Ya aslinda kizlar sabahdan beri geziniyorum internette bir kiloya bu haftlarda normal diuorlar valla bende anlamaim doktorlar cok korkuttu beni ya hetsey yarin belli olacak bidaha ultrasyon yapacaklar aslinda aklima geldi doktora sormadim sadece sorun kilosumu yoksa kafa olcumu yada bacak olcumu falandami kucuk cikti yatin iyice siruyum bunlari isin kotusu kanamamda var ama fazla degil ne icn oldugunuda bilmiyorlar bekliyoruz anca
ewet canım bende de oluyor
karnım resmne şekil değiştiriyor
açıp izliyorum
bazen de bakınca hemen duruyor
uç normalde varsa zaten vardır yok sa da doğumda çıkar yada şimdiden çıkmaya başlar canım bir de ırsi.
benim var şuanda
Kizlarrr iyi aksamlarr suanda hastanedeyim bugu sabah kanamam oldu hastaneye geldik ultrasyona aldilar hemen baktikat kanamanin sebebini bulamadilar ve benim minik kizi daha bir kilo olmus haftadina gore 1200 le 1400 aradi olmadi gerekirken bugun hastanede yatman lazim yarin sabah buyuk ultrasyon yapacaklar neden kucuk diye hepinizin dualarina ihtiyavim varrr cok korkuyorum iklimimi kaybedersem ben olurummm yadayamam
canım kaçıncı haftandasın?
etiketteki doğruysa boyu ve kg su harika maşaAllah diyelim de nazar değmesin bebişine
arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.bebek arabası ve park yatak almak istiyorum sizce nelere dikkat etmeliyim.çok çok pahalı bişey almak istemiyorum. araba hafif ve çift yönlü olmalı mesela ama başka ne özellik aramalıyım.
arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.bebek arabası ve park yatak almak istiyorum sizce nelere dikkat etmeliyim.çok çok pahalı bişey almak istemiyorum. araba hafif ve çift yönlü olmalı mesela ama başka ne özellik aramalıyım.
Duygu cum senin bebisin odasi geliyordu nasil olmus guzel olmusmu foto koy da bakalim bedr senin gibi oda yapip yanima alti aya kadar yatabilecek besik olmayi dusunuyorum basil okmus aklima gelmisken soruyum dedim
(null)
akrepkız çok sevindim tatlım. iyi bak kendine. yorulma.
kızlar ya dikkat edin kendinize, ben dün 2 kiloluk market torbası yüzünden el bileğimi incittim, ağrıdan bütün gece uyuyamadım. bir de tipimi görseniz koparsınız heralde. 1.78 boy, kilo olmuş 86, küçücük torba yüzünden sabah sabah hastaneye gittim. ağrım var ama ciddi bişey yok sonuçta.
ayrıntı verip sizin de canınızı sıkmak istemiyorum ama, bugün yan apartmanın camından küçük bir çocuk düştü. ambulans, polis molis bütün mahalle üzüntüden mahvolduk. hala hayati tehlike devam ediyor, bekliyoruz. çok üzüldüm bugün. her şeyin hayırlısı olsun arkadaşlarım, hepimiz için. Allah her şeyden önce sağlığımızı ve mutluluğumuzu bağışlasın bizlere. Öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?