herkes bişeyleri kafaya takıyor işte ben de sürekli doğumdan hemen sonra emzirebilecek miyim, süt gelecek mi diye düşünüyorum. geçen akşam kitaptan emzirmeyle ilgili bölümü okudum okudum sabah bir kalktım göğüslerimin alt tarafları çatlamış. moralim bozuldu bu sefer de, ağladım falan. kızlar kremleri ihmal etmeyin. ben bazen üstten üstten sürüyordum bi gecede gitti alt taraflar(
benimde göğüs uçlarım eskiden beri kuru kuru kabuk kabuk nsıl geccek yaa.. o kadar krem falan sürdüm geçmiyo(
unnado da lasinoh kremde indirim var. daha önce denedin mi biliyorum ama bir bak istersen ben iyi diye duymuştum
hamileyken de göğüs uçalarıyla fazla oynamamak gerekiyomuş erken doğum yaptırıyomuş.. ellemeye de korkuorum
merhaba kızlar göğüs kremi olarak kesinlikle lansinoh bence kiminle konuşsam onu söylüyo hatta ben son ayda başlamayı planlıyorum inşallah bu zeytinyağını da her yere sürüyolar eşim izmirli neresi ağrısa acısa zeytinyağı der.böbrek taşına, pişiğe,cildine bilmem neresine :)))
Kızlar bebişler için halı almak istiyorsanız bu sitede inanılmaz güzel halılar var. Fiyatları biraz tuzlu gerçi
Geli_im Hal1
(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?