Nisan Ayı Hamişleri

İns canim hayirli olsun seninkide

Kizlar benim kociskom vok iyi davraniyo bana bu hamilelik sureci ne guzelmis yaaa ask canin bisey istesin de ben godiyim getireyim diyo ama benim canim hic bisey istemiyor yaaa midem de bulanmiyor nasi hamileyim en yaaa goguslerimdeki agri bile gitti normalmiyim kizlarrrrrrr

İnşallah güzel haberlerini alırız

Ne mutlu sana, inşallah hepimiz yaşarız sırayla bu mutluluğu

Allaha sukur lekelenme gecmis ins bir daha gelmez bunun tek ilaci sanirim dinlenmek
yatip uyuyunca baya iyi geldi. bugun tam 5 haftalik olduk kaldi 35 hafta :))

gozun aydin canim. darisi basimiza ins.

gercekten cok tatlilar ama sanirim bu cin takviminde yasinin bir yas buyutup oyle bakmak lazim
korede boyle 1 yas buyuk diyorlar bildigim kadariyla cindede oyle. benim kendi yasima gore kiz cikti
1 yas buyuk olunca oglan zaten %50 birsey degismedi yani :)

çok sağol canım. artık ben de düşünmemeye çalışıyorum. çünkü bunları düşünüp stres yaparak bebeğime daha çok zarar vereceğim diye korkuyorum.

kızlar bu arada dün başıma neler geldi,sormayın. tam bilgisayarı açıp bi bizim foruma giricektim ki, bi sıcaklık hissettim. bi baktım kan. hem de öyle 1-2 damla değil,baya var. dünya başıma yıkıldı sanki o anda. hemen eşimi aradım. tel. kapatmamla eve gelmesi bir oldu. koştur koştur hast. doktoruma gittik. doktor o kadar sakin ki sinir oldum. karından baktı bi şey yok dedi. istersen için rahatlasın diye vajinal da bakayım dedi.tamam dedim. bi baktı, bebeğimin kalp atışları başlamış. eşime dedi yaklaşın, bakın bi şey göstercem dedi. canım bebeğimin küçücük kalbi atıyodu. çok duygulandık. sonra doktor benim eşimde de olmuştu böyle kanamalar, şimdi bebeklermiz çok sağlıklı dedi. içim biraz rahatladı. 2 tane birden progesteron iğne yaptırdı. şimdi iyiyim. ama hala kahverengi akıntılar var. bebişimin kalp atışlarını da gördüm. Rabbim ne olur sağlıkla kucağıma almayı da nasip et...

Canım hadi gözün aydın. Darısı insAllah basımıza

Kan gldigini okuyunca yüreğim ağzıma geldi; ama kalp atışı olduguna göre bebisinde ilerleme var. Sakın üzülme. Ne kadar kan geldi bilmiyorum ama özellikle 7. Haftasında gelen kan normalmiş galiba. Hadi gecmis olsun

seni cok iyi anliyorum canim lekeleri gorunce bende cok korkmustum
suan cok dikkat etmeye calisiyorum.
bende bu sabah dayanamadim ve dr gitti alttan baktirmayacaktim ama zaten dr da ustten bakti
keseyi gorduk cok rahatladim. kesenin biraz ilersinde bir kanama alani gordu ufak birsey
kendini zorlama egzersiz filan yapma dedi.
3 hafta sonra tekrar gel dedi cok sevdim bu dr u.
cok rahatladim.ins saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza

Kızlar günaydın. bu sabah baş dönmeleriyle uyandım. Yataktan zor kalktım uzun süre oturdum. ama hala leyla gibiyim.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Bebeğinin kalp atışlarınıda görmüşsün gözün aydın. Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin

sağol canım. bana doktorum 5 hafta 3 günlük dedi ultrason ölçümlerine göre.acaba 7. haftada neden kan geliyo,sebebi hakkında bi bilgin var mı? acaba benim bebiş hala tam olarak yerleşemedi mi? hala tutunmaya mı çalışıyo ki?

çok sağol canım. bende de bu sabahtan beri çok fazla baş dönmesi ve halsizlik var. kolumu kaldıracak halim yok. bacaklarım çok sızlıyo ve kasıklarımda da inceden bi sızı var. acaba bunlar normal mi? kasıklardaki ağrılar korkutuyo beni.:2:

Herkese iyi hafta sonlariii herkEs kociskosuyla beraber heralde benim kOcisim hafta sonu olmadigindan ben hep buralardayim kizlarrr folibol folik asit 5 mg kullaniyorum ben gunde bi tqne neolur busefer cvP yazin iyimi bu folik asit tukiyEdeki doktOr vermisti

adet gunlerindemi geldi? bazi kadinlarda ustune gorme oluyormus hamile olsada.
bana gosterdi uzun ince bir yer kucuk. yada ben oyle anladim. neyseki kesesin disinda filan degil.
sana progestan filan verdimi?? gerci oda cok ise yaramiyor en iyisi uzatip bacaklari dinlenmek
suan evimin halini gorsen vahim durumda kucuk kizim var savas alanina ceviriyor hertarafi
yarin esime supurtup sildiricem napayim ben yatiyrum ne olur ne olmaz
bede folibolu 1 tane diye biliyorum canim. benimde kullandigim ilac 5 mg dr 1 tane dedi . folic plus olanlar saniri 3 kez kullaniyor
hapin icerdigi doza gore degisiyor.

Ben de onu kullanıyorum hem de aylardır, iki ayrı doktor aynısını yazdı reçetede iyi dediler

Ben kasıklardaki ağrının çok normal olduğunu duydum, hiç sıkma canını

Canım kan gelmesi 7. haftayla sınırlı değil, daha önce ve sonra da olabilir diye biliyorum, miktarı ve kanın rengi önemli mesela kahverengi kan çok normal dedi bana doktorum açık renkli ve miktar olarak çok olmamalı dedi, tabi öyle olması bile bebğe bi şey olduğu anlamına gelmezmiş kanayan yer rahmin duvarı, bebek değil ama tabi her kanamada tedbirli olup mutlaka doktora danışmak gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…