- 16 Ağustos 2010
- 237
- 5
- 318
canım kayseridemisin yoksa ?
benimde boy 1.76 kilo 88 kocaman bişey oldum :)
hayır canım eskişehir.
Bende daha sadece uc tane zibin iki badi aldim inanirmisiniz daha bebegimin cinsiyeti belli degil ben hamile olalidan beri erkek hissediyorum ama doktorum kiz diyor gecen ay genis capli ultrasona gonderdi radyoloji uzmani bebek erkek biliyorsundur dedi sasirdim neden kizmi dedi buna dedi ben evet deyince iki uc kere bi daha bakti ve yok bu yuzde doksan erkek doktoruna soyle dedi muayenede soyledim doktoruma oda o yuzde doksan erkek diyorsa bende yuzde yuz kiz diyorum dedi bende hangisine inansam bilemiyorum ebe de bence erkek diyor ne renk ne alicami bile bilmiyorum sari,yesil,beyaz sade seyler ikisinede gider aslinda.
(null)
o nasıl iş öyle yaa :)) biri kız biri erkek diyo :)) sen kaç haftalıksın ve hangi şehirdesin ?
günaydin kizlar..
aman bizede 5. ayda kesin kiz demislerdi simdi erkek diyorlar. pipisini görmesem inanmazdım :) işin komik tarafı az önce forumda bir ark. yazısını okudum 36. haftaya kadar kız denişler herseyini pembe almis şimdi erkek oldugu ortaya çıkmış şoka gormiş kız onca hazırlık nolucak diyordu.. bende her an bir sürprize hazirladim kendimi valla :))
haydaaa... inatlaşır gibi. manyak mı bunlar? krem rengi al sen de tatlım. pembe veya mavi olmak zorunda değil. hatta ben burun asipiratörü, tarağı, tırnak makası vs hepsini rengarenk aldım. pespembe olması şart mı yani kız diye. olmazsa bir de başka bir kadın doğumcuya git. bakalım o ne diycek?
(null)
kendi doktorum kesin kız dedi ayrıntılı ultrasona girdik 6. ayda utrasonu yapan adam %100 erkek dedi.. şok oldum tabi ismini bile hazirlamıştık..
neyse ogluşumada alıştım minik erkeğim benimmmmmm :)
(null)
kendi doktorumuzda erkek dedi canim artik eminiz erkek :) pipisini suratimiza çarpıverdiler :)[/QUOTE
hayirli olsun canim bide benimki belli olsa senin ikiside onaylamis neguzel rabbim sag salim kavustursun hepimizin evladina.
(null)
amin canim aminnnn hayirlisiyla kucaklarimiza alalim bisey istemiyorum kilo felan cok fena yapti beni boyum 1.80 kilo tam 100 olduboydan kurtariyorum allahtan ama sıkı bir diyet ve spor beni bekliyor dogumdan sonra eskisinden dahada zayif olucam hedef 65 kilo...
bu arada zamani yaklastikca korkutorum dogumdan epidural normal istiyorum ama korkuyorummmmmmmmmmm(
Akrep kiz siz nasil oldunuz canim insallah iyisinizdir.
(null)
Akrep kiz siz nasil oldunuz canim insallah iyisinizdir.
Hala hastanedeyim kizlar doktorlar bi yakaladimi bidaha nirakmiyorlar bugun itibariyle kanamam durdu ama bebegin kalbini dinkediklerinde bu sabah bazen dusus gorduler tekrar ultrasyon yaptilar trkrar makina derken bekliyoz iste buyuk ihtimal yarin cikicaz. Ama suanda makinaya bagli yaziyorum size bunlari dualarinizi eksik etmeyin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?