Merhaba kızlar ben de aranıza katılabilir miyim? Ben de nisan ayında öğrendim hamile olduğumu. Normalde 6 haftalık hamile olmam gerekiyordu ama dr. bugün 5 haftalık dedi, geç döllenme olabilirmiş. İnşallah hepimiz hayırlısıyla atlatırız bu dönemi, kucağımıza alırız bebişlerimizi.
valla en son 30 nisan da ölctürdügum degerlerın yukseldıgı dedıgım sonuc 264 tü.ondan sonra dktor yasakladı psikoljik olarak moral bozuklugu yapmam ıcın bır daha olturtmedı pazartesı doktora tekrar gıdecegım o zaman tekrar ısterse yaptıracagım ultrasonda bakacak..
selam anneler:)
ben bugün kontrole gittim ve sonunda miniğimi gördük kalp atışıyla birlikte, daha 3 mm boyu yavrumun:) doktor bi de beslenme listesi verdi, herşey yazıyor ayrıntısıyla. sizler de isteyin doktorunuzdan. umarım herkes bu mutluluğu yaşar ve Allah onları bize bağışlar.
gozun aydin canim. darisi basimiza ins.selam anneler:)
ben bugün kontrole gittim ve sonunda miniğimi gördük kalp atışıyla birlikte, daha 3 mm boyu yavrumun:) doktor bi de beslenme listesi verdi, herşey yazıyor ayrıntısıyla. sizler de isteyin doktorunuzdan. umarım herkes bu mutluluğu yaşar ve Allah onları bize bağışlar.
baktım:) erkek görünüyor benimki:) farketmez sağlıklı olduktan sonra gerçi. burdan bakabilirsiniz:Chinese Gender Chart, Chinese Pregnancy Calendar, Chinese Gender Predictor Calculator çok tatlılar "hi mom!" diyo bilgilerinizi girinceee:)))
Canım gebeliğin ilk ayında içtiğiniz ilaçlara takılmayın. Belki istisna durumlar vardır ama ilk ay tek bir hücre bile hatalı olursa gebelik sonlaniyor. Yani ilaç zarar verseydi ( Allah korusun) zaten gebelik devam etmezdi. Hiç sıkıntı yapma. Bana doktor iliski yasak dedi halbuki biz onceden yapmıştık, bı zararı olmuş mudur dedim zararı olsaydı su an keseyi görmezdik dedi. Endiselenme yani
selam anneler:)
kızlar bu arada dün başıma neler geldi,sormayın. tam bilgisayarı açıp bi bizim foruma giricektim ki, bi sıcaklık hissettim. bi baktım kan. hem de öyle 1-2 damla değil,baya var. dünya başıma yıkıldı sanki o anda. hemen eşimi aradım. tel. kapatmamla eve gelmesi bir oldu. koştur koştur hast. doktoruma gittik. doktor o kadar sakin ki sinir oldum. karından baktı bi şey yok dedi. istersen için rahatlasın diye vajinal da bakayım dedi.tamam dedim. bi baktı, bebeğimin kalp atışları başlamış. eşime dedi yaklaşın, bakın bi şey göstercem dedi. canım bebeğimin küçücük kalbi atıyodu. çok duygulandık. sonra doktor benim eşimde de olmuştu böyle kanamalar, şimdi bebeklermiz çok sağlıklı dedi. içim biraz rahatladı. 2 tane birden progesteron iğne yaptırdı. şimdi iyiyim. ama hala kahverengi akıntılar var. bebişimin kalp atışlarını da gördüm. Rabbim ne olur sağlıkla kucağıma almayı da nasip et...
kızlar bu arada dün başıma neler geldi,sormayın. tam bilgisayarı açıp bi bizim foruma giricektim ki, bi sıcaklık hissettim. bi baktım kan. hem de öyle 1-2 damla değil,baya var. dünya başıma yıkıldı sanki o anda. hemen eşimi aradım. tel. kapatmamla eve gelmesi bir oldu. koştur koştur hast. doktoruma gittik. doktor o kadar sakin ki sinir oldum. karından baktı bi şey yok dedi. istersen için rahatlasın diye vajinal da bakayım dedi.tamam dedim. bi baktı, bebeğimin kalp atışları başlamış. eşime dedi yaklaşın, bakın bi şey göstercem dedi. canım bebeğimin küçücük kalbi atıyodu. çok duygulandık. sonra doktor benim eşimde de olmuştu böyle kanamalar, şimdi bebeklermiz çok sağlıklı dedi. içim biraz rahatladı. 2 tane birden progesteron iğne yaptırdı. şimdi iyiyim. ama hala kahverengi akıntılar var. bebişimin kalp atışlarını da gördüm. Rabbim ne olur sağlıkla kucağıma almayı da nasip et...
Kan gldigini okuyunca yüreğim ağzıma geldi; ama kalp atışı olduguna göre bebisinde ilerleme var. Sakın üzülme. Ne kadar kan geldi bilmiyorum ama özellikle 7. Haftasında gelen kan normalmiş galiba. Hadi gecmis olsun
seni cok iyi anliyorum canim lekeleri gorunce bende cok korkmustum
suan cok dikkat etmeye calisiyorum.
bende bu sabah dayanamadim ve dr gitti alttan baktirmayacaktim ama zaten dr da ustten bakti
keseyi gorduk cok rahatladim. kesenin biraz ilersinde bir kanama alani gordu ufak birsey
kendini zorlama egzersiz filan yapma dedi.
3 hafta sonra tekrar gel dedi cok sevdim bu dr u.
cok rahatladim.ins saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza[/QUO
amin canım. Allah hepimize nasip eder inş. doktorum bana kanama alanı gördüm falan demedi. ben de böyle bi şey yok mu acaba yoksa doktorum mu göremedi? küçük bi yerde oturuyorum.zaten bikaç tane kadın doğum uzmanı var. fazla seçeneğim yok yani. doktoruma güvenip rahatlamak istiyorum.ama çok rahat olması da beni bazen tedirgin ediyo. bebeğim için moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum yine de.
Kızlar günaydın. bu sabah baş dönmeleriyle uyandım. Yataktan zor kalktım uzun süre oturdum. ama hala leyla gibiyim.
Canım öncelikle geçmiş olsun. Bebeğinin kalp atışlarınıda görmüşsün gözün aydın. Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
adet gunlerindemi geldi? bazi kadinlarda ustune gorme oluyormus hamile olsada.sağol canım. bana doktorum 5 hafta 3 günlük dedi ultrason ölçümlerine göre.acaba 7. haftada neden kan geliyo,sebebi hakkında bi bilgin var mı? acaba benim bebiş hala tam olarak yerleşemedi mi? hala tutunmaya mı çalışıyo ki?
bana gosterdi uzun ince bir yer kucuk. yada ben oyle anladim. neyseki kesesin disinda filan degil.amin canım. Allah hepimize nasip eder inş. doktorum bana kanama alanı gördüm falan demedi. ben de böyle bi şey yok mu acaba yoksa doktorum mu göremedi? küçük bi yerde oturuyorum.zaten bikaç tane kadın doğum uzmanı var. fazla seçeneğim yok yani. doktoruma güvenip rahatlamak istiyorum.ama çok rahat olması da beni bazen tedirgin ediyo. bebeğim için moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum yine de.
bede folibolu 1 tane diye biliyorum canim. benimde kullandigim ilac 5 mg dr 1 tane dedi . folic plus olanlar saniri 3 kez kullaniyorHerkese iyi hafta sonlariii herkEs kociskosuyla beraber heralde benim kOcisim hafta sonu olmadigindan ben hep buralardayim kizlarrr folibol folik asit 5 mg kullaniyorum ben gunde bi tqne neolur busefer cvP yazin iyimi bu folik asit tukiyEdeki doktOr vermisti
Herkese iyi hafta sonlariii herkEs kociskosuyla beraber heralde benim kOcisim hafta sonu olmadigindan ben hep buralardayim kizlarrr folibol folik asit 5 mg kullaniyorum ben gunde bi tqne neolur busefer cvP yazin iyimi bu folik asit tukiyEdeki doktOr vermisti
çok sağol canım. bende de bu sabahtan beri çok fazla baş dönmesi ve halsizlik var. kolumu kaldıracak halim yok. bacaklarım çok sızlıyo ve kasıklarımda da inceden bi sızı var. acaba bunlar normal mi? kasıklardaki ağrılar korkutuyo beni.:2:
sağol canım. bana doktorum 5 hafta 3 günlük dedi ultrason ölçümlerine göre.acaba 7. haftada neden kan geliyo,sebebi hakkında bi bilgin var mı? acaba benim bebiş hala tam olarak yerleşemedi mi? hala tutunmaya mı çalışıyo ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?