Nisan Ayı Hamişleri

cok gecmis olsun canim allah acil sifa versin insallah....stres yapip bebegide etkileme sakin ne guzel ki simdi tedavi altindasin....bide ultrasonda gorunen kilolar tahmini olurmus cokta guvenme derim....

bende ilk baslarda gobekteki yaglarimdan dolayi ya bebegimin hareketlerini hissedemezsem diye uzuluyordum ama masallah azda vursa ayagimi kolumu anlayacam seklinden :) babasi dokundugunda hareketi kesiyor bizimkide :) geceleri yatakta yuz kere donuyorum nere donsem tepikliyor yerini buldumu uyuyoruz rahatina duskun bisey cikacak sanirim ortaya.....
gecen gun farkettim benim goguslerin sekli semali kaymis resmen taniyamadim :) kahverengi lekeler var su gibi bisey geliyor sanirim bu iyi biseymis sutlu annelerden olacaz insallah bu arada cok oynanmamaliymis erken doguma riski olabilirmis diye okudum bi yerlerde....

Akrepkız çoook çooook geçmiş olsun. Bebişinin kilosuna takma kafanı hiç bebişten bebişe değişir. Üstelik anneye babayada çeker yani.

Merhaba arkadaslar araniza yeni katiliyorum bende sizler gibi nasip olursa aralik annesi olucam insallah akrepkiz cok gecmis olsun uzulme allahim bu vakte kadar getirdiyse onu bundan sonra hicbirsey olmaz insallah allah yardimcin olsun iyi haberlerle don insallah.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, 2 hafta önce kontrolde yavrumun fl ve hl 3 hafta geri çıktı, 2 haftadır ölüyorum üzüntüden, Allahtan araya görümcemin düğünü falan girdi de kafam biraz dağıldı, şimdi yarın ya da cumartesi kontrole gidicm tekrar aradaki fark ne olmuş diye bakacak doktor, sürekli dua ediyorum, doktor en iyi ihtimalle minyon bir bebektir dedi, kötü ihtimalleri yazıp hatırlamak istemiyorum, vücudum çatlarmış kilo almışım gibi şeyleri sakın takmayın kafanıza yeterki bebeklerimiz sağlıklı eli ayağı düzgün olsunlar
Akrepcim senin kızın kilosu bana normal geldi benimki 600 gr çıktı kontrolde Allahım yardım etsin yavrularımıza, tekmeledikçe konuşuyorum onunla nolur büyü nolur uzasın o minik kolunla bacakların diye, Allah hiç kimseyi yavrusuyla sınamasın

Kizlar dualariniz icin cok tskler ultrasyonda kizim1kilo 60 gr cikti bugun cok cok kucuk bi bebek degil dedi doktor cok sukur hersy normal gorundu sadece plesenta yani bebegin esi biraz sismis gibi kanama ordan olabilir dedi ama keeinde bisey demedi kanamam tamamn durana kadar hastanedeyim iki haftada birde ultrasyon yapacaklar ilk bebegimi gecen ekim ayinda kabettim allahim ins bunu kucagima almayi nasip eder ha bide doktor sn cok kucuk dogduysan anneye cekmistir dedi :) mutluyum ins iki hafta sonra bebisim kilo alir allahim herkesin cocugunu bagisla kucagimiza almayi nasip et

Amin canim bebekte bir sikinti olmamasina cok sevindim rabbim kaybettigin evladinin yerine bunu bagislasin sana kilosu seni korkutmasin ben 70 kiloyla hamile kaldim suan 66 kiloyum ve hala yemek yiyemiyorum benide cok korkutuyor bebegi besleyememek ama cok sukur doktor iyi diyor her ay gelisememis diyecek korkusuyla gidiyorum hayirlisiyla rabbim hepimizin evladina sag sali kavustursun insallah.

akrepkız çok çok geçmiş olsun, Allah bebeğine ve tüm bebişlere sağlıklı uzun ömür versin. kendini sakın üzüp bebeğini de strese sokma, onun doğup, kucağınıza alacağınız zamanları düşün, konuş onunla bol bol. Allahım onların acısıyla sınamasın bizleri...

canım kaçıncı haftandasın?
etiketteki doğruysa boyu ve kg su harika maşaAllah diyelim de nazar değmesin bebişine

son adet tarihine göre 27+5 teyiz canım. ama ultrason ölçümlerine göre 2 hafta önden gidiyoruz. bakalım doğum ne zaman olacak?? sağlıklı olsunlar da boyu kilosu çok önemli değil.

Duygu cum senin bebisin odasi geliyordu nasil olmus guzel olmusmu foto koy da bakalim bedr senin gibi oda yapip yanima alti aya kadar yatabilecek besik olmayi dusunuyorum basil okmus aklima gelmisken soruyum dedim

akrepkız bişey cıkmamasına cok sevindim canım.. bol bol dinlen.. bence bebeğin hiç küçük de değil..

önceki sayfalarda bebek bezlernden bahsetmişsiniz.. Ben stok yapma taraftarı değilim.. Birde eltim 1 ay önce yaptı prima preiumcare almışlar bebeğe alerji yaptı hepsi ellernde kaldı.. simdi huggıesle molfix alıyolar..

Biz eksiklerimizi tamamladık gibi maşallah.. İnşallah haftayada odamızı boyucak babamız.. Ondan sonrada yerleştirmeye başlarım.. bi an önce o küçüçük şeyleri dolaba yerleştirmek için can atıyorum..

Dünde annemle pijama ve gecelik eksiklerimizi tamamladım..

arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.bebek arabası ve park yatak almak istiyorum sizce nelere dikkat etmeliyim.çok çok pahalı bişey almak istemiyorum. araba hafif ve çift yönlü olmalı mesela ama başka ne özellik aramalıyım.

Ben çok tecrübeli değilim ama araştırdığım kadarıyla park yatağın başka odalara taşınabilir olması önemli sanırım. kapıdan geçip geçmediğine dikkat edebilirsin. ben kraftın bi modelini beğendim. onun titreşim özelliği var, bebeğin gaz probleminde yardımcı oluyormuş. müzik ve ışıklı sensörlü dönencesi var, bebek ağlayınca otomatik olarak çalışıyormuş falan...linkini vereyim canım özelliklerine bakarsın. bebek arabasını araştırmadım daha. şimdiden almayı düşünmüyorum. yaza doğru alırım.

Kraftbaby.com -

arabayı ben gitti gidiyordan aldım.. jonhson marka.. çift yönlü, kolay kapanıyo, içinde sepeti falan var bebek taşımak için.. güzel yani..fiyatıda 250 liraydı..

Duygu cum senin bebisin odasi geliyordu nasil olmus guzel olmusmu foto koy da bakalim bedr senin gibi oda yapip yanima alti aya kadar yatabilecek besik olmayi dusunuyorum basil okmus aklima gelmisken soruyum dedim

Geldi canım fotograf çeker çekmez koyarım buraya:) Daha perde yatak halı uyku seti falan alınacak hepsi tamamlansında öyle koyayım:)

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar iyice gezip ayarlamak lazım şu ara hazırda param var harcamadan bişeyler alsam fena olmaz.yoksa kasımı da beklerdim heralde.istanbulda bulursam toptan fiyatına indirim yapacak yerler alırım inşallah

ne güzel burda herkes hazırlıklarını tamamllamıs.ben daha bebegıme bır tane corap bıle almadım.cok özeniyorum ama erken almak ugursuzluktur dıyolar ya ıcım rahat etmıyo.alsam mı yavas yavas acaba?

ne uğursuzluğu be canım 7. aydan itibaren almak lazim agarlaşınca alışverişe çıkamicaz ben herseyimi aldim bitti simdiden hatta bugün yıkamaya başladım ütüleyip kaldırıcam çekmecelere..

erken dogum diye birşey var ne olur ne olmaz çantamıda hazırlicam..

akrepkız çok sevindim tatlım. iyi bak kendine. yorulma.

kızlar ya dikkat edin kendinize, ben dün 2 kiloluk market torbası yüzünden el bileğimi incittim, ağrıdan bütün gece uyuyamadım. bir de tipimi görseniz koparsınız heralde. 1.78 boy, kilo olmuş 86, küçücük torba yüzünden sabah sabah hastaneye gittim. ağrım var ama ciddi bişey yok sonuçta.

ayrıntı verip sizin de canınızı sıkmak istemiyorum ama, bugün yan apartmanın camından küçük bir çocuk düştü. ambulans, polis molis bütün mahalle üzüntüden mahvolduk. hala hayati tehlike devam ediyor, bekliyoruz. çok üzüldüm bugün. her şeyin hayırlısı olsun arkadaşlarım, hepimiz için. Allah her şeyden önce sağlığımızı ve mutluluğumuzu bağışlasın bizlere. Öpüyorum hepinizi.

canım kayseridemisin yoksa ?
benimde boy 1.76 kilo 88 kocaman bişey oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…