(null)
(null)
kendimi o kadaaarrr yorgun ve bitkin hissediyorum ki tipik ev islerini yapmaya bile hayirim yok... kizimda o kadar hareketli ki gece boyu koltuk ve yatak arasinda gidip gidip geliyorum simdiden uykusuzum ve uykuya cok duskun bi insanimdir....saat 4 olmus ben hala bi is yapmadim acikinca yemek yiyip yatmayi biliyorum ancak kendimi cok kotu hissediyorum dun 15 dakikalik yolu belimin agrisindan dolayi yarim saatte bitirdim beni goren bayagi gulmustur sunun yuruyusune bakin diye kesin:)...
bende cikip biraz alisveris yapmak istiyorum ama bu yururken agriyan belimden dolayi hic canim cikmak istemiyorum ama yavas yavas odasinin ayarlamasini yapmam lazim bizim bi tane bos odamiz var onuda aslinda mutfagin yarisi oluyo orasi duzenlenecek sadece besik sigiyor icine bide gomme dolabimiz var oralari bosaltilacak kasimda da babaannesi odamizi alacak diger esyalarimiz hazir kiyafet sorunumuz yok anneaannesi babaannesi sagolsun ..( tek sorun bende ya slkldlm artik kucagima almak istiyorum zaman cabuk gecsin de saglikli sihhatli kucagimiza alalim artik bebelerimiz)
(null)
bide kızlar sizde de oluyormu? bizim ufaklik tekme atmaya başlayınca karnım yamuluyor :) tam sağ göbek üstüne nasıl vuruyor orda bir tepecik oluşuyor vurunca :)
slm kızlar,
takip ettiğim kadarıyla bu minişler bizi şimdiden parmaklarında oynatıyorlar:) benimki de çok hareketli, dün doktora sordum sorun olur mu bu hareketliliği diye. hareket etmezse sorun olur dedi, suyu falan azalırsa az hareketli olurmuş. 1400 gr olmuş, 40 cm de boyu :)bir de kızlar ters duruyodu bu defa yani kafası kaburgalarımın altında bacakları da kasıklarımda. şu an doğacak olsa sezaryen olur dedi, ama daha doğuma kadar pozisyonu değişebilirmiş. gecelerimiz tam komedi bizim de. sağa yatıyorum kafa atıyo, sola yatıyorum tepikliyor, sırt üstü yatıyorum ben de ama bu defa da korkuyorum yeterli oksijen gitmez diye. sabahları kalkmak okula gitmek işkence haline dönüştü. doktorum 5 kasımda izne ayrılma vaktimin geleceğini söyledi, daha 1 ay var yanievde olan arkadaşlarım bizim yerimize de dinlenin:) bu günleri bulamıycaz bi daha çünkü, bol bol uzanın, uyuyun, boşverin ev işini yemeği falan. kocalar şu son günlerde azcık da sıksınlar dişlerini, nazımızı çeksinler:) herkese sağlıklı günler diliyorum....
Kizlarrr iyi aksamlarr suanda hastanedeyim bugu sabah kanamam oldu hastaneye geldik ultrasyona aldilar hemen baktikat kanamanin sebebini bulamadilar ve benim minik kizi daha bir kilo olmus haftadina gore 1200 le 1400 aradi olmadi gerekirken bugun hastanede yatman lazim yarin sabah buyuk ultrasyon yapacaklar neden kucuk diye hepinizin dualarina ihtiyavim varrr cok korkuyorum iklimimi kaybedersem ben olurummm yadayamam
Kizlarrr iyi aksamlarr suanda hastanedeyim bugu sabah kanamam oldu hastaneye geldik ultrasyona aldilar hemen baktikat kanamanin sebebini bulamadilar ve benim minik kizi daha bir kilo olmus haftadina gore 1200 le 1400 aradi olmadi gerekirken bugun hastanede yatman lazim yarin sabah buyuk ultrasyon yapacaklar neden kucuk diye hepinizin dualarina ihtiyavim varrr cok korkuyorum iklimimi kaybedersem ben olurummm yadayamam
Ya aslinda kizlar sabahdan beri geziniyorum internette bir kiloya bu haftlarda normal diuorlar valla bende anlamaim doktorlar cok korkuttu beni ya hetsey yarin belli olacak bidaha ultrasyon yapacaklar aslinda aklima geldi doktora sormadim sadece sorun kilosumu yoksa kafa olcumu yada bacak olcumu falandami kucuk cikti yatin iyice siruyum bunlari isin kotusu kanamamda var ama fazla degil ne icn oldugunuda bilmiyorlar bekliyoruz anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?