Nisan Ayı Hamişleri

Aypekcim, Heper çok haklı kanama sürekli olabilir ve genelde de rahim duvarı kaynaklidir. 7. Haftada gelen kanın sebebi sarı cismin hormon salgilama işlevini plesenta üstlenmeye başlıyormuş. Bu nedenle de kasilma ve bazı kisilerde de kanama oluyor. Yerleşme kanaması gibi, yani herkeste olan bisey değilmiş ama rastlanilan biseymis ondan sordum

merhaba Arkadaşlar,

ben yeni katıldım aranızı bende Nisan ayı hamilelerindenim, benim çok ağrım oluyor kasık ve bel ağrısı hele geceleri uyuyamıyorum.
inşallah bir sorun olmadan yavrularımızı kucağımıza alırız.
Bu arada 5. hafta içerisinde gebeliğim ve hiç bir belirti yok sadece ağrım var o kadar. buradan sizleri talip edip çok şeyler öğreniyorum.

sevgiler

merhaba kizlar

ben Ayfer hollandadan
bende 3 gun once ogrendim hamile oldugumu 4-5 haftalik hamileyim ama daha henuz doktora gitmedim carsamba gunu insallah gidecegim
bendede pek bi belirti yok ama bazen bulantim oluyor psikolojikmi acaba diye dusunuyorum
ilk hamileligim
cok heyecanliyim
ne yiyip ne icelim nasil davranalim hepsini birbirimize destek olarak paylasirsak tecrubelerimizden yararlanirsak ne guzel olur
Allah hayirlisiyla saglikli sihhatli bi sekildekucagimiza almayi nasip etsin kucuk meleklerimizi

kızlar cok heyecanlıyım pazartesi günü doktora gidecegim bır hafta önce betahcg ye baktırmıstım en son 264 tü .pazartesi günü 3000 lerde olması gerekiyor ne olur dua edın saglıklı bır gebelık yasıyorumdur.gecen ay kımyasal gebelık yasamıstım o yuzden cok korkuyorum son bır hafta öyle zor gectıkı beklemek ne kadar zor....

ben pko. olduğum için inan adet günlerimi hiç bilmiyorum. problem de burda başlıyo zaten. adetlerim düzenli olsaydı bikaç gün geçince test yaptırırdım. benim bu lekelenme ve kanamalar 26sından beri geliyo sürekli. dün yine oldu pembe.
doktorum bana progesteron içeren bi jel verdi crinone diye. bi de 2tane birden progestan iğne oldum. dün pembe akıntıdan sonra ben de bacaklarımı uzatıp yattım.ondan sonra gelmedi. dikkat edince,fazla hareket etmeyip yatınca leke gelmio. nezaman biraz bi şeyler yapsam hemen oluyo lekelenme. sen en iyisini yapıyosun. en iyisi yatıp,evi falan kafaya tekmedan dinlenmek.ilk ay çok önemliymiş.bebeğin tutunması açısından. kullandığım ilacın üstünde : bazen mucizeler yardım ister, yazıyodu. mucizelerimize yardım etmemiz lazım.

inş. canım. sizler sayesinde moral buluyorum. inş. buradan birbirimize doğum haberlerimizi vermek de nasip olur.

ne guzel yaziyormus canim:) bende dikkat edi kendimi yormaynca leke gelmiyor kucuk kizim beni zorlamasa daha kolay olucak hersey
ama onunda isteklerini kendimi zorlamadan yerine getirmeye calisiyorum surekli parka gitmek istiyor bende pesinde dolanmam lazim
ozamanda yoruluyorum. Allahtan krese gidiyor da gun ici biraz sakinim. esimde sagolsun bugun bulasiklari yikadi yerleri supurdu sildi
dedim 3 hafta idare et. su riskli zamanlari gecsin. oda tamam ben yaparim elimden geldigi kadar dedi.
benim icin bu 3 hafta cok onemli diger bebegimi 7+2 de kaybetmistim cunku. 3 gun ustuste progestan igne yedim ama ise yaramadi
halbuki kanamam da yoktu sadece leke. dr bana kese cevresi kanamaya baslamis dedi. bir arkadasa daha demisti onun kendiliginden
gecti maasallah gebeligi devam ediyor. ben igneye ragmen kaybettim. nasibi yokus bu dunyada ama
bir kere otobus aniden hareket edince cok sert oturdum kotuga kizimda kucagima anneme soyledim dedi kaza gibi bir sey
gecirmissin zaten tutunmaya calisiyor o gunlerde dedi ben onden supheleniyorum tabi Allah bilir sakatta olabilir bebek
zaten sakat dogmasindansa erken kaybi daha hayirli. ay ne cok yazdim:) biz yine tedbir alalimda taktir Allahtan
senin br dahaki randevun ne zaman? ben 26 mayisi bekliyorum

günaydın kızlar herkese güzel vebebişleriyle bir gün diliyorum. cevizleri yemeyi unutmayalım.

korkma canım bende de var aynı sıkıntılar. ama dün çok başım dönerken bugün bişiyim yok çok ilginç

canım bende folibol kullanıyorum. devam et sakın bırakma

merhaba kızlar bende tam 6 haftalık hamileyim .Ama şu bulantıların ve koku hassasiyetinin başlamaması beni çok korkutuyor.öğrendiğimden beri daha doktora gitmedim sat 25 mart ayın 10 u gibi gitsem kalp atışını duyarmıyım bebişimin?
Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasib eylesin....

benim kontrolüm yarın.kaybın için çok üzüldüm ama çok haklısın.Allah her şeyin en iyisini bilir. Sakat olmasındansa... ama ben hep şöyle dua ediyorum: Allahım hem bebeğimi benden alma hem de ona sağlık ver ve sağlıkla kucağıma almayı nasip et. Sonuçta O'nun her şeye gücü yeter...

bende nisan ayı hamişlerindenim. o kadar garip hissettim ki ilk öğrendiğimde böyle mutlu olamadım mutsuz da olmadım çok garipti. ama şimdi geçti. artık sadece bir an önce büyüsün istiyorum

benimde baslamadi canim 8. haftada baslar diyorlar. bekliyoruz bakalim
Amin canim dogru diyorsun. ben dayanamadim progestan igne yaptirdim bugun erken yaptirayim dedim gecen sefer cok gec oldu
zaten kalbinin durmasina son iki gun kala baslamisti dr. igneye belkide ondan ise yaramadi. bu sefer erken oldum.
bende nisan ayı hamişlerindenim. o kadar garip hissettim ki ilk öğrendiğimde böyle mutlu olamadım mutsuz da olmadım çok garipti. ama şimdi geçti. artık sadece bir an önce büyüsün istiyorum
hayirli olsun canim
ooo daha coook beklicez:) valla ben endise ettigim icin hic tadini cikaramiyorum
su 12 haftayi bir atlatsam daha rahat olucam.

Merhabalar herkese,
Ben cuma günü doktora gittim bebeğimin 5 haftalık göründüğünü söyledi. Ona kafamı takmıyorum da tsh hormonu yüksek çıktı, doktorum da genel cerraha görünmemi söyledi. Genel cerrah da bi ilaç verdi günde 1 kez kullanacakmışım. Ama kafam çok karışık, hamilelikte ilaç kullanmak zararlı değil mi? Biliyosunuz doktorlardan birinin uygun gördüğünü diğeri reddedebiliyo. Ben ne yapacam şimdi :44: Araştırıyorum ama....

Doktorun verdiği ilacı jinekoloğuna söyle eğer kullanabilirsin derse kullanırsın. benim doktorum öyle demişti benden habersiz kesinlikle ne ilaç ne merhem hiç birşey kullanmayacaksın vitamin dahil demişti. beni arayıp muhakka sor ben izin verirsem kullannırsın demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…