Nisan Ayı Hamişleri

ayy kıyamam ya

ben de sabah öğle akşam ayna karşısına geçip her yerimi bi kontrol ediyorum :) sanki çatlamaya mani olacakmış gibi

benimde göğüs uçlarım eskiden beri kuru kuru kabuk kabuk nsıl geccek yaa.. o kadar krem falan sürdüm geçmiyo (

benim de öyle ve sürekli yanmış gibi sızlıyor. krem sürüyorum çok canım acıyor. bu acıyla nasıl emdiricem ben de onu düşünüyorum valla

günaydın kızlar...
zeytinyagı sürseniz rahatlatmaz mı acaba önce ısıtıp asitini mi ne uçurduktan sonra sürseniz. belki yumuşatıp rahatlatır. sekizinci aydan sonra falan susam yagı kullanmayı önerenlerde oluyor. süt damarlarını açıp sütü artırıyormuş. bende onu kullanmayı düşünüyorum hem emzirirkende yıkamak falan sorun olmaz. dogal sonuçta. ama bu yaglarda marka ne kullanılır pek emin olamıyorum. sizin bildiginiz güvenilir markalar varmı...

hamileyken de göğüs uçalarıyla fazla oynamamak gerekiyomuş erken doğum yaptırıyomuş.. ellemeye de korkuorum

merhaba kızlar göğüs kremi olarak kesinlikle lansinoh bence kiminle konuşsam onu söylüyo hatta ben son ayda başlamayı planlıyorum inşallah bu zeytinyağını da her yere sürüyolar eşim izmirli neresi ağrısa acısa zeytinyağı der.böbrek taşına, pişiğe,cildine bilmem neresine :)))

Bende İzmirliyim canım. Meşhurdur zeytinyağı bizde:) Hatta güneşlenirken bile süreriz bronzlaştıyor baya. Zeytinyağsız yemekte yemem ben mesela:) Arkadaşımda lansinoh al dedi bana göğüs ucu için. Doktoruma sordum kullanmaya başlayayım mı diye. Ben sana zamanı gelince söylerim henüz erken demişti.

Canım siteye mail attığında bulunduğun ilde nerede satılıyorsa cevap veriyorlar hemen. Fiyatlarınıda söylüyorlar. İstediğin renkte halı üretiyorlarmış. Var olan halılar üzerindede renk, desen değişikliği yapabiliyorsun. İsimde yazıyorlar.

Fiyatları yazmıyor canım ben mail atıp öğrenmiştim. 500 TL civarında tutuyo. Yakındanda gördüm çok güzellerdi.

kizlar naber nasilsiniz? sırtım belim ağrıyor kopuyor resmen artik cok zorlaniyorum

eksik gedik bişeyimiz kalmadi herseyi tamamladık ama ufak tefek borclarimiz var bu siralar maddi sıkıntı çekiyoruz Allahım ele güne muhtaç etmesin inşaallah..

bugün markette alisveristeydik sag kasık üstüme bir sancı girdi birkac saniyelik birsey ama marketin ortasinda ayyyy diye bagardim yani bu siralar sancilar yokluyor beni bide bir anda karnım taş kesiliyor anlamiyorum ne oldugunu korkuyorum

yazdiklarinizi okudum sizde yavas yavas hazirliklari tamamlamissiniz bakiyorum artik dogum öykülerini patlaşmak için gün sayıyoruz :)

ne güzel ya her şeyiniz hazır valla ben napsam bilmiyorum çünkü çok kararsızım.sadece kıyafetlerini beğendim aldım onlardan da organik değil diye soğudum.biberonun markasına karar veremedm.bebek arabası alsam mı baston araba mı alsam ne marka alsam park yatak nasıl olsa niye böyleym anlamadım aslında görür beğenir alırdım daha erken gibi geliyo ama siz tamamlamışsınız üstelik istanbuldayım yine de hiçbi şey bulamıyorum of yaaa ((

kizlar bu arada evy baby nin yeni doğan kremli bezi 60 lı paket 13.90 tl bundan almayı düşünüyorum..

Ahh revindel o ağrıları gelde bana sor.. sırt ve bel ağrıları kıvrandırıyo resmenn.. bugn bide böbrek ağrısı gibi bi ağrı başldı tabi o da hamilelikten.. magezyum bile kesmiyo artık..

Günaydın herkese,
Aşağıdaki linkte çok uygun fiyatlı bebek odaları ve karyolalar var. Kalitesini bilemem tabii, sadece sitede gördüm ben de.

http://www.evim.net/de-mobilya_k7018

örneğin şu aşağıdaki bebek odası takımı 709 TL.

Eki Görüntüle 522826

siteye üyelik gerekiyor, mail adresinizle hemen üye olup alışveriş yapabiliyorsunuz. Kampanyanına dı De Mobilya.. Bilginiz olsun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…