bir de kızlar aklıma takılan bişey soracağım.internette pek çok bebek sitesi ve marka var.mesela 2 gündür crazy baby görüyorum ama malı nasıl yüzde 100 pamuk mu bilmiyorum.ben kıyafetlerini civil gibi mağazalardan aldım ama şimdi acaba hata mı ettim diyorum.en azından zıbınlarını falan organik % 100 pamuklu olan falan mı alsam.fikirlerinizi bekliyorum
acele etme bence çünkü cinsiyetini öğrenince zaten dayanamayacaksın.ama bütün hamileiğine yay indirimleri bekle tecrübelerden faydalan derim ben. tebrik ederim :)
selam kızlar.
kızlar lohusa gecelik pijamalarıyla ilgili bişiler sorucam..
erkek bebek doğuracaklar için mavi gecelik pijama mı olmalı?..sabahlık almalı mıyız? bir de kış bebeği olacakları için üst kısımları uzun kollu mu olmalı?
ben karar veremedim. bilenler paylaşırsa sevinirim
(null)
Ben bi süslü pijama takımı aldım krem rengi biraz şık bişey, üstünde de sabahlık gibi hırkası var.. onu mevlütte giyerim büyük ihtimalle .. bi takımda mavi beyaz puanlı pijama aldım.. içi pamuklu daha sıcak tutar.. kışlıkların iyice cıkmasını bekliyorum kalın bir iki takım daha alcam.. 1 tane de gecelik sabahlık alcam inşallah..
bide kızlar mutlaka önden düğmeli alın.. emzirmek için..
2-3 tane de ucuz piajamalardan alın.. şık olmasada olur... malum kanamamız oluyo ve bebek kusuyo falan çok sık değişiyo..
bizim burda mevlüt lohusayken yapılır.. yani 40 ı içinde yapılır.. Anne yatağında yatar.. pek cıkmaz mevlüte. pijamasını yada geceliğini giyer.. ama yinede anne süslenir.. saçlar falan yapılır makyaj yapılır..
İnşallah bende 20si cıktıktan sonra yapmayı düşünüyorum..
Selam kızlar, bebisler ne alemde
Selam canım, genelde iyilik bizden. Sen nasılsın?
Kızlar bu arada bugün şöyle bir bakmaya diye çıktık, Tepe mobilyada indirim varmış ve son günmüş, karyolasını ve 3 kapaklı gardrobunu aldık:)) hatta internetim olsaydı imkanı olanlar için bir koşun bakın diyecektim.
çok mutlu oldum birden hihihi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?