları yumuşacık çok güzel ve pamuklu. tavsiye ederim. hastane çıkışları falan da baya indirimde oluyor. ben memnun kaldım. herkese iyi akşamlar diliyorum....

peki kızlar alış verişe kaçıncı hafta da başladınız? benim 10 haftalık hiçbir şey almadım bakmıyorum da cinsiyet belli olunca yavaş yavaş başlasam mı?

acele etme bence çünkü cinsiyetini öğrenince zaten dayanamayacaksın.ama bütün hamileiğine yay indirimleri bekle tecrübelerden faydalan derim ben. tebrik ederim :)

kızlar kendine pijama ve gecelik almak isteyenler için markafonide arnette kampanyası var. ben daha önce 2 takım pijama almıştım, çok memnun kaldım, bu defa da bi tane lohusa gecelik siparişi verdim 29.99 tl fiyatı. bir de vipdükkanda var 2 kampanya ama oradakilerin malları nasıldır bilmiyorum.

selam kızlar.

kızlar lohusa gecelik pijamalarıyla ilgili bişiler sorucam..

erkek bebek doğuracaklar için mavi gecelik pijama mı olmalı?..sabahlık almalı mıyız? bir de kış bebeği olacakları için üst kısımları uzun kollu mu olmalı?

ben karar veremedim. bilenler paylaşırsa sevinirim

Yok canım istediğin rengi alabilirsin ben ekru alıcam bi tane bi tanede ya pembe ya da mavi. Aqua 'nın pijamaları gecelikleri çok güzel ama biraz pahalı

bende markafoniden sipariş verdim kızlar loğusa geceliğimi aldım 40 tl.. pijamalı pembe bir takım önden gögüs altından kurdelası var...

Ben bi süslü pijama takımı aldım krem rengi biraz şık bişey, üstünde de sabahlık gibi hırkası var.. onu mevlütte giyerim büyük ihtimalle .. bi takımda mavi beyaz puanlı pijama aldım.. içi pamuklu daha sıcak tutar.. kışlıkların iyice cıkmasını bekliyorum kalın bir iki takım daha alcam.. 1 tane de gecelik sabahlık alcam inşallah..

bide kızlar mutlaka önden düğmeli alın.. emzirmek için..

2-3 tane de ucuz piajamalardan alın.. şık olmasada olur... malum kanamamız oluyo ve bebek kusuyo falan çok sık değişiyo..

canım mevlütte pijama takımımı giyeceksin? :44:
zaten hemen olmuyor başka türlü kıyafet de alabilirsin

bizim burda mevlüt lohusayken yapılır.. yani 40 ı içinde yapılır.. Anne yatağında yatar.. pek cıkmaz mevlüte. pijamasını yada geceliğini giyer.. ama yinede anne süslenir.. saçlar falan yapılır makyaj yapılır..

İnşallah bende 20si cıktıktan sonra yapmayı düşünüyorum..

burda da yapanlar oluyor canım istanbuldayım ben mesela eltin 25inde yapıldı sanırım ama normal kıyafet giydi =)
sen nerdesin canım aslında o da güzel daha rahat olur yani

ben izmirdeyim canım.. cuma günü etimin yapıldı gecelik sabahlık giydi ama saçlar maşalıydı, makyaj fala yaptı...

benim kuzelerim arkadaşlarım falan hep aynı şekild yapıyolar.. sonuçta daha lohusasın daha güzel oluyo bence pijamalı gecelikli..

Selam kızlar, bebisler ne alemde

Selam canım, genelde iyilik bizden. Sen nasılsın?

Kızlar bu arada bugün şöyle bir bakmaya diye çıktık, Tepe mobilyada indirim varmış ve son günmüş, karyolasını ve 3 kapaklı gardrobunu aldık:)) hatta internetim olsaydı imkanı olanlar için bir koşun bakın diyecektim.
çok mutlu oldum birden hihihi:))

güle güle kullanın canım

bizim evde yer yok yer olan eve taşınınca alcaz ... biraz hevesim kursağımda kaldı ama böyle sizin gibi hamişler alınca ben de mutlu oluyorum. züğürt tesellisi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…